Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MINELAB

Explorer SE Professional
Explorer SE Professional

Price:   €1100

Adauga in Cos:         
Details:

Rezultate maxime, pentru cautatori seriosi. Tehnologia Full Band Spectrum (FBS) de frecvente multiple dezvoltata de Minelab este singura tehnologie din lume care ofera cautatorilor de comori seriosi detectare adanca si precizie de discriminare, in orice conditii.


Tehnologia Fbs transmite simultan 28 de frecvente multiple de la 1.5kHz pana la 100kHz. Daca frecventa folosita de un detector este mai mica, adancimea la care detecteaza este mai mare.La frecvente mai mici insa, sensibilitatea pentru obiecte mai mici este redusa. Daca frecventa este mai mare, si sensibilitatea va fi mai mare pentru obiectele mici, dar frecventele mari nu vor ajunge la adancimi mari.


Tehnologia FBS face ca detectorul sa anuleze semnalele trimise spre acesta de catre solurile mineralizate. Balanta solului este automata, asa ca in orice conditii, Explorer SE Pro va duce la maxim adancimea, sensibilitatea si discriminarea.


Caracteristici:


Tehnologia FBS cu 28 de frecvente

Bobina de cautare Double-D foarte usoara, impermeabila de 11"

Baterie NiMH sau 8 baterii Alkaline pentru o viata lunga

Software de generatia a 3-a cu microprocesor mai rapid si mai puternic

Usor de invatat cu ajutorul optiunii Quickstart ModePentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

  0 items