Limba
Romanian  English  
Semne Comori
Semne de comori

DETECH

Relic Striker
Relic Striker

Price:  
Sunati pentru a afla pretul

Details: Este cel mai bun detector VLF pentru vanatoarea de comori si relicve fabricat vreodata in lume.
De ce? Pentru ca este singurul detector VLF capabil sa vada comori, relicve si artefacte la adancimi care pana acum erau accesibile doar detectoarelor de tip Pulse Induction, in acelasi timp confera utilizatorului o foarte buna discriminare feros-neferos, chiar si in adancime, cu precizia de care sunt capabile doar detectoarele VLF la tinte aflate aproape de suprafata. Practic este primul detector VLF capabil sa faca discriminare reala si in adancime.

Este anume creat spre a veni in sprijinul vanatorilor de comori profesionisti, in special pentru cautarea de relicve, comori si grupari de monede ingropate la adancimi extreme care, pana acum, nu puteau fi atinse cu nici un alt detector de metale VLF. Dupa cum se stie, artefactele din neolitic si epoca bronzului sunt cele mai dorite de catre cautatori pentru ca acele epoci exceleaza prin densitatea mare a obiectelor din aur insa, pana acum, adancimile la care se regasesc, in mod normal, aceste epoci nu erau accesibile detectoarelor VLF. Ei bine, noul Relic Striker vine sa schimbe jocul cel mare si chiar sa readuca la viata si foste locatii de detectie unde s-au obtinut rezultate bune dar care au fost deja complet „periate”: cu el se pot acum scoate la lumina, de acolo, cu semnal clar, si obiectele cu adevarat adanci pe care alte detectoare VLF nu le-au putut simti nici macar la nivel de vag pseudo-falseu.

Am ales aceasta frecventa de operare ultra-joasa dupa multe luni de studiu si numeroase teste. Ea permite detectorului sa penetreze adanc in absolut orice tip de sol.

Noul detector este echipat standard cu bobina SEF Pro de 18×15″, foarte usoara pentru marimea ei (doar 820 grame), rezistenta la apa si la socuri. Datorita acestei bobine SEF, detectorul devine chiar si mai adanc, realizeaza un balans manual al solului perfect si este foarte stabil in operare.

RELIC STRIKER este un detector de metale profesional tot-teren. Are balans de sol manual dar si automat. Modurile de cautare includ discriminare ajustabila, identificare de inalta calitate a tintelor prin tonuri duale (ton jos pentru feroase si ton inalt pentru neferoase si tinte valoroase). Poseda totodata si un mod All Metal (toate metalele – activeaza si ajustarea solului).

Detectorul este echipat cu o tija realmente telescopica, formata din 3 segmente. Lungimea maxima de operare este de 1450 mm (permite utilizarea confortabila a detectorului chiar si de catre persoane foarte inalte) iar lungimea minima de operare este de 880 mm (astfel, detectorul poate fi utilizat chiar si de catre copii).

Segmentul inferior al tijei este rezistent la vibratii, realizat din polimer ranforsat cu fibra de sticla. Inelele de strangere ale segmentelor sunt foarte solide, usor de utilizat si realizeaza o foarte buna blocare.

Manerul ergonomic este ajustabil in functie de antebratul fiecarui utilizator. Am ales placarea cu piele naturala a manerului si cotierei care, astfel, confera o senzatie placuta a atingerii si limiteaza tendinta de transpiratie a mainii.

Unitatea de control are greutate redusa si permite accesul facil la toate pontentiometrele si comutatoarele existente pe panourile frontal si dorsal. Totodata, unitatea de control este pozitionata in asa fel incat sa mentina intregul detector intr-un balans perfect.

Toate partile structurale ale detectorului sunt fabricate din materiale de inalta calitate; la fel, si in ceea ce priveste partea electronica s-a realizat o selectie extrem de riguroasa pentru a asigura utilizarea doar de componente electronice de cea mai inalta calitate.

 Specificatii:

    Frecventa de operare : 4. 8kHz
    Frecventa audio tonuri duale: 250 Hz ton jos (feros); 1100 Hz ton inalt (neferos);
    Freventa audio ton simplu (atunci cand se utilizeaza in monofonie): 550 Hz
    Masa (inclusiv baterii): 1600 grame
    Lungimea maxima: 1450 mm
    Lungime minima operare: 880 mm
    Bobina standard: SEF Pro 18 x 15″
    Bobine optionale: Ultimate 13″
    Impedanta casti: 8-32 Ohm (Detech nu furnizeaza casti; informatia este menita sa ajute posesorii detectorului atunci cand achizitioneaza casti din alte surse)
    Detech metal detector coils
    Rejectarea solului: Automata/ Manuala
    Moduri de cautare: discriminare ajustabila
    Procesor: Microchip
    Indentificarea tintelor: duala (ton jos/inalt)
    Mod All Metal (toate metalele) cu activarea ajustarii manuale a solului
    Mod Automat pentru recunoasterea marimii si tipului de bobina si pentru acordarea in vederea operarii optime

Garantie: 2 ani

Pachetul contine si:

    - Geanta de transport
    - Casti audio Philips
    - Protectie pentru bobina
    - Lanterna
    - Baterii alcaline
    - Manual utilizare
  0 items