Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare avansata, foarte usor de utilizat.

Construit pe platforma binecunoscutului MXT al firmei White’s, MX5 dispune de toate caracteristicile binecunoscute si asteptate de la un produs de top „Made in America”.

Proiectat cu o tehnologia specifica firmei White’s,  AutoTrac, detectorul MX5 este foarte usor de folosit nu numai pe un sol obisnuit dar si pe nisipuri ude din vecinatetea apelor sarate, nisipuri ce sant cunoscute ca fiind  un adevarat ucigas pentru majoritatea detectoarelor.

Cele doua Moduri de Functionare, Coin (monede) si Beach (plaja) va demonstreaza cat este de simplu de utilizat acest model aproape pretutindeni. Scala VDI, usor de interpretat  va indica identitatea obiectului detectat in sol.
Caracteristica  de Discriminare Notch va ajuta sa anihilati obiectele nedorite, gunoiul  si sa detectati numai piese  importante cum ar fi monede , bijuterii , inele , aur și alte obiecte de valoare .

MX5 este dotat cu o bobina concentrica de  9 inch, impermeabilă, perfectă pentru localizarea exacta a  comorilor dumneavoastra.

MX5 dispune de combinatiile ideale de caracteristici, ceea ce  il transforma intr-un detector ce satisface cele mai pretentioase cereri ale cunoscatorilor in domeniu. Detectorul MX5 al firmei White's este un detector performant pentru Monede, Bijuterii, Relicve si Plaje cu nisip ud bazat pe platforma innoita a popularului MXT, dar cu cracteristici noi, dotat cu o interfata foarte usor de utilizat.
Anumite detectoare de metale din aceasta categorie au o Calibrare a Solului manuala sau un anumit tip de Calibrare a Solului Fixa dar acesta nu este si cazul detectorului MX5, care va ofera o Calibrare a Solului complet automata -Auto Trac. Datorita caracteristicii AutoTrac, MX5 va ofera performanțe excelente in orice conditii de sol.

MX5 are multe optiuni foarte usor de utilizat, 20 de segmente de discriminare cu identificare audio si vizuala a tintei detectate. Fiecare segment poate fi acceptat sau respins, utilizatorul avand posibilitatea de a ignora deseurile precum fierul, folia de aluminiu si cheitele cutiilor din aluminiu. Noul Monitor LCD MX5 si tastele operationale sant aranjate intr-un format simplu, setarile fiind foarte usor de facut. Un alt segment la care firma Whites s-a gandit foarte mult este cel al Tonurilor Audio.

In plus fata de ID-ul vizual MX5 ofera deasemenea, o identificare sonora. Există mai mult de doua tonalitati, în funcție de modul de căutare și puteți selecta de la 1 ton, 2 tonuri ..., până la 8 tonuri bazate pe scala VDI, care confera detectorului MX5 capacități de detectie audio superioare.

Detectoarele MX5 dispun de scala VDI – Indicator Afisat Vizibil care va identifica tinta de la +95 roci dure pana la treapta de jos -95 pentru fier/tinte feroase. Sunt 190 tinte numerice pe scala VDI care confera detectorului o mare performanta de detectie pentru diferite tinte posibile.
Datorita celor 4 Moduri De operare, Monede si Bijuterii, Plaja, Localizare Exacta, Toate Metalele combinat cu AutoTrac Ground Balancing (Calibrare Sol), veti putea folosi detectorul MX5 aproape pretutindeni. Aveti nevoie de o mai mare adancime? Nici o problema, noul detector MX5 functioneaza cu oricare dintre bobinele Eclipse fabricate de White's.

IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI
FEATURES - PLAIN
IMAGE FACEPLATE
IMAGE FACEPLATE
PACKAGE UNLISTED
Baterii alcaline
YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1

White's MX5

Cod produs: MX5
  • Preţ: 780€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI
Calibrarea solului automata "AutoTrac"

Afisaj iluminat cu indicatie despre adancimea tintei

Identificarea tintei cu numar de conductibilitate a metalului (VDI)

Mod pentru plaja

Discriminare ajustabila

Localizarea tintei (Pinpoint All Metal Mode)

Ajustarea sensibilitatii

Tonuri audio pentru metale diferite

Carcasa rezistenta la intemperii

Mufa casti 1/4” Stereo

Bobina submersibila de 9", concentrica ce se poate schimba

Compatibil cu bobinele de cautare Eclipse

peste 20 de ore de cautare cu 8 baterii de tip AA

Greutate: 1.77kg

Frecventa de operare: 14 kHz

2 ani garantie

Baterii alcaline

 
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: