Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

  • Sea Hunter Mark IIGasiti mai multe inele decat gunoaie cu noul detector subacvatic de la Garret Sea Hunter Mark II. Dispune de o tehnologie unica de discriminare si eliminare a gunoaielor.

Evitarea detectarii gunoaielor a fost dintotdeauna o problema a detectoarelor de metale ce folosesc un sistem Pulse Induction. Dar acum, datorita microprocesorului folosit de Sea Hunter Mark II puteti exclude obiectele nesemnificative fara a avea vreun efect asupra tintelor cu conductivitate similara.Acest detector sofisticat se mandreste cu un mod de discriminare incorporat, care ii permite sa faca diferenta intre tinte cu precizie. Pur si simplu schimbati aparatul pe modul Trash Elimination (eliminare gunoaie) si veti receptiona semnale de la inele de aur foarte mici.

Acest mod de cautare va ajuta sa intrati in posesia valorilor fara sa sapati prin multe gunoaie.


CARACTERISTICI

Tipul de detector: Tehnologie puls inductie pentru eliminarea automata a mineralizarii sau a conductibilitatii date de apa sarata

Prag audio ajustabil: se ajusteaza la preferinta utilizatorului

Discriminarea/Eliminarea metalelor nedorite este ajustabila

Atasarea sistemului la curea: preia din greutatea detectorului pentru cautari indelungate

Moduri de discriminare: Doua moduri de operare (Standard si Discret) ofera nivele de discriminare variate ale tintelor feroase sau neferoase.


         - Eliminare discreta a gunoaielor: folositi pentru a elimina majoritatea gunoaielor ca: chei de la cutii de bere, folie de aluminiu de la ambalaje fara  reduce sensibilitatea la inele si bijuterii

         - Eliminare standard a gunoaielor: Ofera cel mai adanc mod de detectie; permite o miscare foarte usoara a bobinei in zone cu putin gunoi.


Compartiment pentru baterii etansat independent

Moduri de cautare: Modul static ce nu necesita miscare pentru toate metalele cu scala de discriminare 


Detector de aur subacvatic

 

Product Info
3 Ani Garantie
4 Cadouri

Garrett Sea Hunter Mark II

- 3 Ani Garantie
- 4 Cadouri
  • 710€

  • Preţ vechi: 750€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.