Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

 • Pro-Pointer

PRO POINTER-ul
combină performanța cu designul elegant pentru a ajuta la localizarea acelor tinte greu de gasit. Cu acest pinpointer foarte usor de folosit, nu veti mai dori fiti în teren fără el. Grabiti cautarea si recuperati mai repede tintele cu Gsrrett PRO-Pointer ce nu necesita configurare si nu va interfera cu detectorul de metale.
Viteza căutat și de a recupera dovezi mai repede cu Garrett CSI PRO-pointer - care nu necesită Tuning și nu va interfera cu detectorul de metale!

Detectoarele de tip pinpointer s-au dovedit a fi foarte practice in localizarea monedelor si inelelor in gramezi de pamant si nisip dezgropate de utilizatorii de detectoare de metale. Cand o moneda sta in pamant mai multi ani, de obicei oxidarea ii schimba culoarea cu cea a solului din jurul ei, facand-o foarte greu de vazut. Daca va petreceti mai mult timp verificand pamnatul dezgropat și verificarea continua a gaurii pierdeti timp prețios in loc sa o localizati foarte rapid folosind un pinpointer.Caracteristici:

 1. Pulsuri sonore si de vibratie pentru identificarea tintei ce sunt proportionale cu puterea semnalului
 2. Detectie de tip pinpoint (toate metalele)
 3. Detectie pe o raza de 360 de grade pe lateral
 4. Lumina LED pentru folosirea in intuneric
 5. Lama laterala pentru a razui pamanul cand cautati.
 6. Calibrarea si sensibilitatea automate
 7. Toc pentru curea (inclus)
 8. Rezistent la apaComponente si functii

Intrerupator Pornit/Oprit -
Pentru a porni detectorul, apasati si eliberati butonul tinand PRO Pointer-ul departe de obiecte metalice. LED-ul alb se va aprinde si doua bip-uri audio scurte vor indica ca PRO-Pointer-ul este pornit.

Alerta audio si vibratii - Difuzorul reda un sunet clar de fiecare data cand un metal este detectat impreuna cu vibratii. In timp ce apropiati  pinpointerul de metal rata pulsatiilor audio si a vibratiilor va creste proportional. In timp ce pinpointerul este departat de metal, rata pulsatiilor va scadea. Aceasta caracteristica unica de la Garrett va ajuta sa determinati mai precis locatia tintei.

Lama laterala - PRO-Pointerul include si o lama
de 10 cm pentru razuit solul. Aceasta lama rezistenta este ideala in indepartarea pamanului in timp ce cautati tinta. Raza de detectare de 360 de grade a pinpointerului detecteaza metalul si atunci cand il folositi cu lama prin apropierea tintei

Lumina LED - LED-ul alb (pozitionat langa butonul de pornire) la ramane aprins in timp ce aparatul este pornit, si va oferii o indicatie ca acesta este functional dar va functiona si ca o lanterna cand este nevoie.

Alerta pentru baterie scazuta - Bateria este monitorizata continuu. Cand puterea acesteia scade aparatul va emite un sunet alternativ pe doua tonuri. Acest sunet arata ca bateria de 9 voti va trebui inlocuita in curand.

Capacul Bateriei - Acesta face ca schimbarea bateriei sa fie rapida si usoara. NU sunt necesare unelte. Pur si simplu rotiti capacul in sens ceasornic pentru a deschide si in sens invers pentru a inchide. Contactele bateriei sunt speciale pentru a evita montarea gresita.

Tocul de curea - Acest toc va ajuta sa fixati pinpointerul pe orice tip de cureaTechnical Specifications:

Temperaturi de operare
  -37°C pana la 70°C
Controale   buton pornire
Lungime   22.9 cm
Grosime   3.8 cm
Greutate   0.2 kg cu baterii
Baterie   O singura baterie de 9V (inclusa)
Rezistent la apa si praf

 

Product Info
2 Cadouri
Baterie 9V inclusa

Garrett Pro-Pointer

- 2 Cadouri
- Baterie 9V inclusa
 • 120€

 • Preţ vechi: 140€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.