Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

LONDRA 1000
Pendulul este conceput pentru investigații in scopul descoperirii obiectelor îngropate. Un produs ce garantează rezultate spectaculoase în orice investigație. Este unul dintre cele mai scumpe modele ale companiei noastre. Dispune de un mic spatiu de depozitare. Acesta a fost confectionat ca o copie fidela a pendulului descoperit în Egiptul antic. Pendulul LONDRA 1000 poate receptiona imediat emisiile obiectelor de valoare îngropate, cum ar fi aur, argint, monede, bijuterii, diamante, etc calauzindu-va în punctele exacte unde se afla aceste obiecte. In functie de obiectul detectat, reactioneaza cu miscari specifice dezvaluind in acest fel utilizatorului identitatea obiectului. Persoana care foloseste pendulul este cea care poate identifica ținta interpretand miscarile pendulului.

Sfaturi cu privire la utilizarea pendulului
Odată ce ați intrat in posesia pendulului LONDRA 1000 va trebui să urmati câțiva pași de bază pentru ca acesta sa devina un instrument valoros în mâinile dvoastra. Lasă ceva timp pendulul sa se adapteze conditiilor de sol. Relaxati-va si lasasti-l sa lucreze de unul singur, nu interveniti. Veti putea observa ca va incepe sa se balanseze inainte si inapoi catre directia tintei.


>
Balansul va fi mai puternic catre tinta decât în direcția opusă, mișcarea nu va fi pe scară largă doar cativa milimetri, în unele cazuri, dar această miscare poate fi suficientă pentru a indica o comoară mare. Trebuie acordata o foarte mare atentie astfel incat sa valorificati toate reactiile pendulului. După ce ați confirmat direcția, mergeti in acelasi sens și încercați din nou pentru a obține direcția corectă. Miscarile de atractie ale pendulului sunt unice si precise. Puteți utiliza metoda triangulației. Când vă aflați deasupra țintei pendulul va descrie o mișcare circulară. Atunci când cautati ceva mic într-un spațiu mare asezati-va in centrul spatiului respectiv, pendulul LONDRA 1000 este capabil să vă ghideze cu mare precizie catre ținta care pot fi îngropata sau ascunsa în pământ. LONDRA 1000 este un pendul de mare succes cu care odata ce ati inteles miscarile, veti putea gasi absolut tot ceea ce v-ati propus.

Produs calitativ.
Acest pendul a fost utilizat de mulți cercetători in cautari spirituale, folosind intrebari și răspunsuri
Pendulul LONDRA 1000 detectează obiecte la suprafata si îngropate pe o distanta mai mare de 1000 de metri indiferent de condițiile atmosferice din zona respectiva.

Pendulul este placat cu aur 24K strat rezistent pe suprafață, atât pendulul în sine cat și lanțul. Acest lucru creează o atracție puternică pentru tintele din aur și o distincție perfectă atunci când există si alte tipuri de metale în zona de cercetare.

PACKAGE BOBINE
Package coil - 1

Londra 1000


Cod produs: London 1000
Greutate pachet: 0.00
Dimensiuni pachet: 0.00 x 0.00 x 0.00
  • Preţ vechi: 110€

  • Preţ: 99€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

PACHETUL INCLUDE
Include saculet
Protejati pendulul cu acest saculet "London Dousers"
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 12 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: