Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Plata in rate online prin card bancar


Card Alpha Bank
Aici puteti plati in Rate fara Dobanda folosind Cardurile de Credit ALPHA BANK, puteti alege 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru toate cumparaturile online pe site.
... mai multe informatii

Card STAR BT
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 RATE fara dobanda, online prin intermediul cardurilor de credit de la Banca Transilvania.
... mai multe informatii

Card First Bank
Cu cardul First Bank poti sa platesti in 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 RATE fara dobanda, online prin intermediul cardurilor de credit de la First Bank.
... mai multe informatii

Card STAR BT
Cardul de la Raiffeisen. Poti sa platesti in 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 RATE fara dobanda, online prin intermediul cardurilor de credit.

Plata integrala Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!