Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MINELAB

X-Terra 705
X-Terra 705

Price:   €500

Adauga in Cos:         
Details:

X-TERRA 705 ofera cea mai buna experienta in detectarea de metale. X-TERRA 705 poate fi folosit pentru a cauta aur sub cum ar fi o moneda sau o intreaga comoara doar schimband intre modurile preinstalate. Datorita functiilor Coin & Treasure si Gold Prospecting aveti un detector de monede, unul de comori si unul de relicve intr-un singur aparat. In conditii neprielnice unei detectari si in medii dificile, X-TERRA 705 va ofera performanta cu usurinta.


Modul Prospecting poate fi folosit in zone dificile, cu mineralizare ridicata si a imbuntatit sensibilitatea facand detectorul mult mai sensibil detectarea de obiecte mici.


Bobinele de frecvente inalte Double-D ofera avantaje functionand in conditii dificile.


Atentie: In functie de zona dumneavoastra geografica detectorul X-TERRA 705 vine cu un pachet ce contine o bobina dubla sau cu un pachet PRO, ce contine o bobina si o geanta in plus).

Caracteristici:


Tehnologia "True Digital" VFLEX, proprietate a Minelab, este noua clasa de detectoare cu o frecventa care permite schimbarea frecventei prin metoda simpla de schimbare a bobinelor. Balanta solului manuala sau automatica creeaza avantaje performante in regiuni cu nisip umed sau uscat si cu stanci fierbinti, prin ajustarea balantei la pozitiv sau negativ.


Foloseste doar 4 baterii AA. Foarte usor, cu un design perfect, cantareste numai 1.3kg, oferind astfel o detectare de durata si confortabila.


Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

  0 items