Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau dețineți un alt detector de metale, detectorul de metale GMT ™ ridică standardul pentru prospectarea electronică. Fast AutoTrac-ul ® filtreaza mineralizarea solului mai rapid si mai precis ca oricând. Există 3 moduri de a identifica fierul, fără a pierde senzitivitatea la adâncime. Utilizați doar graficul cu bare sau în combinație cu noul semnalul audio pentru fier. Aveti optiuni si puteti alege ce e mai bun pentru dumneavoastra
CARACTERISTICI:


Balans al solului automat: Fast AutoTrac ® anulează mineralele din sol si apoi se adapteaza la conditiile in schimbare în timp ce vânati. Procesorul monitorizeaza si inregistreaza valoarea mineralizarii solului și îl afișează pe ecranul LCD.

Butonul “Grab”: stabilește instantaneu balansul solului cu o simpla apasare de buton. În ambele moduri: automat și manual.

Grafic cu bare de identificare a fierului afisat permanent: Afișează probabilitatea procentajului de fier. Informație importanta care va ajuta sa decideti dacă să sapati sau nu.

Sunet optional pentru fier (mormăit): Vă avertizeaza instantaneu daca tinta are probabilitate ridicata de fier.

Analizarea fierului din țintă: Apasati de tragaci și dispozitivul GMT se opreste din cautare și începe să analizeze ținta pentru a determina probabilitatea de a fi de fier cu fiecare trecere succesivă a bobinei de căutare. Datele se adaugă sau de scad cu fiecare trecere și sunt trimise la graficul cu bare și la functia de alertă “mormait”. Eliberați trăgaciul și puteti continua vânătoarea.

"Urmează dungile": Afișează cantitatea de minerale magnetice din pământ. Aurul se ascunde in filonuri sub forma de dungi, urmați astfel dungile.

Pragul de diferentiere variabil, auto-ajustabil (VSAT)
Setări de control inițiale: setări predefinite, pentru a ieși la vânătoare imediat.

Baterii glisante "AA" : NiCad.) Aproximativ 40 de ore de vânătoare. (Disponibil si sistem de acumulatori reâncărcabili

Bobina puternica de cautare, sub forma de elipsa "DD": Ajuta la anularea solului , și prezintă o "fereastră" alungita pentru a detecta cele mai mici pepite.

Frecvența de operare: 48 kHz.

DVD instrucțional inclus.

 White's GoldMaster GMT

Cod produs: GoldMaster GMT
  • Preţ: 490€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR
Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Verificare colet la primire
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: