Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul de metale pentru distanta mare VR 2000 este un  model nou Este un sistem sofisticat de detectare care utilizează o tehnologie avansată FORWARD GAUSS prin care detectarea este in acelasi timp vizuala si audio. Acest detector de aur a fost folosit pentru prima dată în 1984,  tehnologia FORWARD GAUSS dovedindu-se a fi de foarte mare succes.

VR 2000 este rezultatul studiilor efectuate de americani si trebuie remarcat faptul că echipa de cercetare VR 2000 a urmat un proces științific riguros de descoperire , atat de  necesar pentru funcționarea și rezultatele dispozitivului propriu-zis.Tehnologia incorporata a stat la baza clasificarii pe primul loc in categoria specifica a detectoarelor cu raza lunga de actiune.
Acest sistem a fost dezvoltat inițial pentru arheologi profesioniști și pentru vânătorii de comori și a fost folosit în multe cazuri. Cu o evolutie rapidă, reducerea costurilor materialelor și a instalațiilor de prelucrare avansate, suntem în măsură să oferim această tehnologie inovatoare publicului larg intr-o gama de prețuri  mult mai accesibile. O parte din succesul acestui sistem de detecție este că acesta nu arata ca un "detector de metale" standard. În schimb are aspectul unui echipament științific bine făcut, pe care s-ar putea astepta cineva sa il  găsească într-un sit arheologic.

 


Detectorul de metale VR 2000 este  încorporat într-o valiza rezistenta, cu două încuietori. Transmițătorul de semnal include "Patru standard" elemente naturale cu comutator selectiv. Sistemul include o baterie instalată, reîncărcabilă cu încărcător, antena de emisie, tije și receptor cu clemă pentru curea, căști și manualul de utilizare, toate în valiza special echipată.

Detectoarele de metale tradiționale, sunt bazate pe mișcarea mâinii și funcția lor este limitată. Datorita principiilor  diferite, detectoarele de metale tradiționale sunt limitate in ceea ce priveste adancimile  mari. Seria VR a dezvoltat o detectie adanca într-un sistem de detectare a metalelor de la distanță și acest lucru este, în esență, un indicator de directie pentru metale pretioase. Pentru adâncimi foarte mari în toate regiunile VR2000 permite detectarea printr-o  scanare rapidă. Semnalele pot strabate munții și pot detecta aur / argint / cupru și alte metale. Microprocesorul, unitatea centrala coordoneaza cu posibilitatea corectării afișarilor  anormale, programare multi-viteză și separarea transmisiei și a activităților de comutare . Cu un câmp mare de trimitere și primire de semnale, cu o mare gama de măsurare de până la 1000 de metri și adâncime de până la 50 de metri. Este un echipament simplu dar este necesara o perioada de experimenatare a functionarii sale pentru a putea fi folosit la capacitate maxima.

 VR 2000

Cod produs: VR 2000
  • Preţ vechi: 2.100€

  • Preţ: 1.750€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: