Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MINELAB

GPX 5000
GPX 5000

Price:   €4200

Adauga in Cos:         
Details:

O creatie valoreaza cat greutatea sa in aur! Mai puternic si mai abil ca niciodata, dispozitivul GPX-5000 de la Minelab dispune de cea mai noua tehnologie in cautarea de aur oferind caracteristici si performate care nu sunt inca intalnite pe alte aparate.


Incorporarea noii tehnologii Smart Electronic Timing Alignment (SETA) langa deja existentele Multi Period Sensing (MPS) si Dual Voltage Technology (DVT) fac ca acest dispozitiv sa fie mai silentios si mai imun la interferente decat modelele de pana acum facand-ul o placere in utilizare.


Folosirea acestuia nu va fi o problema pentru dumneavoastra daca nu ati mai avut de a face cu un detector pana acum deoarece dispune de moduri de cautare preinstalate care va vor permite sa incepeti detectarea precum un expert imediat.


Praguri pentru modul Silentios, semnale audio ale tintei mai tari, discriminare imbunatatita, GPX-5000 este detectorul de aur care ofera cele mai bune rezultate.


Discriminarea imbunatatita, care include si functia Iron Reject (respinge otelul), impreuna cu modul de cautare special programat Hi Trash fac ca zonele cu gunoaie sa merite sa fie scanate.

Un aparat bun pentru vanatorii specialisti de relicve si bijuterii care vor un aparat de varf, si care vor sa descopere obiecte mici la adancimi mari

pe care alte detectoare nu le pot descoperi.


Caracteristici: Tehnologiile SETA, DVT si MPS va ofera cel mai avansat detector produs pana acum.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

  0 items