Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MINELAB

E-trac
E-trac
  • Greutate: 1.5kg

Price:   €1300

Adauga in Cos:         
Details:

E-TRAC este noul model al firmei Minelab, cel mai avansat detector de aur, care deschide noi orizonturi.

Combina tehnologia Full Band Spectrum (FBS)- emite in acelasi timp in 28 de frecvente de la 1.5kHz pana la 100 kHz cu sistem avansat de analizare si procesare a semnelor primite de capul de cercetare.

Prin modul acesta separarea tintelor este cea mai buna precum si traficul tintelor pe baza caracteristicilor FE si CO, adancimea este mai mare, sensibilitatea este si ea mai mare, si dispune si de cea mai buna discriminare a tintelor.
Detectorul E-Trac poate fi conectat la un PC sau Laptop pentru transfer, procesare sau copiere de date.Dispozitivul E-Trac va localiza obiecte valoroase de metal intr-o varietate de terenuri si de conditii de mineralizare, cum ar fi soluri extrem de sarate, apa de mare, plaja cu nisip umed si conditii de soluri cu magnetizare ridicata. Prin utilizarea dispozitivului E-Trac poti deveni unul din cautatorii de succes, care combina pasiunea lor de a iesi la aer liber cu entuziasmul de a descoperi monede valoroase, relicve, aur si bijuterii.


Dispune de 4 moduri de utilizare preinstalate ce detecteaza cu setari specifice pentru monede, gunoi de mare si relicve. Are patru moduri de utilizare, astfel incat va puteti personaliza functia detectorului pentru a se potrivi cu preferintele dumneavoastra.


Praguri definite pentru ajustare pe o scara de la 1 la 50 pentru o precizie mai buna. Indicatoare audio si vizuale pe doua moduri pentru o acuratete mai mare.

Setari Neutru sau Dificil care permit adaptarea la diferite conditii de utilizare. Ecran de 72mm x 48mm cu rezolutie clara in conditii de luminozitate ridicata. Este ergonomic si asigura o folosire indelungata fara sa provoace neplaceri.

Are bobina de 11" Double-D impermeabila pentru acuratete maxima.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452
tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

  0 items