Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Oamenii se confrunta cu necesitatea cautarii tuturor tipurilor de metale neferoase, atat de necesare, din trecut si pana in prezent. Aceasta necesitate a vizat in mod special sursele  de apa in unele cazuri, si uneori metalele, cum ar fi aurul, argintul, cuprul, bronzul si pietrele pretioase.
Necesitate a  determinat oamenii să foloseasca diverse  metode. Cea mai veche dintre aceste metode a fost căutarea pietrelor prețioase, comorilor și surselor de apă cu ramuri (dowsere).
Această metodă, care a fost eficienta în trecut a evoluat în decursul timpului.
Astăzi, antene avansate, circuite si sisteme electronice care realizează detectarea electromagnetica a inlocuit bastoanele naturale și ramurile.
La baza succesului acestei metode stau  diversele frecvențe, transmise de metalele neferoase (aur, argint, cupru, bronz, pietre prețioase), apa și gazele de sub pământ.
Elementele din natura sunt definite de zona magnetica formata si de frecventele transmise.
Frecvențele pe care aceste elemente le  transmit determina daca metalele neferoase, comorile, cavitățile precum peșterile, pivnițele și tunelurile, pot fi detectate de sistemele de detectare electromagnetice cu antene.
Cu cat obiectele rămân mai mult timp sub pământ, cu atat frecvențele pe care le transmit sunt mai eficiente și mai puternice.
Prin aceste mijloace, sistemele de detectare electromagnetice pot detecta aceste obiecte mai ușor. In functie de dimensiunea lor, comorile care au fost sub pământ timp de  50-60 de ani pot fi detectate de sistemele care folosesc antene. Cu ajutorul acestor sisteme  denumite Localizatoare pentru distante mari , este posibila detectarea surselor de apă și a minelor de metale, care pot fi situate la 100 de metri adâncime.

 

În ceea ce privește sistemele de detectare electromagnetice, acestea sunt cele mai performante.
Ca urmare a studiilor de cercetare și dezvoltare efectuate de-a lungul a multor ani, firma Makro  a dezvoltat un sistem de detectare zonal care îndeplinește perfect așteptările consumatorilor. Acest sistem electromagnetic avansat, numit “Biotara”  a intrat deja pe piața globala si este considerat un produs ce acopera in totalitate cerintele domeniului de specialitate.
Putem defini principiul de funcționare al acestui sistem ca o evaluare a energiei statice preluate de la corpul uman  imbogatita cu un sistem electromagnetic avand la baza un  software avansat in scopul detectarii frecvențelor transmise de țintă. Acest sistem de conceptie unica s-a perfectionat in scopul obtinerii celor mai bune rezultate de catre utilizatori.
 Biotara este un sistem de detectie exceptional, indispensabil utilizatorui, o unealta performanta in ceea ce privește detectia pe suprafete foarte mari .

Utilizatorii ar trebui să țină minte că in timpul scanarii cu Biotara, pentru confirmarea tintei detectate, este necesara efectuarea unei detectii  cu un detector puternic. După cum se știe, acest sistem cu antene va detecta obiectele pretioase din sol  cum ar fi aurul, argintul si altele dar va detecta deasemeni si metale cu efecte magnetice similare (posibile deseuri), fara posibilitatea discriminarii , a diferentierii acestor obiecte pe  categorii. Astfel, pentru un diagnostic sigur, vă rugăm să confirmati tinta detectata folosind un detector de adancime mare, un produs specializat.
IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
PACKAGE UNLISTED
Package unlisted 1
Package unlisted 2

Biotara

Cod produs: Biotara
  • Preţ: 1.200€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Carte: Comori ascunse

Geanta de transport

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: