Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul de metale CF77 are o performanta excelenta in soluri mineralizate, va permite sa detectati cu usurinta aur, monede, bijuterii, relicve si alte obiecte mici in zone unde nu au putut fi accesibile pana acum. Detectorul face asta asigurand o detectie stabila si de adancime in cele mai dificile conditii de sol.

detector metale makro cf77
CARACTERISTICI
DETECTIE RAPIDA SI LA ADANCIMI MARI
Detectorul de metale CF77 vă permite să atingeți obiective la o adâncime mai mare decât alte detectoare de monede și relicve din această categorie. Bucurați-vă de performanță lină și stabilă chiar și în cele mai dificile condiții de la sol. Veți descoperi rapid că detectorul de metale CF77 deschide posibilitatea detectarii la adancimi noi. Descoperiți obiectivele pe care ceilalți vânători de comori au trecut cu alte dispozitive.
BOBINE DE DETECTIE PENTRU MONEDE SI RELICVE
Puteti opta pentru oricare din cele 3 bobine de cautare tip DD, diferite, foarte ușoare și rezistente la apa ale detectorului Cf 77! Este suficient să selectați bobina potrivită pentru fiecare mediu de detectie pentru a obține cele mai bune performanțe. Design-ul DD al acestor bobine de căutare vă permite să căutați la adancimi mari, chiar și în cele mai dificile soluri.
Cea mai mica bobina va ofera un acces usor in spatiile foarte inguste cu o buna discriminare. Bobina medie ofera o buna calibrare, adancime si discriminare a tintelor. Bobina mare ofera cea mai mare adancime pe spatii intinse. Avand posibilitatea alegerii uneia din cele trei variante de bobine veti beneficia intotdeauna de bobina ideala pentru tipul dvoastra de cautare. Veti beneficia de cea mai buna performanta pe soluri diferite; de la soluri puternic mineralizate sau care contin diverse roci la terenuri in campie, plaje si zone cu continut ridicat de deseuri.
DISCRIMINAREA METALELOR CU TREI TONURI AUDIO DIFERITE
Detectorul de metale CF77 poate ajunge la adancimi incredibile oferind în același timp o identificare completă a tintei și o discriminare clară între metale. Design-ul unic vă va ajuta sa diferentiati tintele, cele neferoase de cele din aur si alte metale feroase prin emiterea a trei tonuri audio diferite. Veti evita in acest fel sa efectuati sapaturi inutile.
detector metale makro cf77
TON AUDIO PENTRU FIER
Detectorul de metale CF77 poate elimina semnalele de fier produse de sol în zonele puternic mineralizate. Un semnal audio unic pentru fier on / off vă permite să alegeți să detectati numai metalele neferoase prin oprirea sonorului pentru tinte feroase.
detector metale makro cf77
OPERARE USOARA SI DESIGN ERGONOMIC
Detectorul de metale CF 77 este un aparat foarte usor de folosit. Designul ergonomic inteligent și comenzile simplificate vă permit să detectati toată ziua, fără sa obositi. Atat utilizatorii de nivel mediu cat si profesioniștii vor aprecia designul inteligent și operarea intuitivă.
detector metale makro cf77
BATERIE CU FUNCTIONARE INDELUNGATA
Detectorul de metale CF77 vă oferă posibilitatea sa detectati toată ziua și chiar mai mult. Acum puteti detecta fără griji ca veti ramane fara baterie. Alimentat cu doar 8 baterii alcaline AA, detectorul CF77 poate functiona cu ușurință timp de 30 ore.
MODURI DE CAUTARE
CF77 dispune de trei moduri de cautare.
GENERAL este un mod fara discriminare, care ofera maximul de adancime. MOD 1 și MODE 2 sunt moduri de discriminare, care asigură o funcționare usoara și stabilă în timp ce toate tintele nedorite sunt filtrate. Aceste moduri asigură performanțe excepționale în condiții extreme ale solului - in soluri puternic mineralizate.
BOBINA
Bobina C28 (Inclusa)
Dimensiuni: 28cm (11")
Bobină de căutare dublu-D rezistenta la apă, pe care o puteți utiliza pe toate tipurile de teren pentru căutări la adancime.
PRODUSUL INCLUDE

SPECIFICATII TEHNICE
Tip bobina DD
Principiu de operare VLF
Frecventa 17.5 kHz
Detectie metal Audio
Calibrare sol Manuala
Mufa casti 1.4" Mono
Lungime tija 127-152cm (50"-60")
Durata de viata a bateriei maxim 30 ore
Greutate 1,64kg (bobina C28,inclusa)

 

test detector metale makro gold racer
GIFTS IMG
Cadouri incluse

Makro CF77 Coin Finder

Cod produs: CF77 Coin Finder
- Cadouri incluse
  • Preţ: 850€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


GAMA VARIATA
Pentru toate domeniile de detectie
PRODUSE ORIGINALE
Aveti garantia produsului original
TRANSPORT GRATUIT
Prin Urgent Cargus
VERIFICARE COLET
Puteti opta pentru deschiderea coletului la primire
DREPT DE RETUR
In maxim 14 zile
Conditiile de retur*

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: