Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MINELAB

Safari
Safari

Price:   €850

Adauga in Cos:         
Details:

Comorile ascunse sunt acum pe cale de a fi descoperite cu noul detector de la Minelab, Safari!

Proiectat cu ajutorul tehnologiei cu frecvente multiple FULL BAND SPECTRUM (FBS), Safari combina detectarea adancimii, sensibilitatea si acuratetea pentru orice persoana cu dorinte de simplitate si performanta.


Datorita filtrarii digitale Safari este capabil sa caute in orice fel de conditii.


Ecranul LCD cu cristale lichide si de rezolutie 64 X 128 Pixeli afiseaza identitatea tintei in numere de la -10 la +40 dar si adancimi foarte mari.


Receptarea exacta se face prin avertizare audio si video. Setarile sunetului se fac pe o scara de la 0 pana la 40. Respinge sunetele exterioare.


Safari vine cu un disc de 28 cm de tip DD. Ca si accesorii extra exista discul de 31.8cm, cel de 35.6cm, cel de 38cm dar si discul de 45.7cm (forma fluture). La fel si bateriile reincarcabile si incarcatorul. Detectorul dispune de o garantie de 24 de luni.


Safari este detectorul proiectat de Minelab (firma ce produce detectoare pentru armata) special pentru cei ce doresc simplitate si rezultate maxime.Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245
tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

  0 items