Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

The fishing magnet F400 Black Magnet is a very powerful neodymium magnet, with an 400 kg pull / pull force, of European construction. The magnet is magnetic only at its base and is secured inside a strong zinc-coated steel shell, which is used to protect metals from corrosion.

The metal magnet can be used over long distances, so you need a secure special rope of the necessary length. The rope is mounted on a special screw material on the magnet.

It is ideal for treasure hunters looking for lost and hidden objects, whose enclosures are iron, such as treasure boxes, which are dug in holes, wells, swampy lakes, or entangled in tunnels and caves.

IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI
FEATURES - PLAIN
SPECIFICATII TEHNICE
Tip
Putere
Diametru
Greutatea magnetului
Inaltime

Black Magnet F400

Cod produs: Fishing Magnet F400
  • Preţ: 140€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI

Utilizarea magneților de recuperare a devenit populară în agricultură și în viața noastră de zi cu zi, deoarece acestea pot ajuta curățarea baltilor cu apă și recuperarea obiectelor metalice din zone inaccesibile. În plus, le puteți folosi pentru a curăța curtea de fier vechi. Magnetul metalic va colecta tot fierul de pe sol, ceea ce vă va salva instrumentele de grădinărit și utilajele agricole de la posibile avarii.

Acest instrument va elimina foarte ușor tinele obiectele metalice din apa și va curata zona de obiecte din fier. Este considerat un mod nou de descoperire a metalelor pierdute, care, dacă este norocos, ne va oferi râvnita comoară.

Magnetul de pescuit Black Magnet F400 este potrivit pentru detectie subacvatica, explorarea apei adânci și pentru căutarea și colectarea obiectelor metalice valoroase. Vânătorii de comori și echipele lor au folosit magneți de pescuit, transformându-i într-un puternic detector de metale. Un astfel de caz a fost descoperirea și retragerea materialelor militare printr-un lac mlastinos. Este instrumentul perfect pentru un final de succes al unei aventuri.

Magneții de pescuit din această colecție nu costă foarte mulți bani în timp ce oferă acces la locuri la care un detector de metale nu ar ajunge. În plus, aceștia sunt considerați magneți subacvatici excelenți, foarte convenabili și ușor de utilizat, fără a fi nevoie ca cineva să fie instruit să-i utilizeze. Nu există un program electronic care să-l influenteze.

Oricine care nu are activitate fizică specifică poate găsi și apuca obiecte metalice din mare, lac, râu, fântână, etc. Pur și simplu introduceți magnetul în apă și scoateți un obiect pierdut.

Magneții pe care îi vedeți pe site-ul nostru eu o putere ce variază între 80Kg și 600Kg. Vă rugăm să obțineți magnetul metalic, care corespunde cercetării pe care doriți să o efectuati. Unele dintre aceste cazuri includ tragerea obiectelor din fier din locuri dificile, cum ar fi baionetele, fragmente de fier, cutiile cu gloanțe sau cufere cu monedele de aur.

Diferite alte containere care conțin fie relicve, materiale militare, fie containere farmaceutice. De asemenea, cu magnetul potrivit, putem pescui chiar și paturi de fier, un motor sau un vehicul militar, cum ar fi un rezervor.

Dorim să vă informăm că tehnicienii și operatorii magazinului nostru online și fizic vă pot ajuta să alegeți dimensiunea și capacitatea necesară a magnetului metalic, ținând cont de specificul și nevoia căutării dvs.

ATENTIE!

  • Țineți magneții de căutare departe de echipamentele electrice.
  • Magneții vă pot răni degetele în timp ce trageți obiecte.
  • Magneții pot fi folosiți de copii doar sub supravegherea unui adult.

SPECIFICATII TEHNICE
Tip Magnet
Putere 400 kg
Diametru 107mm
Greutatea magnetului 1400 g
Inaltime 20mm

Etichete: black magnet, F400, fishing magnet, magnet, metal magnet,

Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Momentan seviciul de verificare colet nu este disponibil
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: