Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Bionic 01

Bionic 01 este un detector pe raza lunga care este folosit in principal in detectarea aurului si argintului. Detectorul de aur Bionic 01 poate fi folosit in diferite cautari : de aur, de argint si de ..


Pret:  9.300€

Bionic X4

Bionic X4 Long Range pentru Smart Phone cu sistem de operare Android este folosit pentru a găsi obiecte îngropate la distanțe mari. Localizarea obiectului se face prin afisarea pe ecranul telefonului ..


Pret:  11.400€

Evolution

Scanerul 3D Evolution oferă o combinație inovatoare de funcționalitate și ergonomie.Ecranul tactil de ultimă generație și comunicarea bluetooth fără fir între unitatea principală și sondă sunt doar c..


Pret:  4.500€

eXp 4000

eXp 4000 este succesorul produsului eXp 3000. Tehnologia avansata permite masuratori in rezolutii uimitoare. Utilizarea este cat se poate de simpla fara a fi necesar un laptop.Unitatea de masura a eXp..


Pret:  12.995€

eXp 5000

Earth imager eXp 5000 este cel mai performant din seria FS - Future Series. Poate reprezenta rezultatele de măsurare grafică fără a utiliza un computer suplimentar. Datorită diverselor accesorii opțio..


Pret:  15.300€

FS-Thermoscan

FS-Thermoscan este un detector de cavitati prin măsurarea diferențelor de temperatură și este aplicabil ca dispozitiv de sine stătător sau poate fi conectat la detectoarele de metale eXp 4000, eXp 500..


Pret:  3.970€

Geoelectric Cave Finder

Cavefinder este conceput pentru a detecta anomalii geologice non-metalice, cum ar fi    camere ascunse in sol    peșteri și tuneluri    ținte nemetalice cu..


Pret:  1.700€

GeoSeeker

Comenzile si rezultatele masurate sunt transferate wireless prin Wi-Fi. Detectorul performeaza atat scanari active cat si scanari pasive prin producerea  si inregistrarea simultana a pulsurilor d..


Pret:  9.800€

Gepard GPR

Gepard GPR este un radar pentru scanare subterana (ground penetrating radar) foarte flexibil, transportabil pentru detectarea obiectelor suberane ca tevi, cavitati, cabluri, conducte, tuneluri, buncar..


Pret:  17.200€

ROVER C - New Edition

Noua ediție reproiectată a lui Rover C include funcții speciale ca: - lumina de fundal pentru căutare noaptea (pornire / oprire comutabilă) - spoturi LED încorporate pentru luminarea suprafe..


Pret:  8.165€

Rover C II - New Edition

The grave and tomb detector Rover C II is on the top of all Rover Series products in regard of functionality and performance. It is a combined detector including the features of the metal detector Rov..


Pret:  9.300€

Rover Deluxe – New Edition

Noua ediție a Rover Deluxe este un detector de aur multifuncțional, care oferă 2 moduri diferite de detectareDetector de metaleModul "Detector de metale" permite descoperirea rapidă a comorilor sau de..


Pret:  9.250€

Rover UC

Detectorul de metale Rover UC este deghizat într-un baston de mers și permite căutarea în zone în care nu puteți fi cu detectoare obisnuite. Fără a stârni interesul public și a obține aspecte curioase..


Pret:  9.500€