Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe care îl căutati.Un detector cu o putere serioasă, industrială de căutare a metalelor aflate la o adâncime mare. Dacă sunteți în căutarea unei comori mari, adânc îngropate, a cuferelor, monedelor, tezaurelor de aur, rezervoare subterane sau țevi, atunci TM-808 este detectorul potrivit unei asemenea căutari.


 

CARACTERISTICI


Electronică Puternică:
TM 808 are cea mai recentă tehnologie într-un detector ușor de folosit. Detectorul TM 808 respinge mineralele solului pentru a detecta adânc chiar și prin sol mineralizat. 


Polivalență completă:

Fie că sunteți la vânătoare de monede sau aveți nevoie de locația exactă a unei conducte subterane, TM 808 le face pe toate. E operabil practic oriunde, indiferent de interferențe sau mineralele din sol.
Reglări și setari, usor de folosit:

În sfarsit, un detector cu 2 cutii care vine echipat cu o foarte bună combinație de setări de fabrică și reglări pentru operator pentru o flexibilitate completă. Există setări prestabilite pe fiecare modul de configurare pentru un setup fără dureri de cap.


TM-808:

Ideal pentru localizarea de depozite de monede, cufere de comori, și hoarde de aur sau de argint, fie sub formă de monedă sau lingouri.


Alegerea pentru Industrie & Pasiune:

TM 808 functionează la fel de bine și pentru industrie. Conceput pentru a găsi fosele septice, unelte, echipamente, și țevi de metal, TM 808 face treaba cu ușurință și fiabilitate.


Buton-push de revenire

Pachet baterie ,Drop-in’ inclus:

Pachet cu celule-C, incluse . Pachetul NiCad -disponibil opțional.


Balansul la sol reglabil:

Singurul detector de depozite cu capacitatea de a respinge minerale solului pentru detectarea profundă chiar și prin sol mineralizat.


Citește usor distanța în metri


Manual de utilizare : Echipat cu manuale de instrucțiuni + instructiuni video atât în engleză cât și în spaniolă.


    


White's TM 808

Cod produs: TM 808
  • Preţ: 680€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


GAMA VARIATA
Pentru toate domeniile de detectie
PRODUSE ORIGINALE
Aveti garantia produsului original
TRANSPORT GRATUIT
Prin Urgent Cargus
VERIFICARE COLET
Puteti opta pentru deschiderea coletului la primire
DREPT DE RETUR
In maxim 14 zile
Conditiile de retur*

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: