Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

WHITE'S

TM 808
TM 808

Price:   €900

Adauga in Cos:         
Details:

Recuperează comoara īngropată la o adāncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți īn căutare de comori mari, adānc īngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe care īl căutati.Un detector cu o putere serioasă, industrială de căutare a metalelor aflate la o adāncime mare. Dacă sunteți īn căutarea unei comori mari, adānc īngropate, a cuferelor, monedelor, tezaurelor de aur, rezervoare subterane sau țevi, atunci TM-808 este detectorul potrivit unei asemenea căutari.


 

CARACTERISTICI


Electronică Puternică:
TM 808 are cea mai recentă tehnologie īntr-un detector ușor de folosit. Detectorul TM 808 respinge mineralele solului pentru a detecta adānc chiar și prin sol mineralizat. 


Polivalență completă:

Fie că sunteți la vānătoare de monede sau aveți nevoie de locația exactă a unei conducte subterane, TM 808 le face pe toate. E operabil practic oriunde, indiferent de interferențe sau mineralele din sol.
Reglări și setari, usor de folosit:

Īn sfarsit, un detector cu 2 cutii care vine echipat cu o foarte bună combinație de setări de fabrică și reglări pentru operator pentru o flexibilitate completă. Există setări prestabilite pe fiecare modul de configurare pentru un setup fără dureri de cap.


TM-808:

Ideal pentru localizarea de depozite de monede, cufere de comori, și hoarde de aur sau de argint, fie sub formă de monedă sau lingouri.


Alegerea pentru Industrie & Pasiune:

TM 808 functionează la fel de bine și pentru industrie. Conceput pentru a găsi fosele septice, unelte, echipamente, și țevi de metal, TM 808 face treaba cu ușurință și fiabilitate.


Buton-push de revenire

Pachet baterie ,Drop-in’ inclus:

Pachet cu celule-C, incluse . Pachetul NiCad -disponibil opțional.


Balansul la sol reglabil:

Singurul detector de depozite cu capacitatea de a respinge minerale solului pentru detectarea profundă chiar și prin sol mineralizat.


Citește usor distanța īn metri


Manual de utilizare : Echipat cu manuale de instrucțiuni + instructiuni video atāt īn engleză cāt și īn spaniolă.


    


  0 items