Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Garrett Super Scanner


ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tuturor instit..

Pret:  150€

Garrett Super Scanner V


Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tuturor instituțiilor de stat, în interesul p..

Pret:  240€

MD 3003B1


Detector de metale portabil destinat să garanteze securitatea zonelelor sensibile, cum ar fi școli, tribunale, scoli de corecție, evenimente sportive, întreprinderi, cluburi de noapte, baruri și alte ..

Pret:  55€

Garrett Super Wand


Unul dintre cele mai noi detectorare de metale portabile pentru securitate de la Garrett. Avand la baza o tehnologie de vârf, permite o detectare usoara datorita in special formei sale ergonomice d..

Pret:  180€

CT 900


Acest produs este utilizat pe scară largă în aeroporturi, zone industriale, clădiri guvernamentale, școli, spitale, locuri de întâlnire, sporturi, etc. Echipamentul va alerta cand metalele țintă au fo..

Pret:  70€

Nokta Ultra Scanner


 ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tuturor..

Pret:  170€ 185€

Nokta Ultra Scanner Pro


 ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tuturor..

Pret:  240€

GC-1001


Detector de metale portabil ce nu nesecita reglare, are o reactie rapida cu sunet si lumina simultan în cazul detectarii metalelor. Când acesta detecteaza metalele mici sunetul de alarma are un ton jo..

Pret:  90€

MCD V6


Camera Video endoscopica pentru inspectie sub vehicule This product is the life inspection camera with a DVR function, outer zone SD expansion card slot, when working, you can also record the whole wo..

Pret:  500€ 600€

MCD-V3 Oglinda profesionala pentru inspectie sub vehicule


 ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tutur..

Pret:  140€

MCD-V3D Camera Video pentru inspectie sub vehicule


CARACTERISTICI  - Camera video CCD de inalta rezolutie cu functie de inregistrare  - Lentile cu latime de 3,6mm ce permit o vedere clara si  panoramica  - Capacitate de vi..

Pret:  440€

MCD-V5 Under vehicle Inspection mirror


 ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a tuturo..

Pret:  180€

RECON-PRO AML 1000/UXO

3 ani garantie

Detectorul de metale RECON-PRO de la Garrett este proiectat să funcționeze în toate condițiile de teren, este folosit de tehnicieni pentru detectarea minelor antipersonale si a munitiei ramase in ur..

Pret:  4.400€