Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

MAKRO

Jeohunter 3D Dual System PRO + 2 Cadouri
Jeohunter 3D Dual System PRO + 2 Cadouri

Price:   €3500

Adauga in Cos:         
Details:
Vezi ultimele oferte! Multe Reduceri si cadouri

Jeohunter 3D dual System este un sistem de detectie produs cu tehnologie de ultimă oră, cu performante maxime in localizarea metalelor pretioase si in localizarea cavitatilor ascunse in pamant. Jeohunter 3D dual System, este un detector pentru scanare la adancimi mari si foloseste o discriminare avansata pentru a clasifica tintele metalice  in patru grupuri:  aur, neferoase, feroase și oțel. Pe lāngă succesul său īn detectarea metalelor și evaluarea lor, JeoHunter 3D Dual System poate detecta si cavitati aflate sub pamant cum ar fi  fi morminte, pivnițe, tuneluri și peșteri, īn timp real. Jeohunter 3D dual System permite afisarea 2D a semnalului  țintei descoperite sub pămānt, īn timp real, fiind  astfel cel  mai avansat dintre sistemele video.


Cu aceste funcții multiple de detectare si cu  caracteristicile tehnice Jeohunter 3D dual sistem, permite  utilizatorului să caute și să investigheze īn soluri puternic mineralizate si chiar pe cele mai pe aspre structuri ale solului. Principalele caracteristici care il separă de alte detectoare sunt: un design deosebit, o interfață de utilizare ușoara atat  pentru utilizatorii amatori cat și pentru profesioniști.Avānd o adancime de detectie unica și o discriminare a metalelor perfecta, acest sistem este capabil sa ofere valori foarte sensibile de adāncime ale semnalului. Jeohunter 3D dual system informează utilizatorul cu privire la adancimea țintei,  īn  "cm", chiar dacă ținta este un metal sau o cavitate, mare sau mica.Jeohunter 3D Sistem Dual răspunde la toate nevoile de căutare și investigare ale solului cu cele trei bobine de cautare diferite. Vă veți bucura de confortul de a avea 3 detectoare īn același timp, daca achiziționați Jeohunter 3D dual system. Veti experimenta placerea de a căuta īn zone adānci pentru metale vechi care nu au fost explorate de nimeni īnainte folosind Bobina de adancime cu dimensiune de 60 x 100 cm.Aceasta bobina este deala pentru metale care au stat ingropate in pamant  timp indelungat  si au creat un camp magnetic ( oxidare) imprejurul lor. Bobina generala, cu dimensiunea 36 x 44 cm este pentru cautare generala. Bobina de suprafata care are o dimensiune de 21 x 31,5 cm este ideala pentru monede si pentru utilizare in spatii inchise cum ar fi pivnitele.


Ecran color mare si animat
Jeohunter transformă sistemul de date și imagini īntr-o sărbătoare de imagini cu toate detaliile la rezoluție īnaltă datorită ecranului color mare pe care il are. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul,  este sa invarta intrerupatorul de pornire de la "OFF" la "LCD". După ce este trecut la LCD, imaginile animate sunt afisate pe ecran, cu o viteză mare. 5 secunde mai tārziu, logo-ul Jeohunter apare pe ecran. Logo-ul rămāne pe ecran timp de aproximativ 3 secunde.

Detectarea bobinei si functia de avertizare
Jeohunter efectuează o scanare rapidă și sigură a datelor pentru posibile erori de utilizare sau aplicații lăsate incomplete, datorită tehnologiei inalte. De exemplu, dacă priza antenei nu este pe deplin conectata la sistem la locul de conexiune a antenei, dacă există o lipsă de conectare sau dacă nu există nici o problemă, sau alte probleme īn transmiterea semnalului, sistemul detectează imediat și informează utilizatorul cu privire la problema.  Daca nu ar fi avertizat, utilizatorul ar fi  efectuat căutări īn zadar cu un detector care nu este operabil, utilizatorul ar fi īn imposibilitatea de a detecta orice obiective care sunt de fapt īn acea zonă sau domeniu și va putea chiar pierde șansa de a face cea mai mare descoperire a vietii sale. Astfel, este incontestabil faptul că un astfel de sistem de alarmă este vital īn acest sens.Citirea solului si setarea automata pentru sol
Jeohunter permite setări ușoare de scanare a structurii solului chiar și īn cele mai dificile condiții. Acesta oferă informații  prin afisarea datelor de la sol pe ecran dupa care nu mai este nevoie sa se faca o  alta setare  pentru medii identice sau similare la sol. Dacă operațiunile necesare pentru sol nu au fost efectuate sau dacă o căutare are loc presupunānd efectuarea acestor setări, atunci semnalul nu va pătrunde sau va fi penetrarea foarte slaba īn sol.

Calibrarile solului pot fi efectuate cu ușurință īn mai puține etape cu butoanele + și - la Jeohunter și, deoarece este posibil să se observe dacă semnalul pătrunde īn sol sau nu, riscul de căutări cu semnale care nu pătrund īn sol este eliminat. Funcția finala de setare a solului va fi luată ca referință de sistem și efectul de sol este afisat pe ecran, astfel īncāt o oportunitate este prevăzută pentru scanarea automată si nu este nevoie de utilizator pentru a introduce alta setare de sol pentru același teren  data viitoare.Acuratete mare si definirea tintei in discriminarea metalelor
Jeohunter compara semnalele de la mai multe sisteme cunoscute pana in detectarea si sortarea metalelor si citeste semnatura specifica a tintei si o clasifica in cea mai potrivita clasificare

Jeohunter creaza forma tintei si are bare liniare afisand datele de la 4 tinte in acelasi timp masurand in procente compozitia acestuia pe un singur ecran. Multumita acestei trasaturi, diferite metale, pesteri, aur si alte metale valoroase in pesteri pot fi detectate si in acelasi timp sunt afisate date in procente relative pentru cantitati si proportii.

In fereastra osciloscopului se poate observa o linie alba de referinta, orizontala, chiar in mijlocul osciloscopului si inca o linie rosie ce arata efectul tintei. Daca linia rosie este sub linia de referinta inseamna ca este un gol sub pamant. Daca este formata deasupra liniei, inseamna ca este un metal.

Informatiile procentuale situate deasupra barelor verticale genereaza rezultate pentru suprafata obiectului si intensitatea semnalului.Imagini 3D in timp real Echivalente cu tehnologia GPR

Este un termen bine cunoscut ca nu se pot obtine imagini 3D in timp real cu multe tehnologii cunoscute ca sisteme radar (Ground penetrating radar). In plus este imposibil sa se diferentieze metalele
Jeohunter face detectii in timp real si imediat genereaza imagini ale acestor detectii. Multumita acestor rapoarte, forma si proportiile tintei sunt comunicate impreuna cu dimensiunea tintei.

Ca sa primeasca un raport 3D, utilizatorul trebuie sa apese butonul scan deasupra tintei detectate si sa foloseasca bobina de cautare. Odata iesit din perimetrul tintei, raportul de analiza cu imaginea 3D va fi afisat imediat ce utilizatorul ia degetul de pe butonul scan. Rapoarte de analiza ce se refera la tinte diferite sunt afisate in imagini.
Ca sa explicam modul in care imaginile si rapoartele arata clar rezultatele, rosu inseamna metal; portocaliu sau galben cu umbre albastre pe margini arata campul magnetic si spatiile goale din jurul tintei.Afisarea raportului pentru diametrul si adancimea tintei

Jeohunter detecteaza diametrul, marimea si adancimea tintelor intr-un mod surprinzator de corect si efectueaza o operatie ce poate fi descrisa ca dificila sau imposibila prin prezentarea unui raport cu toate detaliile si imaginile.

Pentru a crea un raport de adancime cu imagini, utilizatorul trebuie sa pozitioneze bobina de cautare aproape de punctul de inceput al tintei din patru directii si sa observe de unde incepe si unde se termina semnalul generat de tinta la suprafata solului; dupa care trebuie sa introduca marimea estimativa a suprafetei pe care o ocupa semnalul pe meniul ce apare cand a ales optiunea de raport; urmatorul pas dupa ce a introdus marimea este sa apese butonul scan si sa il elibereze dupa ce a scanat suprafata. La final cand butonul a fost eliberat, raportul de analiza va fi afisat pe ecran in timp real.

Salvarea imaginilor si rapoartelor de analiza

Jeohunter este capabil sa arhiveze rapoartele de analiza cu imagini salvate in libraria aparatului. Utilizatorul salveaza imaginile dorite ce contin analizele detaliate ale tintelor  si le poate revedea oricand pe ecranul aparatului fara sa fie necesar un laptop, PC sau orice alt aparat.
SURFACE SEARCH COIL

GENERAL SEARCH COIL
DEEP SEARCH COIL

Diametrul tintei
Adancime (cm)
Adancime (cm) Adancime (cm)
Moneda
(16.5 mm)
23
-
-
Moneda
(20.5 mm)
27
-
-
Moneda
(16.5 mm)
33
-
-
5x5 cm
50
56
56
10x10 cm
70
75
96
20x20 cm 95
110
154
30x30 cm 113
132
185
40x40 cm 120
154
226
50x50 cm 138
176
260
60x60 cm 155
189
292
Adancime maxima
4 m
8 m
12 m


  0 items