Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Acumulator Lithium Polymer

Casti audio

Protectie de piele pentru unitate

Carte: Comori ascunse


Jeohunter 3D dual System este un sistem de detectie produs cu tehnologie de ultimă oră, cu performante maxime in localizarea metalelor pretioase si in localizarea cavitatilor ascunse in pamant. Jeohunter 3D dual System, este un detector pentru scanare la adancimi mari si foloseste o discriminare avansata pentru a clasifica tintele metalice in patru grupuri: aur, neferoase, feroase și oțel. Pe lângă succesul său în detectarea metalelor și evaluarea lor, JeoHunter 3D Dual System poate detecta si cavitati aflate sub pamant cum ar fi pivnițe, tuneluri și peșteri, în timp real. Jeohunter 3D dual System permite afisarea 2D a semnalului țintei descoperite sub pământ, în timp real, fiind astfel cel mai avansat dintre sistemele video.
Jeohunter 3D Sistem Dual răspunde tuturor cerintelor de detectie și investigare ale solului cu cele trei bobine de cautare diferite. Vă veți bucura de confortul de a avea 3 detectoare în același timp, daca achiziționați Jeohunter 3D dual system. Ve-ti experimenta placerea de a căuta în zone adânci pentru metale vechi care nu au fost explorate de nimeni înainte.
Traiti bucuria de a ajunge la adâncimi și de a descoperi comori pe care nimeni nu le-a atins vreodată.
_DISABLED GROUP
Package gloves
CARACTERISTICI FULLWIDTH
FEATURES FULLWIDTH
FEATURES AFTER
AFTER FEATURES 3 (WARNING)
FEATURES AFTER (IMAGE)
AFTER FEATURES 2 (WIDE IMAGE)
PACKAGE BOBINE
Package coil - 1
Package coil - 2
PACKAGE INCLUDES
Package included - 1
Package included - 3
Package included - 6
Package included - 8
PACKAGE UNLISTED
Package unlisted 2
Package unlisted 4
Package manual en
Package dvd
Package manual ro
TECHNICAL SPECIFICATIONS - AFTER
AFTER SPECS
YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1
Youtube 16:9 - 2

Makro Jeohunter 3D Dual System


Cod produs: Jeohunter 3D Dual System
Greutate pachet: 0.00
Dimensiuni pachet: 0.00 x 0.00 x 0.00
  • Preţ: 3.000€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI
MODUL LED

Jeohunter 3D Dual System include atât sistemul 3D pentru căutări adânci, cât și un sistem foarte practic LED pentru detectie la suprafata. Cu sistemul LED, puteți căuta eficient în zone inguste unde nu puteți utiliza bobina generala sau cea de adancime. Folosiți bobina de căutare mică pentru a căuta prin pereți și pe dealuri și pentru a găsi monede și ținte la adancimi mici. Acest sistem are, de asemenea, o discriminare a metalelor care va fi cel mai mare asistent în căutările dvs. Afișajul cu LED-uri este situat convenabil pe mânerul joystick-ului la tija bobinei mici de căutare. Puteti vedea semnalele cavităților pe partea stângă a afișajului LED iar semnalele tintelor metalice in partea dreaptă. În afară de LED-uri, două tonuri audio diferite permit utilizatorului să distingă țintele cu ușurință în toate tipurile de medii. Acest sistem electronic rapid și practic oferă discriminare pentru metale neferoase, feroase și oțel. Descoperiți mai mult cu sistemul Jeohunter 3D Dual dovedit. Acest sistem este cea mai eficientă alegere pentru localizarea obiectelor ascunse foarte adânc și a țintelor superficiale. Traiți entuziasmul de a localiza aurul și alte comori care au fost în trecut doar dincolo de accesul altor tehnologii. Începeți căutarea dvs. de comori astăzi!


MODUL LCD

Discriminarea metalului este ceea ce face ca această bobină să fie diferită de alte bobine mari de căutare. Discriminează metalele în patru grupe: aur, neferoase, feroase și oțel. Sistemul poate afisa valoarea procentuală a două metale situate în imediata vecinătate. La fel ca și metalele, puteți detecta cu ușurință și cavitățile cu bobina de adancime. Profitati de tehnologia ce va permite sa detectati vizual obiectivele cu functia 3D unică. Acum puteți localiza peșteri, pivnițe, tuneluri și buncare pe care alte detectoare nu le pot găsi.

Calibrarea solului

Cu aceste funcții multiple de detectare si cu caracteristicile tehnice Jeohunter 3D dual sistem, permite utilizatorului să caute și să investigheze în soluri puternic mineralizate si chiar pe cele mai pe aspre structuri ale solului. Principalele caracteristici care il diferentiază de alte detectoare sunt: un design deosebit, o interfață de utilizare ușoara atat pentru utilizatorii amatori cat și pentru profesioniști.

Ecranul osciloscop
In modul standard de detectie Jeohunter afisaza bare liniare de la 4 indicatori simultan masurand in procente compozitia acestuia pe un singur ecran. Multumita acestei caracteristici, diferite metale, pesteri, aur si alte metale valoroase in interiorul cavitatilor pot fi detectate si in acelasi timp sunt afisate date in procente relative.

Afisarea corecta a adancimii tintei
Având o adancime de detectie unica și o discriminare a metalelor perfecta, acest sistem este capabil sa ofere valori foarte sensibile de adâncime ale semnalului. Jeohunter 3D dual system informează utilizatorul cu privire la adancimea țintei, în "cm", chiar dacă ținta este un metal sau o cavitate, mare sau mica.

Imagini 3D în timp real echivalente cu tehnologia GPR
După cum se știe, este imposibil să se obțină imagini 3D în timp real în multe dintre tehnologiile cunoscute ca sisteme radar. Mai mult decât atât, este imposibil să sortați metalele.
Jeohunter detectează în timp real și creează instantaneu imagini ale acestor detectări. Datorită acestui raport, tipurile de ținte și proporțiile sunt, de asemenea, comunicate în acesta în plus față de dimensiunile țintei.
Pentru a primi un raport imagine 3D, utilizatorul trebuie să apese pe butonul de scanare și să efectueze scanare cu bobina peste tinta. Dupa scanare, raportul de analiză cu imaginea 3D va fi afișat imediat ce butonul de scanare este eliberat. Rapoartele de analiză cu privire la diferite obiective sunt date în imagini.
Se face o explicație prin faptul că imaginile și rapoartele arată în mod clar rezultatele, roșu înseamnă metal; portocaliu, galben și albastru, pe marginile metalului, pe de altă parte, arată câmpul magnetic și spațiul din jurul țintei.

Salvarea imaginilor si rapoartelor de analiza
Jeohunter este capabil sa arhiveze rapoartele de analiza cu imagini salvate in libraria aparatului. Utilizatorul salveaza imaginile dorite ce contin analizele detaliate ale tintelor si le poate revedea oricand pe ecranul aparatului fara sa fie necesar un laptop, PC sau orice alt aparat.

Detectarea cavitatilor
JeoHunter 3D Dual System poate detecta si cavitati aflate sub pamant cum ar fi pivnițe, tuneluri și peșteri, în timp real. Poate indica chiar si un obiect metalic in interiorul unei cavitati

Interfata detectorului in limba Romana
Alegeti Limba Romana la pornirea detectorului

PACHETUL INCLUDE
Bobina de suprafata T21
Dimensiuni: 21cm x 31.5cm (12" x 8.5")
Include tija speciala pentru aceasta bobina
Bobina generala T44
Dimensiuni: 44cm x 36cm (17.5" x 14")
Bobină generala de căutare pentru modul 3D.

Acumulator Lithium Polymer

Casti audio

Protectie de piele pentru unitate

Carte: Comori ascunse

Incarcator AC

Incarcator auto

Manual de utilizare in Limba Engleza

Instructiuni video (EN)

Manual de utilizare in Limba Romana

SPECIFICATII TEHNICE
Bobina T21 Bobina T44
Lungimea tijei 90-150cm (35"x59") 90-150cm (35"x59")
Greutate 2400 gr 2600 gr
Bobine de detectie Bobina T21 21x31.5cm Bobina T44 44x36cm
Iesire audio 2W 2W
Priza casti audio Adaptor 6.3mm + 3.5mm Casti audio + adaptor
LCD Nu CSTN
LED Indicator LED de pornire Nu
Transmisia Unda Sinusoidala Unda Sinusoidala
Frecventa 12 - 13 kHz 12 - 13 kHz
Principiul de detectie VLF VLF
Discriminarea metalelor Neferos / Feros / Otel + Cavitate Neferos / Feros / Aur + Otel + Cavitate
Eliminarea fierului Nu Da
Indicator de adancime Nu Da (Grafic 3D)
Tonuri audio Polifonice Polifonice
Calibrarea solului Manuala Manuala
Ajustare de sensibilitate Manuala Manuala
Eliminarea interferentelor Automat Automat
Acordare prag de semnal Automat Automat
Indicator pentru acumulator Da Da
Acumulator Lithium Polimer Lithium Polimer
Durata de functionare a acumulatorului 8 Ore 4 Ore
Garantie 2 Ani 2 Ani


Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 12 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: