Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Golden Queen


Noul detector Long Range este un detector inovator care detecteaza cu o foarte mare usurinta comori ingropate, aur, argint, pietre pretioase dar si cavitati . Foloseste cea mai recenta tehnologie MFD,..

Pret:  1.200€ 1.250€

AKS


AKS Long Range Locator is a portable gold searching tool with excellent performance on wide areas. One of the most prominent characteristics of this locator is that it can identify diferent tipes of ..

Pret:  550€

Biotara


Oamenii se confrunta cu necesitatea cautarii tuturor tipurilor de metale neferoase, atat de necesare, din trecut si pana in prezent. Aceasta necesitate a vizat in mod special sursele  de apa in u..

Pret:  1.200€

EPX 9900 Locator de distanta mare


Detectorul de metale pentru distanta mare EPX 9900 este cel mai recent model bazat pe conceptul lui VR1000B-II Long Range King. Este dotat cu functii imbunatatite ce cresc sensibilitatea. Modelu..

Pret:  2.250€ 2.400€

FG90


La detectoarele de directie pe arii mari campurile ionice sunt detectate prin campurile electrostatice generate de rotirea globului pamantesc. Campurile ionice folosesc campurile electrostatice ca tr..

Pret:  8.100€

VR 2000


Detectorul de metale pentru distanta mare VR 2000 este un  model nou Este un sistem sofisticat de detectare care utilizează o tehnologie avansată FORWARD GAUSS prin care detectarea este in ..

Pret:  1.750€ 2.100€

VR1000B-II Long Range King


VR1000B-II este noua versiune imbunatatita bazata pe tehnologia VR Long Range(Raza lunga de actiune). S-a mai adaugat o functie, cea de sensibilitate. Panoul de operare in engleza este mult mai ..

Pret:  1.700€ 1.900€

Golden Queen M1


Noul detector Long Range este un detector inovator care detecteaza cu o foarte mare usurinta comori ingropate, aur, argint, pietre pretioase dar si cavitati . Foloseste cea mai recenta tehno..

Pret:  650€

Golden Queen M2


Noul detector Long Range este un detector inovator care detecteaza cu o foarte mare usurinta comori ingropate, aur, argint, pietre pretioase dar si cavitati . Foloseste cea mai recenta tehno..

Pret:  900€