Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €Detector de metale cu o foarte buna discriminare a metalelor si a altor obiecte, problema multor detectoare este ca ele detecteaza pe langa metale valoroase si foarte multe gunoaie, diferentierea acestora nu este o stiinta exacta ci depinde de foarte multi factori acest aparat este incarcat cu inovatii care fac identificarea metalelor mult mai precisa, eliminand astfel stresul de a sapa un metru pentru a descoperii gunoaie, aceste detectoare pot identifica tipul de material si chiar afisa adancimea acestuia. Mai jos aveti descrise cateva functii de baza ale acestui sistem.ARACTERISTICI:

Materialul dur si foarte rezistent din care este fabricata carcasa are acum un aspect mat

Operare pe mai multe frecvente:
Vanati la 3kHz, la 15kHz, sau folositi ambele frecvente simultan. Cea mai buna identificare este indicata de frecventa la care a fost receptionat cel mai bine semnalul, sau folositi ambele frecvente "Corelate" pentru a respinge fierul sau alte tinte suspecte.

Programe de detectare EEPROM:
Folositi aceste programe preinstalate de detectare sau le puteti sterge si crea altele personale pe care le puteti numi si salva.

Filtrare a semnalului DSF:
Puteti schimba nivelul de filtrare al solului, de la 2 filtre pana la 6. Folositi 2 pentru un raspuns rapid in zone cu mult gunoi sau 3,4,5 pana la 6 pentru adancime superioara in soluri mineralizate.

Afisaj iluminat de inalta rezolutie rezistent la temperaturi inalte:
Mai usor de citit, cu raspuns rapid pentru raspuns foarte rapid al tintelor.

Informatie completa a datelor:
Afisarea tintei probabile, coeficientul VDI si graficul cu bare generat de semnatura tintei SignaGraph exclusiv pentru produsele White. 3 Moduri independente si precise de a identifica o tinta. Cu tragaciul puteti afisa ecranul pentru adancime.
Viteza de cautare ajustabila:
Folositi setarile inalte pentru a va misca repede intr-o zona cu tinte putine, sau setari joase cand vreti sa va miscati incet prin zone cu gunoaie.

Respingerea rocilor ce contin fier
Detectoarele de metale au obiceiul de a confunda tintele cu pietre mineralizate care creaza o mare problema in prospectarea in zone in care acestea se gasesc

DVX - 300 are o raza completa de discriminare de la acceptare totala pana la respingere totala a acestor roci

Coeficientul VDI aratat mare si infrosat

9 programe pentru "deschide si incepe cautarea":
Monede, Monede si Bijuterii, Bijuterii/Plaja, Relicve, Prospectari, Argint la adancime, Gunoaie, Demo, HI-Pro.
Gata de vanatoare direct din fabrica. Complet automate aceste programe au fost create de profesionisti pentru performante inalte.

10 ajustari de baza si alte 34 de optiuni avansate:
Ajustati orice aspect al vanatorii cu acest detector de metale. Ajustari obisnuite includ: Tonuri audio de identificare (Tone I.D.), Viteza de scanare, Cautare silentioasa, viteza cu care tinta dispare de pe ecran (fade rate), Viteza de recuperare, Block Edit, Viteza de Auto Track si multe altele.Bobina Concentrica de 30.5cm (12 inci) impermeabila:

Acum, cu avantajul oferit de bobina de 30.5cm. Intoarceti-va la locurile in care ati mai cautat pana acum si detectati la adancimi mai mari care au fost de neajuns pana acum.

Calibrarea solului (ground balance) automata acum cu sistemul Auto Track.
Scaneaza si se ajusteaza in functie de schimbarile din sol in timp ce vanati.

Sistem de baterie glisanta Nicad:
Pana la 15 ore de folosire normala cu o singura incarcare. Carcasa pentru baterii tip "AA" de rezerva inclusa in pachet.

DVD cu instructiuni inclus

White's DFX 300

Cod produs: DFX 300
  • Preţ: 970€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR
Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Verificare colet la primire
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: