Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Noul detector Long Range este un detector inovator care detecteaza cu o foarte mare usurinta comori ingropate, aur, argint, pietre pretioase dar si cavitati . Foloseste cea mai recenta tehnologie MFD, complet modernizata (Frecventa de Separare Moleculara), tehnologie americana de ultima generatie. GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzori special proiectati pentru o sensibilitate mai mare de scanare a solului si pentru o puterea de detectie mult mai mare.
Sensibilitatea detectorului nu este afectata de conditii naturale extreme, cum ar fi frigul, caldura si umiditatea, deoarece este fabricat din materiale excelente pentru durabilitate si performanta stabila.
A sosit in cele din urma detectorul ce ii va face pe toti pasionatii de acest hobby sa isi piarda somnul. Va asteptam la magazinul nostru pentru a va convinge singuri de performantele acestui produs. Este foarte simplu si usor de folosit de catre oricine. Nu este nevoie sa se intinda cabluri si fire pe sol pentru a face detectia dificila si complexa. Prin apasarea unui buton veti gasi obiectivul pe care il doriti. Este in mod sigur cel mai bun detector din categoria long range de pe piata mondiala.


Sistem de cautare:
1. Microcalculator  modernizat.
2. Clasificare performanta a  conductivitatii
3.Frecventa de discriminare avansata
4. Sistemul de coordonare performant
5. Frecvente specializate pentru cavitati
6. Noi tehnologii de tip LRL (Long Range Locator), MFD (Molecular Frequency Separation) LDS (Line Signal Discrimination), ACR (Advanced Conductivitatea Reading) SCF (Specialized Cavities Frequencies) si LCS (Leading Coordination System).

Detectorul de aur GOLDEN QUEEN are optiuni de cautare selective cu calibrare la sol automata in toate conditiile atmosferice.

Echipat cu sistem avansat de scanare, prin senzori electronici de inalta precizie, senzori sofisticati fabricati pentru prima data pentru a aproviziona  unitatea electronica a aparatului cu 4 filtre. Aceste filtre lucreaza pentru a determina acuratetea semnalului la sol specificand dimensiunea exacta a tintei si puterea semnalului prin intermediul unui program de analiza incorporat in sistem.


Detectorul de aur GOLDEN QUEEN scaneaza zona inconjuratoare in care se afla operatorul , incuie tinta dorita conducand operatorul exact in locul precis in care se afla ingropat obiectul. Manipularea usoara si usurinta in identificarea obiectelor, cum ar fi aur, argint, pietre pretioase si cavitati il fac sa se diferentieze  de orice alt detector  de tip long rage si este usor de folosit chiar si de operatorii total lipsiti de experienta. Forma convenabila a detectorului de aur si dimensiunea mica, va vor tine departe de priviri indiscrete.

Acest sistem este exact in ceea ce priveste discriminarea, identificarea si monitorizarea semnalului si va va ghida catre tinta prin intermediul afisajului aparatului. Atunci cand detecteaza, indica directia pe care se afla tinta, iar utilizatorul poate merge la tinta, chiar deasupra tintei, care a fost limitata la o suprafata de un metru patrat, cu posibilitatea de a stabili tipul de metal detectat. Una din  punctele forte ale acestui detector GOLDEN QUEEN este ca nu va mai fi necesar sa faceti plimbari inutile si cautari aleatorii pe suprafete vaste. Are  capacitatea de a scana pe o suprafata incepand cu 50 de metri, 250, 500, 800 sau chiar 1000 de metri si pana la o  adancime de 20 de metri sub pamant.

Tintele care s-au aflat pentru o perioada mare de timp ingropate in pamant, produc energie si creeaza suprapuneri in raport cu solul. Interactiunea obiectelor de aur cu  solul duce la posibilitatea formarii unor linii magnetice si a unui camp electromagnetic. In sistemul de detectare al aparatului au fost  introduse mai multe tehnologii inovatoare si noi specificatii de provenienta americana, in constructia de detectoare pentru raza mare de detectie pentru a detecta si a monitoriza modificarile proprietatilor solului in comparatie cu conductivitatea tintei, avand ca rezultat acordarea exacta a detectorului cu tinta. Aceasta acordare intre dispozitiv si tinta este ceea ce se numeste "Separarea liniei de semnal" si nu este necesar ca persoana sa filtreze alte raspunsuri, deoarece, atunci cand conditiile sunt bune, mai ales toate celelalte semnale sunt eliminate si numai linia obiectivului  va putea fi citita.

Noul detector GOLDEN QUEEN contine noi frecvente modificate si programate pentru scanarea solurilor si subsolurilor, cavitatilor, pesterilor si tunelurilor.

 


Caracteristci tehnice:
1. Domeniul de investigare: 1000m
2. Adancime de detectare: 20m
3. Putere: 12V, 1600mAh
4. Filtre de detectare: aur, argint, pietre pretioase, cavitati
5. Conditii atmosferice: -20° C pana la + 50° C Temperatura;  0-95% umiditate atmosferica; pana la  4 bufor / 25 de km / ora Viteza vantului.

Los Angeles include un puternic  transmitator fara fir pentru a comunica cu dispozitivul, o tehnologie de varf americana cu  programe concepute  de leaderi specialisti in cercetarea biogeofizica la nivel mondial, cu o experienta vasta in fabricarea de emitatoare radio si senzori la distanta. Transmitatorul se ataseaza cu cleme la curea si este in mod constant in comunicare cu dispozitivul, fara pierderi de semnal, asigurand o functionare stabila si garantata. Cele patru intrerupatoare ale  filtrelor de cautare si de discriminare se blocheaza pe  frecventa tintei si alimenteaza in mod continuu dispozitivul cu energie pentru a capta cu succes campurile de energie si electromagnetice ale obiectelor care se afla sub pamant. Costurile economice ridicate,timpul aferent cercetarii si testarii au avut ca rezultat construirea unui  astfel de echipament sofisticat, o conceptie unica  in gama  detectoarelor pe raza larga.

Los Angeles Golden Queen

  • 1.200€ (TVA Inclus)

  • Preţ vechi: 1.250€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.


GAMA VARIATA
Pentru toate domeniile de detectie
PRODUSE ORIGINALE
Aveti garantia produsului original
TRANSPORT GRATUIT
Prin Urgent Cargus
VERIFICARE COLET
Puteti opta pentru deschiderea coletului la primire
DREPT DE RETUR
In maxim 14 zile
Conditiile de retur*

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: