Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Senzor de gaz

Camera subacvatica cu vedere de noapte

Acumulator litiu

Geanta de transport

Casti audio

Protectie de piele pentru unitate

Ham de sustinere

Carte: Comori ascunse


Golden King de construcție turcească, dezvoltat de inginerii Nokta cu o tehnologie avansată, este echipat cu caracteristici noi ,nemaîntalnite la nici un alt detector. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să obțină rezultate mai precise și mai clare în timpul căutărilor lor subterane și explorărilor, hardware-ul sistem unic oferă utilizatorilor posibilitatea de a lucra în mod convenabil în orice medii și condiții, fără a fi nevoie de alte echipamente. Una dintre cele mai importante caracteristici pe care Golden King le oferă utilizatorilor săi este existent a două interfețe ale ecranului de căutare. Ambele interfețe, numite “GENERAL SEARCH" și ,,DIGITAL GAUGE SEARCH" sunt proiectate în calitate vizuală digitală nedisponibilă la nici un alt detector anterior.
INFO
INFO 1
IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI FULLWIDTH
FEATURES FULLWIDTH
FEATURES AFTER
AFTER FEATURES 1 (FULL WIDTH FEATURES)
AFTER FEATURES 3 (WARNING)
PACKAGE BOBINE FULL
Package coil full - 1
Package coil full - 2
Package coil full - 3
Package coil full - 4
PACKAGE INCLUDES
Package included - 1
Package included - 2
Package included - 3
Package included - 4
Package included - 5
Package included - 6
Package included - 7
Package included - 9
PACKAGE UNLISTED
Package unlisted 1
Package unlisted 2
Package unlisted 3
Package unlisted 4
Package unlisted 5
SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie
Frecventa de detectie
Microprocesor
Ajustare de sensibilitate
Discriminare
Iesire audio
Ecran
Calibrarea solului
Bobina standard
Lungime
Greutate
Indicatori
Alimentare
Garantie
YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1
YOUTUBE 4:3
Youtube 4:3 - 1
Youtube 4:3 - 2

Nokta & Makro Golden King DPR Plus

PINPOINTER CADOU

Cod produs: Golden King DPR Plus
Greutate pachet: 0.00
Dimensiuni pachet: 0.00 x 0.00 x 0.00
  • Preţ vechi: 5.500€

  • Preţ: 4.900€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI
detector de metale golden king
CAUTARE GENERALA
În această interfață complet digitală, puteți vizualiza toate mișcările în timp real, precum și obținerea datelor despre semnal (cum ar fi forța, adâncime, discriminarea) de pe ecranele SCOPE, RADAR and RAPORT.
detector de metale golden king

detector de metale golden king
ECRAN OSCILOSCOP
Acest modul oferă, în timpul căutarii cu Golden King, posibilitatea să urmați convenabil puterea semnalului țintă în timp real. Cu acest ecran, puteți găsi cu ușurință cel mai înalt punct din centrul semnalui și analiza graficele de semnal ale tintelor metalice, cât și ale cavitățile.

detector de metale golden king
ECRAN RADAR
Datorită acestui ecran,în timp ce urmariți modul în care sistemul prelucrează, puteți obține, de asemenea, informații despre țintă. A se vedea modul în care ecranul iși modifică culoarea atunci când detectează un metal sau un semnal de cavitate.
Ecranul radarului devine roșu langă semnalele de metal și albastru la semnalele de cavitate, și furnizează informații inițiale despre cum poate fi folosit obiectivul. Ca rezultat, puteți căuta și explora mai repede.

detector de metale golden king
ECRAN RAPORT
Acest ecran raportează datele inițiale obținute de la semnalul țintă și următoarele procese folosite de către utilizator în interfața de căutare. Modulul REPORT Screen nu ofera doar date despre semnalul țintă, dar, de asemenea, ghidează utilizatorul cu privire la avertismentele și lucrurile care urmează să fie efectuate după. REPORT Screen va fi partenerul dumneavoastră, care vă oferă datele de care aveți nevoie și verifică acțiunile tale în timpul căutărilor ca un adevarat expert.
detector de metale golden king

detector de metale golden king
INDICATOR DIGITALA (DIGITAL GAUGE SEARCH)
Această interfață este proiectata avand in vedere obiceiurile utilizatorilor cu experienta. Cu interfață digitală, Golden King ofera utilizatorului posibilitatea de a căuta, în conformitate cu gusturile și preferințele sale.. Toate datele furnizate în interfața General search sunt reprezentate cu indicii în această interfață. Ecranele de domeniul de aplicare și de rapoarte în interfața căutare generală sunt, de asemenea, prezente în această interfață cu efecte vizuale diferite.

detector de metale golden king
INDICATOR PENTRU METAL
În acest ecran, puteți vizualiza informațiile de discriminare: cum ar fi metale feroase sau neferoase, aliaje, oțel sau aur, etc cu ajutorul indicatorului digital, precum și recunoașterea metalelor care sunt unul lângă altul, rezultate pe ecran. În același timp, puteți determina punctele semnalului țintă, în care accesați sau ieșiți din subteran, urmând mișcarea indicatorului și valorile numerice de mai jos.

detector de metale golden king
INDICATOR PENTRU CAVITATI
În acest ecran, puteți urmări semnalele cavitații și citi, de asemenea, valoarea semnalului numeric. Datorită indicatorului cavitați, confuzia de date este eliminate, fiind ușor accesibilă. La fel ca indicatorul de metal, puteți determina punctele semnalului cand ați intrat sau ieșit din subteran, urmând mișcarea cursorului secțiunea și valorile numerice de mai jos.

detector de metale golden king
REZULTATUL 3D IN TIMP REAL
Golden King este echipat cu tehnologie de neegalat de către orice alt sistem din lume. Caracteristica cea mai izbitoare a sistemului este functia 3D de procesare a semnalului, pe care nici un alt detector nu a realizat-o până în prezent. Până acum, toate sistemele 3D încărcau imaginea cea mai potrivită pentru valoarea tensiunii obținute din subteran și să dea un grafic de tensiune a semnalului. Aceste grafice sunt încărcate în sistem la stadiul de producție, atunci sistemul va încerca să exprime milioane de posibilități de câmp cu acest număr limitat de fotografii. Aceste imagini lasă multe ținte fără raspuns și sunt, într-adevăr, departe de realitate.
Contrar tuturor acestor sisteme, departamentul de inginerie de la Nokta a lansat cu tehnologie digitală de procesare a semnalului în 3D în timp real. După cum se vede în imaginile eșantioane, Golden King afișează pe ecran graficul 3D a semnalului țintei în timp real. Pe ecranul de lângă grafic, se prezintă informașii detaliate și discriminarea semnalului țintă. Puteți roti ecranul pentru a afișa rezultatul prin folosirea tastaturii și a analiza din unghiuri diferite, puteți salva aceste imagini și vizualiza din nou ori de câte ori doriți.
detector de metale golden king

detector de metale golden king
DISCRIMINAREA METALELOR SI DETECTAREA CAVITATILOR
Golden King are o caracteristică superioară de discriminare a metalului. Clasifică metalele neferoase ca: aliaj, otel, neferoase și aur. Acesta detectează, de asemenea, două metale diferite în picioare unul lângă altul și le afișează alături de valorile procentuale lor pe ecran. Cu caracteristica de detectare a cavitatăților, se poate detecta în spații închise, cum ar fi peșteri, pivnițe, tuneluri, precum și camere, și alte locuri ascunse în subteran nu vor mai fi secrete. Golden King detectează, de asemenea, metale în cavități. Când detectează un metal într-o cavitate, aceasta atrage Graficul 3D atât a cavității și a metalului, și arată rezultatul în valori procentuale pe ecran.
detector de metale golden king

detector de metale golden king
TEHNOLOGIE D.I.S.S
Calitatea semnalului obținut de la sol și prelucrarea acestuia este determinată de claritate și stabilitate. Toate detectoarele și bobinele sunt afectate negativ de factorii climatici și de mediu. Tehnologia DISS filtrează efectul, ca urmare a acestor factori, și crește calitatea semnalului. Acesta vă permite să căutați neîntrerupt prin verificarea solului în mod constant.

detector de metale golden king
SETARILE DE SENSIBILITATE
Este greu pentru a obține rezultate precise în zonele în care solul are un nivel ridicat de mineralizare și de densitate magnetică. Aceste condiții nefavorabile fac utilizarea dispozitivului mai greu pentru toți utilizatorii de detectoare. În cazul lui Golden King, nivelul de sensibilitate poate fi ajustat. Pe baza condițiilor din zona de căutare, sensibilitatea poate fi scăzută sau ridicată. În acest fel, puteți bloca interferențele și a obține rezultate mai precise și mai clare.

detector de metale golden king
SISTEM DE OPERARE LINUX
Golden King, detector de metale foloseste tehnologia Linux. Sistemul de operare Linux poate fi utilizat pe toate platformele de calculatoare, fără complicații. Sistemul de operare Linux, care are un vast suport de hardware, lucrează în acord complet pe aproape orice platformă, inclusiv sisteme încorporate, notebook-uri, servere, stații de lucru, telefoane inteligente și desktop-uri.

detector de metale golden king
RESPINGEREA METALELOR FEROASE
Ar putea fi o mulțime de obiecte feroase, în zonele în care se efectuează căutări. Prin activarea "Ferrous Reject" caracteristică a Golden King, puteți activa detectorul de a nu reacționa la semnalele provenite de la obiecte feroase. În acest fel, obiectele feroase nu interferează cu sistemul și veți obține rezultate mai precise și mai clare.

detector de metale golden king
ECRAN 7" TFT
Golden King are o rezolutie Înalta de 480x800 cu ecran TFT . Rezoluția sa ridicată vă permite să vedeți detaliile de pe ecran mai clar. De asemenea, cu acest afișaj de înaltă rezoluție, nu ratați nici un detaliu atunci când utilizați aparatul foto noaptea.

MODUL SOARE (SUN)
Acest modul este folosit atunci când lumina soarelui este intensă și vizibilitatea ecranului este afectată. Modul soare pot fi folosit în toate interfețele de meniu de detectorul de metale Golden King. Se face citirea mai ușoară și vizualizarea chiar și sub lumina intensă a soarelui.

detector de metale golden king
CAMERA VIDEO CU VEDERE DE NOAPTE
Această cameră video cu vedere de noapte poate captura imagini la 30 de metri sub apă sau pe uscat și are claritatea ecranului foarte mare. Puteți înregistra clipuri video chiar și în întuneric, salvați-le și urmăriți-le ulterior. Cu această cameră video puteți vedea cu ușurință locuri, cum ar fi pesteri, tunele, pivnițe, puțuri, la mare, lacuri etc, fără a fi nevoie să introduceți.
Cu sistemul folosit de Golden King Plus puteți face și o fotografiere a pământului și subacvatic de înaltă calitate:
Plus medii, cum ar fi la mare, în lac, tunele, pivniță, trecând prin pestera umplută cu apă, nu va rămâne ascunsă și inexpugnabilă pentru tine. Prin urmare toate condițiile dificile nu vor avea un impact negativ asupra investigațiilor dumneavoastră. Nici o investigație sau de excavare nu va rămâne neconcludentă. La sistemul Golden King Plus, cunoștințele și calitatea DVD a imaginii sunt utilizate la cel mai înalt nivel.
Camera cu un sistem de viziune de noapte are capacitatea de a face filmări de înaltă calitate pe terenuri subacvatice până la adâncimea de 30 m, precum și fotografii în medii întunecate ușor. Camera vine cu 30 m de cablu pentru a o folosi în orice profunzime cu ușurință. Cu posibilitatea de monitorizare a sistemului de înregistrare, în același timp, veți avea posibilitatea de a împărtăși mai târziu, aceste imagini cu prietenii tăi și cunoscători ai subiectului. Deci, nu numai ca vei avea radarul cel mai avansat din noua generație procesor Golden King, dar te bucuri și de cercetare. Veți fi capabil de a urmări și de a face anchete minuțioase în mare sau lac, care altfel ar putea fi doar de scufundări cu oxigen.
detector de metale golden king

detector de metale golden king
SENZOR DE GAZE
Datorită senzorului de gaz disponibil pe Golden King puteți verifica dacă in zonele inchise (peșteri, tuneluri, rezervoare, adăposturi) sunt infiltratii cu gaz metan, ce poate afecta respiratia si este inflamabil.
Datorită tehnologiei înalte și memoriei de stocare, mai mare decât sistemele simple și vechi, are capacitatea de a evalua de 150 de ori mai bine decât acestea. Schimbările în suprafață și adâncime, nu ne vor împiedica să vedem toate obiectele care sunt îngropate la zeci de metri adâncime. Bobinele de cautare detecteaza si localizeaza mai repede și mai cert decât orice alt sistem prezenta obiectelor de metal, datorita semnalelor emise de acestea. Acest sistem de detectie atat de avansat are capacitatea de a elimina erorile astfel incat operatorul sa nu comita greseli ce pot afecta procesul de detectie. Dacă spre exemplu ați îngropat o brățară la adancime, nici un sistem din lume nu va fi capabil să o găsească însă procesorul detectorului Golden King plus, va putea vedea locul unde a fost îngropată sau ascunsă brățara. Golden King Plus va găsi cu ușurință cu ajutorul bobinelor de detectie pozițiile obiectelor îngropate, chiar dacă acestea nu conțin metale. Deci, aveți în mâinile dvs singurul sistem care poate găsi in pământ metale feroase sau neferoase. Detectia Golden King Plus nu va fi afectata de prezenta pietrelor, a marmuriei, lemnului sau plasticului.
Aceste măsurători sunt generate într-un mediu de laborator. Aceste date pot varia în mediu exterior. Metalele nu emit câmp magnetic de unele singure. Metalele îngropate în pământ formeaza o reacție chimică, pe care o putem numi “ruginire” împreuna cu compusii minerali și metalele din sol. Ca urmare a acestei reacții, un flux de electroliză are loc între metal și sol si astfel apare coroziunea, rezultând într-un compus nou, ionizat. Acest fenomen afectează pozitiv adâncimea de detectie. Ionizarea, mineralele, și densitatea metalelor din sol sunt factori care conduc la o reacție rapidă sau lentă. Din acest motiv, metalele mai mari din adâncimi mai mari, care în mod normal nu pot fi detectate, pot fi detectate cu Golden King Plus până la o adâncime de 8 metri, cu mentinunea ca și condițiile de mai sus să fie prezente.
PACHETUL INCLUDE
Bobina de suprafață
Bobina de cautare cu dimensiuni 210 x 315mm are capacitatea de a oferi rezultate cu rezoluție înaltă de până la un maxim de 3 m, fiind astfel ideala pentru găsirea obiectelor mici în apropierea suprafeței. Este bobina ideala pentru a găsi monede și este foarte sensibila la obiectele mici aflate la suprafata, caracteristică neîntalnită la nici o alta bobina. Puteți căuta fără a vedea obiectele nesemnificative (cum ar fi capace băuturi răcoritoare, cuie, sârme de fier, sau cositor) astfel încât capacitatea de discriminare a bobinei este foarte mare. Nu veti omite de la detectie nici unul din obiective cu această bobina, chiar daca este atât de mica.
Bobina pentru căutare generală
Bobina de mărime 360 x 440mm are capacitatea de a oferi rezultate cu rezoluție înaltă de până la un maxim de 5 m, și a fost conceputa pentru rezultate bune in detectare atat la suprafață cat și in adâncime, avand un real succes la finalul cautării. Sedintele de detectie vor devein o incantare datorită capacitatii mari de detectare a metalelor si a posibilitatii discriminarii tintelor prin respingerea obiectelor nedorite.
Bobina de adâncime
Golden King Plus este un detector proiectat pentru adâncimi mari, atat pentru aur cat si pentru cavitati. Bobina de suprafata va ofera rezultate pana la adancimi de 3 metri. Sistemul are un procesor puternic care va inspecta cu mare precizie cele mai adanci tinte si va oferi utilizatorului un semnal sigur chiar si pentru Obiecte aflate pana la 5 metri cu ajutorul bobinei de cautare generala. Cu bobina de adancime de dimensiuni 100 x 60cm, puteți obține rezultate in detectie de pana la 0-8 m adâncime. În plus, aceasta bobina pentru adâncimi are capacitatea de discriminare a metalelor și abilitatea de a le vedea mai clar fata de oricare alta bobina.
Nokta Pointer

Pointerul va ajuta sa localizati tinta in groapa precis si usor, pur si simplu intoarceti aparatul orizontal pentru a detecta pe o suprafata mai mare.

Senzor de gaz

Camera subacvatica cu vedere de noapte

Acumulator litiu

Geanta de transport

Casti audio

Protectie de piele pentru unitate

Ham de sustinere

Carte: Comori ascunse

Incarcator 220V

Incarcator auto

English User Manual

DVD Video in Limba Engleza

Manual de utilizare in Limba Romana

SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie Balans de inductie VLF
Frecventa de detectie 12.5 KHz
Microprocesor 216Mhz, 32-bit core + co-processor 16-biti
Ajustare de sensibilitate Ajustare manuala
Discriminare Feroase, aliaje, otel, neferos, aur
Iesire audio Iesire casti audio 1/4" stereo
Ecran Ecran 7" LCD
Calibrarea solului Automata si manuala
Bobina standard
  • 24x32cm (9"x12.5")
  • 36x44cm(14"x17")
  • 60x100cm (23.5"x39") Dublu-D
Lungime 90 - 120 cm (35" - 49") extensibil
Greutate
  • Unitate: 2.5 kg (5.5 lbs) (acumulatorul inclus)
  • Tija cu bobina: 2.3 kg (5.0 lbs)
Indicatori Ton audio si afisare 3D
Alimentare Acumulator Lithium Polymer
Garantie 2 years (unitate)Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 12 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: