Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


Pointer Makro

Conceput sa indeplineasca standardele IP67 pentru standarde de impermeabilitate, Pinpointerul Makro poate fi folosit pe uscat si sub apa Pointerul va ajuta sa localizati tinta in groapa precis si u..


Pret:  120€

Pointer Nokta

Conceput sa indeplineasca standardele IP67 pentru standarde de impermeabilitate, Pinpointerul Nokta poate fi folosit pe uscat si sub apa Pointerul va ajuta sa localizati tinta in groapa precis si u..


Pret:  125€ 150€

RS Pinpointer

Cu noul RS PINPONTER câstigați timp pentru căutarile efectuate! Localizați obiective mai repede și mai ușor!  Nu este nevoie să mai pierdeți timpul săpând pentru a localiza ținta dorită...


Pret:  100€ 110€

PulseDive Pointer

CEA MAI MARE INOVATIE LA CAPITOLUL PINPOINTERE. MODUL WIRELESS INCORPORAT SI POSIBILITATEA DE A FI TRANSFORMAT INTR-UN DETECTOR SUBACVATIC! Indiferent daca sunteti un scafandru ..


Pret:  180€

Pinpointer MCD-D01

Detectorul MCD-D01 este un detector de metale universal, ieftin, cu performante stabile. Utilizat in principal pentru securitate si antifurt, camere de examinare corporala, in scoli pentru impiedi..


Pret:  130€ 160€

Pro-Pointer AT

Noul Pro-Pointer AT adaptabil la orice tip de teren pentru localizarea precisa a tintelor metalice. Un pointer exceptional, complet submersibil pana la o adancime maxima de 3m...


Pret:  157€

Pro-Pointer II

PRO-Pointer-ul combină performanța cu designul elegant pentru a ajuta la localizarea acelor tinte greu de gasit. Cu acest pinpointer foarte usor de folosit, nu veti mai dori să fiti î..


Pret:  120€ 140€