Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul tridimensional Rover Deluxe este o imbunatatire a scanerului Rover C si este folosit in special de vanatorii de comori care sunt in cautare de aur, argint, monede, bijuterii sau alte artefacte pretioase. Rover Deluxe satisface toate nevoile unei vânători de comori prin funcţionalitate şi cele mai bune performanţe în diferite soluri.


Noua editie a dispozitivului Rover Deluxe este un detector de aur convertibil care poate fi folosit in 2 moduri diferite de detectare:


1. "Metal detector" - pentru vanatori rapide sau detectare de metale cu ajutorul sunetelor. Detectorul de metale integrat, cu discriminarea de metale este activat şi prin semnal sonor căutătorul de aur poate detecta metale cu usurinta si poate discrimina materialele, cum ar fi fier, aur, argint sau aluminiu. Castile fara fir permit o detectare incredibila fara a recepta alte zgomote. Acest mod de detectare este optim pentru cautari pe plaje sau de monede.

2. "3D Ground Scanner" - in acest mod de operare vanatorul profesionist poate obtine un grafic tridimensional din subteran, inclusiv comori ingropate cum ar fi cufere, metale pretioase, bijuteri monede si nu numai.Este optim pentru cautari la adancimi foarte mari. Functia integrata de discriminare a metalelor face posibila filtrarea unor anumite tipuri de metale in timpul scanarii.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 0314380245 sau +4 0727964452tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

OKM Rover Deluxe – New Edition

Cod produs: Rover Deluxe – New Edition
  • Preţ: 9.250€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.


GAMA VARIATA
Pentru toate domeniile de detectie
PRODUSE ORIGINALE
Aveti garantia produsului original
TRANSPORT GRATUIT
Prin Urgent Cargus
VERIFICARE COLET
Puteti opta pentru deschiderea coletului la primire
DREPT DE RETUR
In maxim 14 zile
Conditiile de retur*

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: