Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

BLISSTOOL  LTC64X este un detector de metale professional, modern, proiectat  pentru functionare pe diverse tipuri de sol, inclusiv pe soluri puternic mineralizate, soluri cu un continut rdicat de minereu, soluri extreme de poluate.  Dispune de discriminare perfecta, adancime mare, este uimitor datorita tehnologiei incorporate, usurintei de ajustare dar si datorita minimului de intretinere necesar. Toate acestea il transorma intr-un detector ideal de folosit atat de catre incepatori cat si de cautatorii experimentati.
BLISSTOOL LTC64X  este conceput pentru:

-a atinge o adancime  de detectie excelenta ;
-a putea fi utilizat pe orice tip de sol;
-a avea un comportament  usor de modificat: o alegere intre o detectare “zgomotoasa” sau perfect “silentioasa”;
-a avea  oportunitati multiple pentru setarea discriminrii si calibrarii solului.
-a detecta cu success monede  ce se gasesc in  ceramica, pietre, stanci;
-a detecta  cu succes monede in soluri puternic mineralizate;
-a avea o adancime buna de detectie, nu numai pentru cupru dar si pentru obiecte din argint si aur;
-a avea o viteza mare de detectie si o viteza mare de recuperare dar in acelasi timp pentru a avea si o  foarte buna stabilitate
.

In mod evident, detectorul BLISSTOOL LTC64X este unul din cele mai bune Detectoare de adancime din lume, mai ales in contextul in care ne referim la Detectoare Puls Inductie.

BLISSTOOL  LTC64X este fabricat din componente de inalta calitate, in conformitate cu RoHS (Restriction of Use of Hazardous Substances) fiind protejat complet  impotriva interferentelor electromagnetice. Componente de calitate inalta; ansamblu usor si robust fabricat din aluminiu si carbon; unitatea centrala este introdusa intr-o carcasa usoara si robusta fabricata din ABS si aluminiu; bobina de detectie standard 28 cm ( 11”)DD, rezistenta la apa cu cablu protejat impotriva interferentelor electromagnetice; conectori pentru bobina de detectie cu pini placati cu aur; conectori pentru incarcarea acumulatorului cu ace aurite.Toate acestea asigura o functionare perfecta indiferent de conditiile de mediu si o rezistenta acoperita de o garantie la nivel mondial  de  3 ani.

Acumulatorul se afla in blocul electronic ( unitate centrala), sub cotiera. Acest design permite efectuarea unui balans usor si asigura o utilizare indelungata, fara un efort mare depus de catre utilizator. Echipat complet si gata de utilizare, cantareste 1.78 kilograme.Ca si dotare standard, BLISSTOOL LTC64X este echipat cu acumulator LiPo 11,1V,2200mAh, caracterizat prin calitate inalta, greutate mica si durata de functionare lunga. Pentru a reincarca se va folosi incarcatorul automat LiPo inclus in pachet.

BLISSTOOL LTC64X este disponibil in 4 versiuni:
V1 - versiune standard.
V2 -  versiune special conceputa pentru conditii difice de sol.
V2i - versiune imbunatatita  a v2 .
V3 -  versiune de top cu performante extreme.

Frecvența de operare, prin potențiometru de frecvență, poate fi ajustata (+ -60Hz), pentru a evita interferențele externe, cum ar fi: interferența de la alte Detectoare de metal din apropiere ce functioneaza pe aceiasi frecventa; interferente industriale puternice.
Frecventa sunetului emis de detector este ajustabila cu ajutorul potentiometrului TONE.
.Având în vedere caracterul său profesional, BLISSTOOL LTC64X are mai multe opțiuni ce contribuie la atingerea unui maxim de performanta. În cazul în care utilizatorul este începător și nu înțelege la ce servesc potențiometrul sau comutatorul, este suficient să  mențină  la nivelul recomandat in manualul de instructiuni, nivel la care detectorul se apropie de optim, dar mai tarziu, pe masura ce va castiga experienta in lucrul cu detectorul  sa ii poata optimiza functionarea in functie de soluri prin diverse ajustari fine folosind potentiometrul si comutatoarele.

Modul de functionare  poate fi configurat pe deplin în conformitate cu dorințele utilizatorului și caracteristicile terenului. BLISSTOOL LTC64X poate fi "zgomotos" sau complet "silentios".
Un mod de utilizare particularizat  este stabilit prin ajustarea corespunzătoare a detectorului, în special prin ajustarea adecvată a potențiometrului care determină în mare măsură sensibilitatea: potentiometrul GAIN este folosit pentru reglarea puterii semnalului, poate fi interpretat ca fiind nivelul de sensibilitate; potențiometrul THRESHOLD care serveste pentru configurarea pragului de sunet; potențiometrul SILENCER care serveste pentru configurarea  gradului de suprimare a sunetului de fundal și de stabilizare a pragului audio.

BLISSTOOL LTC64X are viteza mare de detectie si viteza mare de recuperare. Acest lucru asigură stabilitatea, indiferent de viteza de căutare și permite o  detectare eficientă a  obiectelor foarte adanci situate în apropiere de fier.

Dispune de un mod manual si automat de calibrare a solului; in modul automat este disponibil un comutator aditional cu trei nivele de calibrare pentru soluri cu nivel minim, mediu si maxim de mineralizare. Aceste nivele  presetate  fac utlizarea detectorului usoara si eficienta.

Discriminarea  se efectueaza prin: comutator DISCRIM, care permite trei moduri independente de discriminare și permite optimizarea modului de functionare; potențiometre DISCR LEVEL și DISCR DEPTH care permit: setarea nivelului de detectare /a  nivelului de respingere a fierului , a staniolului, a metalelor neferoase, de obicei deseuri  si setarea adancimii de discriminare. Toate acestea contribuie la o setare optima a detectorului de metale in cazul functionarii pe soluri poluate, soluri  cu roci dure si puternic mineralizate.

Discriminarea audio,  multumita abilitatilor auditive ale oamenilor de a percepe si de a analiza in detaliu semnalele audio  constituie Solutia ideala pentru detectarea instantanee, analiza si recunoasterea chiar si a celor mai slabe semnale produse de obiecte ingropate adanc.
.
Blisstool LTC64X PRO

Cod produs: LTC64X PRO
  • Preţ vechi: 900€

  • Preţ: 720€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: