Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detector de aur eXp 5000Datorita tehnologiei de care dispune poate face masuratori cu rezolutii inalte la adancimi de pana la 25 metri. Imaginile si clipurile sunt transmise ochelarilor speciali pe care ii purtam. Ochelarii acestia sunt folositori in cautari atat noaptea cat si ziua, pentru ca ne feresc de razele soarelui.


Utilizarea este foarte usoara si nu are necesita folosirea unui computer. Masuratorile sunt afisate imediat si color.Toate masuratorile sunt salvate in memoria interna de 256MB a dispozitivului si pot fi transferate pe un computer pentru evaluare si estimare a adancimii, dimensiunii si a locului exact in care se afla tinta, toate datorita programului profesional 3D Visualizer.


Ora si data sunt justate automat in functie de zona in care se face cautarea.Dispozitivul are GPS incorporat, astfel vom cunoaste locatia exacta a tintei. Putem reveni oricand in aceeasi locatie cu indrumarea GPS-ului.


Caracteristici ale eXp 5000:


- separarea metalelor in 3 categorii: aur, argint si otel

- detectare de vid(gol)


- indrumare video si audio


- usor de folosit si de dimensiuni mici


- nu este necesara folosirea unui laptop pentru a functiona

Functii de cercetare:


Magnetometru - cercetarea se face cu ajutorul campului magnetic al solului. Aceasta functie este potrivita pentru gasirea obiectelor de dimensiuni mici care se afla aproape de suprafata. Adancimea medie la care ajunge cu aceasta functie este de aproximativ 2 metri.


Scanarea solului - se scaneaza solul cu evaluare grafica. In aceasta functie aparatul afiseaza o imagine tridimensionala solului. Ajunge la adancimi de de pana la 25 metri.


Discriminare - putem separa feroasele, neferoasele si vidurile. Prin utilizarea senzorului Super Sensor avem posibilitatea de a ajunge la adancimi de 25 metri


Recunoasterea metalelor - cu ajutorul acestei functii putem afla tipul metalului pe care l-am depistat. Face parte din accesoriile extra ale eXp 5000. Separarea metalelor se face imediat iar categoriile sunt otel, aur, bronz, argint si aluminiu. Ajunge la adancimi de 2 metri.OKM eXp 5000

Cod produs: eXp 5000
  • Preţ: 15.300€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Verificare colet la primire
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: