Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

OFERTA: Los Angeles Golden Queen + Deephunter Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzori s..

Pret:  4.960€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen + Impact Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime   GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu s..

Pret:  1.960€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen + Invenio


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime  GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzo..

Pret:  6.960€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen + MPROS2


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime maximaGOLDEN QUEEN Este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzori ..

Pret:  3.600€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen + Simplex


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru localizare precisa  GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica c..

Pret:  1.232€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M1 + Deephunter Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime GOLDEN QUEEN M1 este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzor..

Pret:  4.520€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M1 + Impact Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime   GOLDEN QUEEN M1 este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica c..

Pret:  1.520€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M1 + Invenio


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime  GOLDEN QUEEN M1 este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu se..

Pret:  6.520€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M1 + Simplex


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru localizare precisa  GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica c..

Pret:  792€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M2 + Deephunter Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime GOLDEN QUEEN M2 este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzor..

Pret:  4.720€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M2 + Impact Pro


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru adancime   GOLDEN QUEEN M2 este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica c..

Pret:  1.680€

OFERTA: Los Angeles Golden Queen M2 + Simplex


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru localizare precisa  GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica c..

Pret:  992€

OFERTA: Multi Kruzer + Pulsedive Scuba 2in1


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de metale si un pinpointer subacvaticIndiferent daca sunteti un scafandru profesionist, un turist sau pur si simplu un amator care isi..

Pret:  960€

OFERTA: Racer 2 + Nokta Pointer


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de metale si un pinpointerRACER 2 va fascina din nou toți utilizatorii actuali și noi cu performanțele sale extraordinare și caracteris..

Pret:  720€

OFERTA: Simplex + Pulsedive Pointer


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de metale si pinpointer inclusIndiferent daca sunteti un scafandru profesionist, un turist sau pur si simplu un amator care isi dore..

Pret:  480€

OFERTA: Simplex + Pulsedive Scuba 2in1


Oferta limitata pentru o combinatie excelenta intre un detector de distanta mare si unul pentru localizare precisa Indiferent daca sunteti un scafandru profesionist, un turist sau pur si simplu un ..

Pret:  544€

Notice: Undefined variable: cookiecontrol in /home/c0543994/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/newtheme/template/common/footer.tpl on line 79