Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

TREASURE Master

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu TREASUREmaster®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de metale comparabile,..


Pret:  280€

TREASURE Pro

Este imbunatatit cu o bobina DD de 25,4cm (10")Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu Treasure Pro®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cel..


Pret:  390€

Coinmaster

Detector de metale robust si performant, contine cele mai importante functii ale seriei Coinmaster este ideal pentru obiecte mici ca: monede sau inele cat si pentru tinte mari, un detector de metale..


Pret:  194€

Coinmaster Pro

Daca sunteti in cautare de un detector performant si compact, atunci l-ati gasit. Bobina concentrica ofera o disciminare foarte buna a metalelor, fiind ideal pentru monede si obiecte mici Coinmaster P..


Pret:  224€

Coinmaster GT

Toate caracteristicile de detectare ale lui Coinmaster plus modul plaja (BEACH) ce il transforma in cel mai accesibil detector pentru plaja si soluri puternic mineralizate. Ca si celelalte versiuni Co..


Pret:  400€

MXT

Performanța legendară a lui MXT este ca și cum ai avea trei detectoare de metale într-unul singur!Acest detector este la fel de confortabil la vânătoarea de monede în parc ca la căutarea de rellicve p..


Pret:  750€

MXT Pro

MXT Pro unul din  detectoarele preferate de  vânătorii de monede și de relicve. Dispune de  trei programe de căutare complet separate, la o adancime  maxima de detectare oferita de..


Pret:  780€

MX5

MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare avansata, foarte usor de utilizat.Construit pe platforma binecunoscutului MXT al firmei White’s, MX5 dispune de toate caracteristicile b..


Pret:  780€

Matrix M6

The Whites M6 specializes in finding coins and jewelry with turn-on-and-go convenience. It’s a high-performance, MXT-style detector that’s suitable for all kinds of ground conditions and is equally at..


Pret:  580€

Prizm 6T

Like all Prizm's, the 6T is rugged and lightweight for all-day hunting. See what's in the ground and how deep to dig on the easy-read display. Adjust the DISC control up and down depending on where yo..


Pret:  400€

Prizm 5G

The rugged Prizm offers solid performance with features that help you discover coins and jewelry. Target ID shows you the identification of targets as you hunt, so you can see and hear the target, and..


Pret:  390€

DFX 300

Detector de metale cu o foarte buna discriminare a metalelor si a altor obiecte, problema multor detectoare este ca ele detecteaza pe langa metale valoroase si foarte multe gunoaie, diferentierea aces..


Pret:  970€

Beach Hunter 300

Detector de metale specializat pentru plaja sau soluri extrem de mineralizate. Plajele ascund o multime de bijuterii sau obiecte pierdute sau aduse de valuri, ascunse doar la cativa centimetrii sau ..


Pret:  730€

Surfmaster PI Dual Field

Detectorul de metale Surf PI Dual Field combina o mare usurinta in utilizare cu o adancime foarte buna. Acest detector subacvatic atinge adancimi foarte mari, in mod special in cazul detectarii bijute..


Pret:  730€

TDI SL

To hunt all day, you need a lightweight detector that still provides high performance. The TDI SL Metal Detector has pulse induction power that provides unbeatable depth and sensitivity and is designe..


Pret:  1.670€

GoldMaster GMT

Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau dețineți ..


Pret:  490€

Bullseye TRX

Zona de detectie a lui Bullseye TRX este concentrata la varf, ce face mai usoara localizarea tintei. Aceasta caracteristica impreuna cu cele mentionate mai jos fac acest pinpointer cel mai complet m..


Pret:  260€

Spectra VX3

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revolutionar ..


Pret:  870€

Spectra V3i

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revolutionar ..


Pret:  1.470€

TM 808

Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe care î..


Pret:  680€