Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Garrett ATX DeepseekerGarrett ATX este cel mai avansat detector cu multi-frecvență pentru toate tipurile de teren și condiții extreme (sol foarte mineralizat, apă sărată etc.). Dispune de o tehnologie Puls Inductie Avan..

Pret:  2.700€

ACE 200iCu performanta si calitatea detectorului ACE200i, puteti incepe sa descoperiti comori imediat, oriunde calatoriti. Ușor de folosit pentru orice vârstă! Include legenda revizuită privind identificare..

Pret:  199€ 210€

ACE 200i + Z-LynkCu calitatea si performanta detectorului ACE 200i, puteti incepe sa descoperiti comori imediat - oriunde calatoriti. Usor de folosit pentru orice varsta. Include un Digital ID nou (identificarea tint..

Pret:  280€

ACE 300iUn detector performant la un preț de chilipir. ACE 300i are mai multe moduri decât un ACE 200i și funcții îmbunătățite pentru a ajuta la găsirea mai multor comori. Recomandat in mod deosebit - Detect..

Pret:  310€ 320€

ACE 300i + Z-LynkUn detector performant la un preț de chilipir. ACE 300i are mai multe moduri decât un ACE 200i și funcții îmbunătățite pentru a ajuta la găsirea mai multor comori. Recomandat in mod deosebit - Detect..

Pret:  380€

ACE 400iThe top of the ACE family, the 400i has new Iron Audio feature, a powerful DD coil, a higher frequency, and volume control headphones. Recomandat in mod deosebit  - detectie de monede, bijuter..

Pret:  410€ 420€

ACE 400i + Z-lynkThe top of the ACE family, the 400i has new Iron Audio feature, a powerful DD coil, a higher frequency, and volume control headphones. Recomandat in mod deosebit  - detectie de monede, bijuter..

Pret:  510€

ACE 250Modelul ACE 250 de la Garrett dispune de urmatoarele optiuni: discriminare pe arie totala, grafica identitatii tintei, localizare exacta si tehnologia Touch-n-Go si este cel mai bun detector ..

Pret:  240€

EuroACE

Garantie 3 ani

Detector performant cu sondă DD proiectat pentru detectia pe solurile europene. Include functii ca: determinarea adâncimii şi un filtru de rezolutie mare fier, precum şi frecvenţa de lucru de 8,25 kHz..

Pret:  320€

ACE Apex

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL IN CURAND

Noul ACE Apex reprezintă vârful tehnologiei detectoarelor de metalelor accesibile. Este timpul să avansati următorul nivel. Adâncime excelentă de detecție pe o varietate mare de ținte. Vitez..

AT Pro InternationalAT-PRO INTERNATIONAL este un detector de metale cu un ecran mare si usor de citit, pe care sunt afisate clar elementele de discriminare ale metalelor si alte informatii despre functiile si setarile ..

Pret:  650€

AT GoldProiectat special pentru cautatorii de aur acest detector reuneste toate functiile de importanta maxima pentru detectia celor mai mici pepite. De obicei, pe langa pepite se mai gasesc si multe alt..

Pret:  730€

AT MAXAT MAX – un maxim de tehnologie VLF, un detector versatil, un produs de ultima generatie a firmei Garrett. Se remarca printr-o adancime de detectie imbunatatita cu tehnologie wireless Z-Lynk incor..

Pret:  900€ 949€

Pro-Pointer AT


Noul Pro-Pointer AT adaptabil la orice tip de teren pentru localizarea precisa a tintelor metalice. Un pointer exceptional, complet submersibil pana la o adancime maxima de 3m...

Pret:  157€

GTI 2500GTI 2500 este cel mai avansat detector de metale produs de firma Garrett Electronics USA si se adreseaza utilizatorilor exigenti care cer fiabilitate, calitate si performanta maxima.Acesta este ..

Pret:  990€

GTI 2500 + EagleEyeGTI 2500 este cel mai avansat detector de metale produs de firma Garrett Electronics USA si se adreseaza utilizatorilor exigenti care cer fiabilitate, calitate si performanta maxima.Acesta este echi..

Pret:  1.250€

Bobina EagleEye pentru GTI 2500


Bobina TreasureHound™ EagleEye(inclusa) Creste adancimea de 2-3 ori pentru tintele mari. Multiplicatorul de adancime este un accesoriu conceput pentru GTI 2500, identifica tinte mari mult mai ada..

Pret:  300€

GTI 2500 ProGTI 2500 este cel mai avansat detector de metale produs de firma Garrett Electronics USA si se adreseaza utilizatorilor exigenti care cer fiabilitate, calitate si performanta maxima.Acesta este echi..

Pret:  1.150€

GTI 2500 Pro + EagleEyeGTI 2500 este cel mai avansat detector de metale produs de firma Garrett Electronics USA si se adreseaza utilizatorilor exigenti care cer fiabilitate, calitate si performanta maxima.Acesta este ..

Pret:  1.450€

Garrett ATXGarrett ATX este cel mai avansat detector cu multi-frecvență pentru toate tipurile de teren și condiții extreme (sol foarte mineralizat, apă sărată etc.). Dispune de o tehnologie Puls Inductie Avan..

Pret:  2.200€

Garrett ATX Deepseeker (bobina DD 11x13 )Garrett ATX este cel mai avansat detector cu multi-frecvență pentru toate tipurile de teren și condiții extreme (sol foarte mineralizat, apă sărată etc.). Dispune de o tehnologie Puls Inductie Avan..

Pret:  2.700€

Garrett ATX Deepseeker (bobina mono 11x13 )Garrett ATX este cel mai avansat detector cu multi-frecvență pentru toate tipurile de teren și condiții extreme (sol foarte mineralizat, apă sărată etc.). Dispune de o tehnologie Puls Inductie Avan..

Pret:  2.700€

Sea Hunter Mark II

Garantie 3 ani

Datorita tehnologiilor unice incorporate, de discriminare si eliminare a deseurilor veti avea posibilitatea sa detectati mult mai multe obiecte valoroase folosind detectorul Sea Hunter Mark II al ..

Pret:  750€

Infinium Land & SeaUn detector special conceput pentru mediul subacvatic dar si pentru soluri puternic mineralizate.Este unul dintre cele mai performante detectoare pe baza de PI ( puls de inductie); transmite 96 de fre..

Pret:  1.400€

Kit de prospectare pentru aur Garrett


Toate uneltele pentru prospectarea aurului de la Garett sunt usoare, au culoarea verde pentru a evidentia culoarea pepitelor de aur, si foarte rezistente. Zimtii indreptati la 90 de grade va ajuta sa..

Pret:  50€

Saitroc de prospectare Garrett 15" SuperSluice™


Toate uneltele pentru prospectarea aurului de la Garett sunt usoare, au culoarea verde pentru a evidentia culoarea pepitelor de aur, si foarte rezistente. Zimtii indreptati la 90 de grade va ajuta sa..

Pret:  22€

Kit de prospectare Deluxe Garrett


Toate uneltele pentru prospectarea aurului de la Garett sunt usoare, au culoarea verde pentru a evidentia culoarea pepitelor de aur, si foarte rezistente. Zimtii indreptati la 90 de grade va ajuta sa..

Pret:  68€

System Wireless Z-Lynk


Transmițător și receptor pentru căști cu conector jack ¼ " Compatibil cu ACE 400, ACE 400i, ACE 350, EuroACE, ACE 300, ACE 300i, ACE 250, ACE 200, ACE 200i, ACE 150 și GTI 2500 Notă: Setul pentru..

Pret:  170€

RECON-PRO AML 1000/UXO

3 ani garantie

Detectorul de metale RECON-PRO de la Garrett este proiectat să funcționeze în toate condițiile de teren, este folosit de tehnicieni pentru detectarea minelor antipersonale si a munitiei ramase in ur..

Pret:  4.400€

Pro-Pointer II


PRO-Pointer-ul combină performanța cu designul elegant pentru a ajuta la localizarea acelor tinte greu de gasit. Cu acest pinpointer foarte usor de folosit, nu veti m..

Pret:  120€ 140€