Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe care îl căutati.Un detector cu o putere serioasă, industrială de căutare a metalelor aflate la o adâncime mare. Dacă sunteți în căutarea unei comori mari, adânc îngropate, a cuferelor, monedelor, tezaurelor de aur, rezervoare subterane sau țevi, atunci TM-808 este detectorul potrivit unei asemenea căutari.

CARACTERISTICI


Electronică Puternică:
TM 808 are cea mai recentă tehnologie într-un detector ușor de folosit. Detectorul TM 808 respinge mineralele solului pentru a detecta adânc chiar și prin sol mineralizat. 


Polivalență completă:

Fie că sunteți la vânătoare de monede sau aveți nevoie de locația exactă a unei conducte subterane, TM 808 le face pe toate. E operabil practic oriunde, indiferent de interferențe sau mineralele din sol.
Reglări și setari, usor de folosit:

În sfarsit, un detector cu 2 cutii care vine echipat cu o foarte bună combinație de setări de fabrică și reglări pentru operator pentru o flexibilitate completă. Există setări prestabilite pe fiecare modul de configurare pentru un setup fără dureri de cap.


TM-808:

Ideal pentru localizarea de depozite de monede, cufere de comori, și hoarde de aur sau de argint, fie sub formă de monedă sau lingouri.


Alegerea pentru Industrie & Pasiune:

TM 808 functionează la fel de bine și pentru industrie. Conceput pentru a găsi fosele septice, unelte, echipamente, și țevi de metal, TM 808 face treaba cu ușurință și fiabilitate.


Buton-push de revenire

Pachet baterie ,Drop-in’ inclus:

Pachet cu celule-C, incluse . Pachetul NiCad -disponibil opțional.


Balansul la sol reglabil:

Singurul detector de depozite cu capacitatea de a respinge minerale solului pentru detectarea profundă chiar și prin sol mineralizat.


Citește usor distanța în metri


Manual de utilizare : Echipat cu manuale de instrucțiuni + instructiuni video atât în engleză cât și în spaniolă.


    
White's TM 808

Cod produs: TM 808
  • Preţ: 680€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR
Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Verificare colet la primire
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: