Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


WHITE'S

TREASURE Master

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu TREASUREmaster®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de metale comparabile,..


Pret:  280€

TREASURE Pro

Este imbunatatit cu o bobina DD de 25,4cm (10")Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu Treasure Pro®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cel..


Pret:  390€

Coinmaster

Detector de metale robust si performant, contine cele mai importante functii ale seriei Coinmaster este ideal pentru obiecte mici ca: monede sau inele cat si pentru tinte mari, un detector de metale..


Pret:  194€

Coinmaster Pro

Daca sunteti in cautare de un detector performant si compact, atunci l-ati gasit. Bobina concentrica ofera o disciminare foarte buna a metalelor, fiind ideal pentru monede si obiecte mici Coinmaster P..


Pret:  224€

Coinmaster GT

Toate caracteristicile de detectare ale lui Coinmaster plus modul plaja (BEACH) ce il transforma in cel mai accesibil detector pentru plaja si soluri puternic mineralizate. Ca si celelalte versiuni Co..


Pret:  400€

MXT

Performanța legendară a lui MXT este ca și cum ai avea trei detectoare de metale într-unul singur!Acest detector este la fel de confortabil la vânătoarea de monede în parc ca la căutarea de rellicve p..


Pret:  750€

MXT Pro

MXT Pro unul din  detectoarele preferate de  vânătorii de monede și de relicve. Dispune de  trei programe de căutare complet separate, la o adancime  maxima de detectare oferita de..


Pret:  780€

MX5

MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare avansata, foarte usor de utilizat.Construit pe platforma binecunoscutului MXT al firmei White’s, MX5 dispune de toate caracteristicile b..


Pret:  780€

Matrix M6

Simplitate: "porneste si incepe cautarea" Acordare automata: Plaja, Auto si mod oprit. Pinpoint/Toate metalele 7 tonuri de identificare: nu este nevoie sa va uitati la ecran. Doar..


Pret:  580€

Prizm 6T

Automatic Ground Balance: With Fast Tracking eliminates ground minerals in a snap! Improved performance in all kinds of ground conditions. VDI: Visual Discrimination Indication num..


Pret:  400€

Prizm 5G

CARACTERISTICI CARACTERISTICĂ NOUĂ! Ajustarea balansului la sol: Ajustează cu ușurință echilibrarea la sol pentru condițiile de vânătoare, pentru a atinge o performanță mai bună ș..


Pret:  390€

DFX 300

Detector de metale cu o foarte buna discriminare a metalelor si a altor obiecte, problema multor detectoare este ca ele detecteaza pe langa metale valoroase si foarte multe gunoaie, diferen..


Pret:  970€

Beach Hunter 300

Detector de metale specializat pentru plaja sau soluri extrem de mineralizate. Plajele ascund o multime de bijuterii sau obiecte pierdute sau aduse de valuri, ascunse doar la cativa centimetrii sau ..


Pret:  730€

Surfmaster PI Dual Field

Detectorul de metale Surf PI Dual Field combina o mare usurinta in utilizare cu o adancime foarte buna. Acest detector subacvatic atinge adancimi foarte mari, in mod special in cazul detectarii b..


Pret:  730€

TDI SL

  CARACTERISTICI Control cu precizie a Balansului la sol: Balansează mineralele feroase ale pământului rocilor fierbinți, nisipului negru și altor terenuri dure. Controlul întâ..


Pret:  1.670€

GoldMaster GMT

Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau deține..


Pret:  490€

Bullseye TRX

Zona de detectie a lui Bullseye TRX este concentrata la varf, ce face mai usoara localizarea tintei. Aceasta caracteristica impreuna cu cele mentionate mai jos fac acest pinpointer cel mai complet m..


Pret:  260€

Spectra VX3

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revo..


Pret:  870€

Spectra V3i

  In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si..


Pret:  1.470€

TM 808

Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe..


Pret:  680€