Universal Antenna Rod (UAR)
Universal Antenna Rod (UAR)

Price:   €800

Adauga in Cos:         
Details:

Aparatul Antenna Universal Rod este proiectat in Carolina de Nord, USA, de Simmons Scientific si este cel mai cunoscut radiestezist din Amercia.

Este un instrument special proiectat special pentru vanatori de comori profesionisti care au nevoie de un detector cu care sa caute toate tipurile de metale.Tubul acestui detector este incarcat cu un cristal mineral special care permite cautarea unei varietati de metale si minerale. Trebuie doar sa puneti o mostra din substanta pe care o cautati in compartimentul din tub; poi puteti cauta o comoara sau un depozit de minerale ce contine aceeasi substanta.

Spre exemplu, daca vreti sa cautati aur, puneti o mostra mica de aur in compartiment.Puteti folosi aparatul pentru a detecta Aur, Argint, Mercur, Cupru, Diamante, Ulei, Apa sau alte substante. Este foarte usor si poate fi folosit in cautarea de obiecte mici sau mari.

Lungimea antenei poate fi ajustata in functie de distanta la care vreti sa cautati. Veti scurta antena daca vreti sa cautati in apropierea dumneavoastra si o veti extinde daca doriti sa cautati la distante mai mari.Antena poate fi folosita pentru cautari in apropiere sau departare cand este extinsa de tot.

Pentru a folosi antena cu manerul-rulment, tineti-o dupa cum vedeti in imaginile de mai sus. Rulmentul din maner va permite instrumentului sa indice directia tintei.

Manerul si indicatorul sunt intr-o balanta perfecta asa ca veti observa si cea mai mica interactiune cu obiectul pe care il cautati.Acesta este un instrument cu o durata de functionare nelimitata, proiectat pentru profesionisti, dar si pentru incepatori.

Multi dintre cei care il utilizeaza sau l-au utilizat au confirmat acuratetea acestuia.
Pachetul contine mostre din cele mai des intalnite minerale pentru a le folosi in cautarea dumneavoastra dar si 5 sticlute goale pentru cautarea de lichide. De asemenea, gasiti in pachet si cate o mkostra de aur si argint.
    

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452tag-uri: rods, anderson, anderson rods, tije, tije anderson antene, antena, detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,


  0 items