Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


OKM

Bionic 01

Dispozitivul german Bionic 01 este un detector pe raza lunga care este folosit in principal in detectarea aurului si argintului. Detectorul de aur Bionic 01 poate fi folosit in diferite cautari ..


Pret:  9.300€

Bionic X4

Bionic X4 Long Range pentru Smart Phone cu sistem de operare Android este folosit pentru a găsi obiecte îngropate la distanțe mari. Localizarea obiectului se face prin afisarea pe ecranul tel..


Pret:  11.400€

Evolution

Noul scanner terestru 3D Evolution intareste promisiunile facute de numele acestuia. Acest detector ce ajunge la adancimi mari este cu un pas mai in fata in tehnologia detectoarelor de metale. ..


Pret:  4.500€

eXp 4000

Detectorul de aur eXp 4000 este succesorul produsului eXp 3000. Tehnologia avansata permite masuratori in rezolutii uimitoare. Utilizarea este cat se poate de simpla fara a fi necesar un laptop. ..


Pret:  12.995€

eXp 5000

Detector de aur eXp 5000 Datorita tehnologiei de care dispune poate face masuratori cu rezolutii inalte la adancimi de pana la 25 metri. Imaginile si clipurile sunt transmise oc..


Pret:  15.300€

FS-Thermoscan

Detecteaza goluri in pamant cu ajutorul diferentelor de temperatura ale acestuia. Ca dispozitiv independent Ca suplimentar pt eXp 4000 si 5000 Ecran analogic Ecran digital ..


Pret:  3.970€

Geoelectric Cave Finder

Detecteaza campuri goale cu 4 electrozi si este usor de folosit. Dispozitivul Cavefinder functioneaza pe baza unui camp geoelectric cu ajutorul caruia se pot gasi incinte subterane goa..


Pret:  1.700€

GeoSeeker

Comenzile si rezultatele masurate sunt transferate wireless prin Wi-Fi. Detectorul performeaza atat scanari active cat si scanari pasive prin producerea  si inregistrarea simultana a pulsur..


Pret:  9.800€

Gepard GPR

Gepard GPR este un radar pentru scanare subterana (ground penetrating radar) foarte flexibil, transportabil pentru detectarea obiectelor suberane ca tevi, cavitati, cabluri, conducte, tuneluri,..


Pret:  17.200€

Rover C II - New Edition

Dispozitivul Rover C II New Edition de la OKM face parte din categoria detectoarelor de metale si aur profesionale si este "upgradat" din punct de vedere al accesoriilor Rover C. Detectorul func..


Pret:  9.300€

ROVER C New Edition

Dispozitivul Rover C New Edition de la OKM face parte din categoria detectoarelor de metale si aur profesionale si este "upgradat" din punct de vedere al accesoriilor Rover C. Detectorul functio..


Pret:  8.165€

Rover Deluxe – New Edition

Detectorul tridimensional Rover Deluxe este o imbunatatire a scanerului Rover C si este folosit in special de vanatorii de comori care sunt in cautare de aur, argint, monede, bijuterii sau alte..


Pret:  9.250€

Rover UC

Tehnologia folosita de OKM la producerea modelului RoverUC face parte din noua generatie a detectoarelor de metale. Consta in o tija si un telefon mobil, care in afara functiei de icon..


Pret:  9.500€