Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Gepard GPR este un radar pentru scanare subterana (ground penetrating radar) foarte flexibil, transportabil pentru detectarea obiectelor suberane ca tevi, cavitati, cabluri, conducte, tuneluri, buncare, fundatii si altele. Radarul Gepard foloseste un sistem de transmisie neecranata omnidirectionala pentru a atinge adancimi de pana la 40 de metrii. Aceasta unitate usoara, agila si compacta poate fi usor operata de un singur utilizator.
IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI
FEATURES - PLAIN
YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1

OKM Gepard GPR

Cod produs: Gepard GPR
  • Preţ: 17.200€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI

Sistemul R.A.D.A.R. (Radio Detection and Ranging) trimite un semnal in sol si asteapta ecoul sau reflectia semnalului pentru a detecta anomalii subterane, ca furmatoarele:
 - pereti subterani, beciuri si armaturi de beton
 - cavitati ascunse, morminte
 - nivelul apei, rauri subterane si acvifere
 - tevi ingropate, conducte si cabluri
 - puturi, galerii, transee si adaposturi subterane
 - fose septice, boxe si canale de scurgere
 - tuneluri secrete, buncare si adaposturi militare
 - Cufere ingropate, statuete si alte cutii

Radarul Gepard foloseste o multitudine de frecvente de transmitere a semnalului pornind de la 60 MHz pana la 300MHz ce este realizat prin ajustarea antenelor telescopice. In plus acesta suporta multe ajustari automatice pentru a optimiza verificarile solului pe diferite tipuri de sol, ce face radarul Gepard sa fie foarte usor de manevrat. Va setati doar rezolutia de adancime si incepeti scanarea.

Datele inregistrate de radar sunt transferate direct la o tableta cu sistem de operare Android. Aplicatia primeste aceste date prin Bluetooth si o afiseaza imediat pe ecran.

Aplicatia mai are posibilitatea de a integra si semnalul GPS in Google Maps, filtreaza automat si introduce detaliile in harta si le salveaza pentru vizualizare ulterioara. In plus, capacitatile filtrarilor automate sunt folositoare pentru a imbunatatii rezultatul scanarii si de a gasii obiecte ascunse si structuri mult mai usor. Cu ajutorul GPS-ului integrat toate locatiile scanate pot fi stocate impreuna cu datele inregistrate.

Aplicatia pentru android este disponibila in urmatoarele limbi:
 - English, Français, Deutsch, Español, Ελληνικά, Italiano, فارسی, 中文

Accesorii optionale pentru radarul pentru scanare subterana "Gepard GPR"

Antena GPR 60 MHz: Antena de 60MHz extrem de robusta permite masuratori geofizice pana la adancimi foarte mari. Aceasta antena GPR optionala penetreaza solul mult mai bine decat antena de 100MHz si este folosita in special pentru a detecta obiecte mai mari ce sunt ingropate adanc.

Antena GPR 100 MHz: Antena de 100MHz nu este doar robusta si stabila este si capabila de a efectua masuratori de inalta rezolutie. In contrast cu antena de 60MHz, aceasta este buna in mod special pentru descoperirea obiectelor mici sub suprafata solului.

Acumulator OKM: In loc sa folositi baterii AAA aveti posibilitatea de a folosi si un acumulator pentru radarul "Gepard GPR". In acest mod puteti folosi radarul pana la 10 ore de operare continua fara a fi nevoit sa reincarcati bateriile la fiecare 3 ore.
 

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: