Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul tridimensional Rover Deluxe este o imbunatatire a scanerului Rover C si este folosit in special de vanatorii de comori care sunt in cautare de aur, argint, monede, bijuterii sau alte artefacte pretioase. Rover Deluxe satisface toate nevoile unei vânători de comori prin funcţionalitate şi cele mai bune performanţe în diferite soluri.


Noua editie a dispozitivului Rover Deluxe este un detector de aur convertibil care poate fi folosit in 2 moduri diferite de detectare:


1. "Metal detector" - pentru vanatori rapide sau detectare de metale cu ajutorul sunetelor. Detectorul de metale integrat, cu discriminarea de metale este activat şi prin semnal sonor căutătorul de aur poate detecta metale cu usurinta si poate discrimina materialele, cum ar fi fier, aur, argint sau aluminiu. Castile fara fir permit o detectare incredibila fara a recepta alte zgomote. Acest mod de detectare este optim pentru cautari pe plaje sau de monede.

2. "3D Ground Scanner" - in acest mod de operare vanatorul profesionist poate obtine un grafic tridimensional din subteran, inclusiv comori ingropate cum ar fi cufere, metale pretioase, bijuteri monede si nu numai.Este optim pentru cautari la adancimi foarte mari. Functia integrata de discriminare a metalelor face posibila filtrarea unor anumite tipuri de metale in timpul scanarii.


OKM Rover Deluxe – New Edition

Cod produs: Rover Deluxe – New Edition
  • Preţ: 9.250€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Verificare colet la primire
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: