Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • DeepHunter PRO + 2 CadouriUN SINGUR DISPOZITIV CARE LOCALIZEAZĂ COMORILE, CAVITĂȚILE ȘI MONEDE INDIVIDUALE PROFUNDE


detalii makro jeohunter MENIUL DETECTORULUI IN LIMBA ROMANA
 Alegeti Limba Romana la pornirea detectorului
 
 
O tehnologie fără precedent: deephunter ® este primul detector din lume care combină capacitatea de a localiza comori, cavități și monede individuale profunde într-un singur aparat. Acum, puteți achiziționa un singur detector puternic, care este capabil de a localiza atât monede individuale, cât și comori mai mari la adâncimi extreme. Deephunter ® oferă atât un mod non-mobil și un mod mobil. Experimentați detectarea rapidă și profundă pe care alții doar au visat-o.

 
 
E ca și cum ai cumpăra două detectoare într-unul singur. Schimbă stilul tău de a detecta prin atingerea unui singur buton. Alegeți din două moduri: 1. Un mod puternic de căutare profundă pentru localizarea comori de metale prețioase, cavități și goluri în pământ, cu Analiză sun formă de Imagine 3D full Color. SAU 2. Un mod super rapid pentru localizarea obiectivelor individuale și pepitelor de aur la o adâncime impresionantă cu discriminarea completă și identificarea cu ton audio.MODUL 1


 
Un mod de detectare non-mobil profund atât pentru metale prețioase cât și pentru detectarea golurilor.
 

 
 
Doar atașați bobina standard T44 si veți începe imediat să descoperiți comorile ascunse în zone de căutare anterioare cu alte detectoare! Această bobină non-mobilă măsoară 36 x 44 cm.
 

Pentru utilizatorii care necesită mai multă profunzime, doar atașați bobina mai mare T100 și veți fi capabil să detectați ținte mai mari îngropate la o adâncime de necrezut. Aceasta bobină măsoară 60 x 100 cm.
 

Modul 1 a fost proiectat având în minte usurința de utilizare. Interfața intuitivă este ușor de înțeles de către toți utilizatorii; atât cei amatori cât și cei profesioniști deopotrivă. Ecranul color al Deephunter ® vă prezintă o reprezentare vizuală a semnalului țintă cu o analiză avansată de imagini 3D. În plus, veți vedea tipul de metal, profunzimea și dimensiunea țintei pe care ați detectat-o înainte să o dezgropați!

   
IDENTIFICAREA CU ACURATEȚE A METALULUI ȘI GRAFICUL ȚINTEI ÎN 3D
Puteți vedea atât grafic 3D și identificarea metalului pe raportul obținut pe ecran pe care îl veți obține, după detectarea țintei. Datorită identificării perfecte a metalului, deephunter ® indică tipul de metal detectat într-una din cele patru grupuri diferite: 1. Aur 2. Prețioase 3. Ne-prețioase 4. Oțel.

  DETECTAREA CAVITĂȚILOR
Pe lângă detectarea și identificarea cu precizie a metalului, dispozitivul poate localiza, de asemenea, structuri subterane, cum ar fi pesteri, cavități, depozite, tuneluri, adăposturi și morminte - toate cu imagini grafice 3D avansate. Metalele pot fi, de asemenea, identificate în cadrul acestor structuri subterane.
 
 
DETECTAREA ADÂNCIMII 
Aparatul indică cu acuratețe adâncimea țintei detectate în centimetri pe ecran.
  RESPINGEREA FIERULUI
Funcția de respingere a feroaselor din construcția aparatului permite deephunter® de a elimina metalele neprețioase (feroase) și metalelor ordinare, în timp ce detectează doar metale prețioase. Acum puteți descoperi comorile pe care alții doar le-au visat.
 
  CAPACITATEA DE A OFERI O FORMA GRAFICĂ A SEMNALULUI ȚINTĂ (OSCILOSCOP)
În modul 1, sistemul de oscilație prezintă continuu graficul semnalului țintei pe afișaj.
 
MODUL 2


Mod de recuperare rapidă capabil să detecteze monede de aur individuale, și ținte mici, la adâncimi de exceptie, cu identificarea audio a țintei.

 
În acest mod, cu bobina standard mobilă C32 (26 x 32 cm), puteți detecta cu ușurință monede unice, bijuterii, aur și alte obiecte mici aflate la adâncimi care nu pot fi atinse de alte detectoare. Adăugați opțional bobina mai mare C47 (39 x 47 cm) și veți fi capabil să ajungeți la obiecte mai mari de la o adâncime mai mare, la fel cum puteți în modul 1.

Acest sistem este ușor de utilizat și identifică metalul la adancimi mari. Utilizatorul este alertat cu privire la tipul de metal cu trei sunete diferite. Acum puteți auzi cu ușurință dacă obiectivul este de aur, prețios sau ne-prețios.

 
ELIMINAREA FEROASELOR
Ca și în modul 1, puteți elimina în acest mod, de asemenea, metale ne-prețioase (feroase) și ordinare, utilizând funcția de eliminare feroase pentru a detecta doar metale prețioase.

 
PERFORMANȚĂ EXCEPȚIONALĂ ÎN SOLURI MINERALIZATE
Aveți posibilitatea să efectuați cu ușurință căutări în toate tipurile de condiții de teren din cauza setărilor deephunter® speciale din Modul 2, care este proiectat pentru condiții extreme de mineralizare.
Prin folosirea setării feroase, puteți preveni semnalele false prin eliminarea interferențelor de minerale în condiții de teren extrem de mineralizat sau zone care conțin concentrații ridicate de fier, cum ar fi plajele, nisipul umed, solul arat etc.
 
DISCRIMINEAZĂ METALE CU 3 TONURI AUDIO
Modul 2 are un sistem de discriminare a metalului foarte clar și ușor de înțeles. Aparatul anunță metale detectate de utilizator cu 3 sunete diferite. Un ton de alertă scăzut este produs pentru obiective feroase și 2 alerte similare cu tonuri înalte sunt produse pentru obiective prețioase și aur.
 
OPERARE AVANSATĂ ȘI TOTUȘI UȘOR DE FOLOSIT
Modul 2 este proiectat având în minte ușurința de utilizare. Utilizatorii amatori și profesioniști deopotrivă vor aprecia simplitatea. Acest mod oferă o căutare foarte rapidă pentru detectarea țintei numai prin intermediul alertelor audio.

 
PACHETUL STANDARD


 


Valiza Cordura din nylon
pentru tot echipamentul


 
Geantă de piele pentru
unitate


Caști


Acumulator Lithium


Incărcător de perete universal, AC


Incărcător mașină
(Pachetul PRO)


Bobină generală T44 


Bobina C32 


Carcasă de protecție pentru bobina C32
PACHETUL PRO (Adițional la pachetul STANDARD)

Bobina T100 (Pachetul PRO)


 


Valiza Cordura din nylon
pentru bobina T100 (Pachetul PRO)


Bobina C47
(Pachetul PRO)Carcasă de protecție
pentru bobina C47


Nota: Bateria, valizele, căștile și încărcătorul nu sunt acoperite în garanție.

DeepHunter PRO + 2 Cadouri

  • 4.750€
  • 4.500€

- Pretul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.