Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


WHITE'S

Beach Hunter 300

Detector de metale specializat pentru plaja sau soluri extrem de mineralizate. Plajele ascund o multime de bijuterii sau obiecte pierdute sau aduse de valuri, ascunse doar la cativa centimetrii sau ..


Pret:  730€

Bullseye TRX

White's Bullseye TRX este accesoriul perfect pentru detectorul de metale. Localizeaza precis monede, bijuterii, inele, aur si relicve. Dupa ce a-ti detectat o tinta si a-ti sapat o groapa, fo..


Pret:  260€

Coinmaster

Detector de metale robust si performant, contine cele mai importante functii ale seriei Coinmaster este ideal pentru obiecte mici ca: monede sau inele cat si pentru tinte mari, un detecto..


Pret:  194€

Coinmaster GT

Toate caracteristicile de detectare ale lui Coinmaster plus modul plaja (BEACH) ce il transforma in cel mai accesibil detector pentru plaja si soluri puternic mineralizate. Ca si celelalte v..


Pret:  400€

Coinmaster Pro

Daca sunteti in cautare de un detector performant si compact, atunci l-ati gasit. Bobina concentrica ofera o disciminare foarte buna a metalelor, fiind ideal pentru monede si obiecte mici Coin..


Pret:  224€

DFX 300

Detector de metale cu o foarte buna discriminare a metalelor si a altor obiecte, problema multor detectoare este ca ele detecteaza pe langa metale valoroase si foarte multe gunoaie, diferen..


Pret:  970€

GoldMaster GMT

Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau deține..


Pret:  490€

Matrix M6

Simplitate: "porneste si incepe cautarea" Acordare automata: Plaja, Auto si mod oprit. Pinpoint/Toate metalele 7 tonuri de identificare: nu este nevoie sa va uitati la ecran. Doar..


Pret:  580€

MX5

   MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare avansata, foarte usor de utiliza..


Pret:  780€

MXT

CARACTERISTICI 3 programe separate - cu răspunsuri țintă separate, afișarea informației pe display și frecvențele audio. Modul pentru Monede/Bijuterii: Monede si inele gata sa fie trase af..


Pret:  750€

MXT Pro

 MXT Pro unul din  detectoarele preferate de  vânătorii de monede și de relicve. Dispune de  trei programe de căutare complet separate, la o adancime  maxima de de..


Pret:  780€

Prizm 5G

CARACTERISTICI CARACTERISTICĂ NOUĂ! Ajustarea balansului la sol: Ajustează cu ușurință echilibrarea la sol pentru condițiile de vânătoare, pentru a atinge o performanță mai bună ș..


Pret:  390€

Prizm 6T

Automatic Ground Balance: With Fast Tracking eliminates ground minerals in a snap! Improved performance in all kinds of ground conditions. VDI: Visual Discrimination Indication num..


Pret:  400€

Spectra V3i

  In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si..


Pret:  1.470€

Spectra VX3

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revo..


Pret:  870€

Surfmaster PI Dual Field

Detectorul de metale Surf PI Dual Field combina o mare usurinta in utilizare cu o adancime foarte buna. Acest detector subacvatic atinge adancimi foarte mari, in mod special in cazul detectarii b..


Pret:  730€

TDI SL

  CARACTERISTICI Control cu precizie a Balansului la sol: Balansează mineralele feroase ale pământului rocilor fierbinți, nisipului negru și altor terenuri dure. Controlul întâ..


Pret:  1.670€

TM 808

Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe..


Pret:  680€

TREASURE Master

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu TREASUREmaster®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de metale com..


Pret:  280€

TREASURE Pro

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu Treasure Pro®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de metale compa..


Pret:  390€