Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


Securitate: Porti de detectie

Garrett PD 6500i

Garrett PD 6500i este lider in industrie cu tehnologie de localizare a metalelor si functii neegalate de discriminare. Acest detector si-a dovedit eficienta la folosirea lui in diferite evenimente..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați


MCD 100

Detectorul de metale de tip poarta MCD-100 Este economic, practic si ieftin; folosit in mare parte ca metoda antifurt in cluburi de noapte, fabrici, scoli etc. Cu aspect orientat pe inaltim..


Pret:  1.900€

MCD 200

Este economic, practic si ieftin; folosit in mare parte ca metoda antifurt in cluburi de noapte, fabrici, scoli etc. Cu aspect orientat pe inaltimea corpului si campuri electromagnetice incor..


Pret:  2.200€

MCD-300 Rezistent la ploaie

Introducerea functiilor:   - Detecteaza uniform (fara zone invizibile)  - Pozitionare precisa: distribuirea obiectelor detectate in 6 zone ce functioneaza independent pentru a d..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați


MCD-500 A

MCD-500 Luxury Metal Detecting Door Detectorul de metale MCD-500 este conceput pentru a avea toate caracteristicile de top, carcasa este fabricata din material ignifug si rezistent la ploaie si..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați


MCD-500C Detector - 18 zone de detectie

MCD-500C cu 18 zone de detectie Detectorul de metale MCD-500 este conceput pentru a avea toate caracteristicile de top, carcasa este fabricata din material ignifug si rezistent la ploaie si foa..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați


MCD-600 Detector de tip poarta cu ecran LCD mare

Functii:  - Pozitionare precisa: 6 zone de detectie intrepatrunse distribuite pe inaltimea corpului pentru a determina unde se afla obiectul metalic  - Panoul LED iluminat afiseaz..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați


MCD-800A

Caracteristici:  - Afisaj LCD mare, meniu intuitiv, simplu si usor, interfata de operare in limba Engleza  - 8 zone de detectie, Indicatori de detectie LED pentru pozitionare a meta..


- Pentru preț vă rugăm să ne contactați