Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Garrett PD 6500i este lider in industrie cu tehnologie de localizare a metalelor si functii neegalate de discriminare. Acest detector si-a dovedit eficienta la folosirea lui in diferite evenimente ca Jocurile Olimpice, Cupa mondiala 2010 din Africa de Sud si Meniurile Pan-American din Mexic.
PD 6500i este folosit pentru securitate in aeroporturi internationale, hoteluri, cladiri guvernamentale si penitenciare. Cu functiile avansate de conectare la retea si abilitatea de a localiza tintele in 33 zone de detectie, PD 6500i este poarta de detectie a profesionistilor in securitate din toata lumea.

CARACTERISTICI
33 zone de detectie ce identifica precis localizarea metalelor pe tot corpul de sus pana jos, in centru si pe partile laterale
Mai mult de 20 de programe standard pentru diferite cerinte de securitate.
Standarde internationale de securitate: PD 6500i indeplineste cele mai inalte certificari, include urmatoarele aeroporuri internationale:
 
Dubla detectie: cu transmitatori si receptori pe ambele panouri laterale, PD 6500i este echivalentul a doua detectoare in unul singur. Prin scanarea din ambele laturi, poarta ofera detectie superioara, uniforma si performanta.
Tehnologie superioara cu banda larga de detectie ofera analiza a tintei in detectarea armelor si discrimineaza intre metalele feroase sau neferoase
Contorizare si directia de trecere cu patru setari pentru numerotare (inaine, inapoi, scade in sens invers si bi-directional).

Versatilitate superioara: setari selectabile concepute pentru aeroporturi, judecatorii, penitenciare, scoli, fabrici, evenimente speciale, tranzit intens, prevenirea furtului si multe alte aplicatii.
Abilitatea de a conecta la retea: Modulul CMA permite conectarea la calculator, configurare la distanta, monitorizare, analiza a datelor si managerierea in grup.

Indeplineste standardele IP55 impotriva umiditatii si a altor factori de mediu
Garantie de 2 ani pentru piese si manopera.
Lumini de trecere la intrare afiseaza simbolurile universale "asteapta" si "traverseaza" pentru control al traficului.


Manualul de utilizare este tradus in limba romana.
ACCESORII OPTIONALE
TELECOMANDA DE BIROU
Telecomanda de birou permite utilizatorului să monitorizeze și să controleze poarta PD 6500i de la distanță.
MODUL CU ACUMULATOR DE REZERVA
Modulul de baterie de rezervă este un ansamblu, care asigură aproximativ 10 de ore de functionare.
Telecomanda
Include telecomanda si modulul de receptie
MODUL DE INTERFATA CMA
Acesta permite controlul, monitorizarea în timp real și diagnosticare dintr-o locație la distanță. Memoria internă înregistrează toate modificările setărilor și a traficului persoanelor cat și istoricul alarmelor.
SUPORTI DE STABILIZARE
Suportii de stabilizare pot fi folositi ca masura de preverire impotriva rasturnarii.
Prelungitor de 3m pentru doua unitati
Ajuta la asamblarea unitatilor in perechi de cate doua


SPECIFICATII TEHNICE

Temperaturi
  • de operare: -20° C pana la 65° C
  • umiditate pana la 95% fara condens
  • depozitare:-40° C pana la 70° C
Alimentare
Complet automata 100 - 240 V, AC, 50 sau 60 Hz, 45 W;
nu necesita alte ajustari.
Rezistenta la ploaie /
Protectie impotriva obiectelor straine
Indeplineste cerintele IP 55, Standarul IEC . "Grade de protectie in interior," IEC 529. *IP 65 optional.
Lumini de localizare a tintei 33 zone distincte sunt afisate pe doua panouri laterale cu lumini LED localizate la iesirea din poarta
Programe Peste 20 de programe independente concepute pentru a indeplini toate cerintele specifice de instalare incluzand cerintele ECAC pentru aeroporturi Europene si cerintele TSA pentru aeroporturile din SUA.
Compatibilitate cu alte porti sau cu modele diferite 2,300 de frecvente de operare selectabile si canale multiple ii permit lui PD 6500i sa functioneze in apropierea altor porti PD 6500i si a altor porti de detectie ce nu sunt fabricate de Garrett.
Eliminarea interferentelor Filtrare digitala si analogica avansata - precum si frecvente ajustabile de operare - elimina potentialele efecte cauzate de unitatile de scanare cu raze X, aparate radio si alte surse de interferenta electrica.
Contorizare persoane Contorizare si directia de trecere cu patru setari pentru numerotare (inaine, inapoi, scade in sens invers si bi-directional).
Declansare alarma falsa Ofera posibilitatea de a declansa o alarma falsa la intamplare pentru un procent la alegere dintre persoanele ce nu au declansat alarma (poate fi setat intre 0 si 50%)
Alarma Ton audio ce se aude bine si ajustare de volum. Lumini LED
Lumini de trecere Simbuluri internationale aflate la intrarea in poarta
Masuri impotriva manipularii fara autorizatie Toate setarile sunt protejate de o incuietoare cu cheie si doua nivele de cod de acces
O mai mare securizare este completata de o incapere speciala inchisa pentru prevenirea accesului neautorizat la cabluri, conectori si subansablele electronice.
Iesiri de control Intrerupatoare solide (AC voltaj scazut si DC) petru operarea alarmelor externe si control al altor dispozitive
Carcasa Carcasa rezistenta la zgarieturi. Panoutile de detectie si suporturile din aluminiu.
Garantie 24 luni, pentru piese si manopera

Dimensiuni

Pasajul interior
- latime 0.76 m
- inaltime 2.03 m
- adancime 0.58 m
  Dimensiuni la exerior
- latime 0.90 m
- inaltime 2.21 m
- adancime 0.58 m
  Dimensiuni transport
- latime 0.90 m
- inaltime 2.32 m
- adancime 0.16 m


Greutate: 64 kg
Greutate la transport: 74 kg 

 

Garrett PD 6500i

Cod produs: Garrett PD 6500i

- Pentru a afla pretul va rugam sa ne contactati

Accesorii recomandate pentru Garrett PD6500i

Garrett Super Scanner

 ACUM FIECARE LOC POATE FI SIGUR! Securitatea a devenit un concept căruia i se acordă din ce în ce mai multă importanță, în imediată și strânsă legătură cu siguranța persoanelor dar și a ..

Pret: 150€
Pretul include TVA

Garrett Super Wand

Unul dintre cele mai noi detectorare de metale portabile pentru securitate de la Garrett. Avand la baza o tehnologie de vârf, permite o detectare usoara datorita in special formei sale ergonomice..

Pret: 180€
Pretul include TVA

MD 3003B1

Detector de metale portabil destinat să garanteze securitatea zonelelor sensibile, cum ar fi școli, tribunale, scoli de corecție, evenimente sportive, întreprinderi, cluburi de noapte, ba..

Pret: 55€
Pretul include TVA

CT 900

Acest produs este utilizat pe scară largă în aeroporturi, zone industriale, clădiri guvernamentale, școli, spitale, locuri de întâlnire, sporturi, etc. Echipamentul va alerta cand me..

Pret: 70€
Pretul include TVA