Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Magnetul de pescuit F300 cu prindere dubla de la Black Magnet este un magnet de neodim foarte puternic, cu o forță de ridicare de 300 x 2 kg, de construcție europeană. Este magnetic numai la baza și este fixat în interiorul unei carcase puternice de oțel acoperite cu zinc, care este utilizat pentru a proteja metalele de coroziune.

Magnetul metalic poate fi utilizat pe distanțe lungi, deci aveți nevoie de o franghie de siguranță specială de lungimea necesară. Frânghia se prinde cu un cu șurub special pe magnet.

Este ideală pentru vânătorii de comori care caută obiecte pierdute sau ascunse, ale căror carcase sunt de fier, cum ar fi cutii de comori, care sunt săpate în găuri, puțuri, lacuri mlăștinoase sau încurcate în tuneluri și peșteri.

IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI
FEATURES - PLAIN
SPECIFICATII TEHNICE
Tip
Putere
Diametru
Greutatea magnetului
Inaltime

Black Magnet F300 Prindere dubla

Cod produs: Fishing Magnet F300 Double Sided
  • Preţ: 160€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI

Utilizarea magneților de recuperare a devenit populară în agricultură și în viața noastră de zi cu zi, deoarece acestea pot ajuta curățarea baltilor cu apă și recuperarea obiectelor metalice din zone inaccesibile. În plus, le puteți folosi pentru a curăța curtea de fier vechi. Magnetul metalic va colecta tot fierul de pe sol, ceea ce vă va salva instrumentele de grădinărit și utilajele agricole de la posibile avarii.

Acest instrument va elimina foarte ușor tinele obiectele metalice din apa și va curata zona de obiecte din fier. Este considerat un mod nou de descoperire a metalelor pierdute, care, dacă este norocos, ne va oferi râvnita comoară.

Magnetul de pescuit Black Magnet F300 cu prindere dubla este potrivit pentru detectie subacvatica, explorarea apei adânci și pentru căutarea și colectarea obiectelor metalice valoroase. Vânătorii de comori și echipele lor au folosit magneți de pescuit, transformându-i într-un puternic detector de metale. Un astfel de caz a fost descoperirea și retragerea materialelor militare printr-un lac mlastinos. Este instrumentul perfect pentru un final de succes al unei aventuri.

Magneții de pescuit din această colecție nu costă foarte mulți bani în timp ce oferă acces la locuri la care un detector de metale nu ar ajunge. În plus, aceștia sunt considerați magneți subacvatici excelenți, foarte convenabili și ușor de utilizat, fără a fi nevoie ca cineva să fie instruit să-i utilizeze. Nu există un program electronic care să-l influenteze.

Oricine care nu are activitate fizică specifică poate găsi și apuca obiecte metalice din mare, lac, râu, fântână, etc. Pur și simplu introduceți magnetul în apă și scoateți un obiect pierdut.

Magneții pe care îi vedeți pe site-ul nostru eu o putere ce variază între 80Kg și 600Kg. Vă rugăm să obțineți magnetul metalic, care corespunde cercetării pe care doriți să o efectuati. Unele dintre aceste cazuri includ tragerea obiectelor din fier din locuri dificile, cum ar fi baionetele, fragmente de fier, cutiile cu gloanțe sau cufere cu monedele de aur.

Diferite alte containere care conțin fie relicve, materiale militare, fie containere farmaceutice. De asemenea, cu magnetul potrivit, putem pescui chiar și paturi de fier, un motor sau un vehicul militar, cum ar fi un rezervor.

Dorim să vă informăm că tehnicienii și operatorii magazinului nostru online și fizic vă pot ajuta să alegeți dimensiunea și capacitatea necesară a magnetului metalic, ținând cont de specificul și nevoia căutării dvs.

ATENTIE!

  • Țineți magneții de căutare departe de echipamentele electrice.
  • Magneții vă pot răni degetele în timp ce trageți obiecte.
  • Magneții pot fi folosiți de copii doar sub supravegherea unui adult.

SPECIFICATII TEHNICE
Tip Magnet
Putere 2 Χ 300 kg
Diametru 97mm
Greutatea magnetului 2280 g
Inaltime 40mm

Etichete: black magnet, F300, Double Sided, fishing magnet, magnet, metal magnet,

Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Momentan seviciul de verificare colet nu este disponibil
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: