Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Bionic 01 este un detector pe raza lunga care este folosit in principal in detectarea aurului si argintului. Detectorul de aur Bionic 01 poate fi folosit in diferite cautari : de aur, de argint si de comori. Sistemul pe raza lunga poate detecta tinte din aur nativ, "vene" de aur dar si obiecte de aur ingropate cum ar fi bijuterii, ornamente, statui de aur sau argint, inele de aur ori monede de aur sau argint.

IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI
FEATURES - PLAIN
IMAGE FACEPLATE
IMAGE FACEPLATE

OKM Bionic 01

Cod produs: Bionic 01
  • Preţ: 9.300€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI

Detectorul de aur pe raza lunga mai poate fi folosit in cautarea de aur pe albiile raurilor. Mai poate detecta cu succes aur in munti, paduri, jungle sau desert. Descoperitorul de aur Bionic 01 functioneaza nu numai in conditii bune, uscate, ci si in conditii de umiditate, soluri umede si poate fi folosit fara dificultate dupa cateva zile ploioase.

Bionic 01 este foarte sensibil la terenurile si campurile ionice, de aceea ofera cele mai bune rezultate cand este folosit in campuri fara populatie si fara cladiri. Asa ca poate fi calibrat in cel mai optim mod si recunoaste anomaliile acolo unde poate fi situat aurul sau argintul cautat.

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: