Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Cu ajutorul detectorului Golden Sense, dezvoltat în special pentru pepite de aur, monede si alte obiecte metalice de mici dimensiuni, veți detetcta cu ușurință ținte la adâncimi la care nici un alt aparat nu poate ajunge. Golden Sense nu găsește doar metalele pe care le detectează celelalte aparate, găsește chiar și bucăți foarte mici de metal la adâncimi incredibile.
În special în zonele care sunt bogate în pepite de aur, monede și metale de dimensiuni mici, iar suprafețele solului au fost cautate ani intregi și bucațile cele mai mici de aur au fost scoase din pamant. Căutătorii, în astfel de zone, trebuie să ajungă la pepitele de aur, la monede și la alte metale îngropate mai adânc. Golden Sense vă oferă acum această posibilitate detectând la adâncimi uimitoare datorită sistemului și bobinei sale speciale. Prin urmare, Golden Sense devine alegerea ideală pentru toți vânătorii de comori și monede.
CARACTERISTICI
FARA PRAG DE SUNET - CAUTARE SILENTIOASA
Multe dintre detectoarele de pe piață redau un ton de fundal constant pentru adâncimi mai mari. Utilizatorul trebuie să urmarească pauzele acestui ton pentru a identifica ținta. Ascultând tonul acesta în mod constant va face ca detectarea să fie mai dificilă. Golden Sense cu ajutorul tehnologiei inovatoare nu redă acest ton continuu de fundal ci va reda tonuri doar pentru a vă anunța de prezența unui metal, detectându-l la adâncimi la care celelalte aparate nu ajung.
Cu Golden Sense veți experimenta o căutare silențioasă, confortabilă și la adâncimi mai mari.
FOLOSIRE USOARA SI COMFORTABILA
Golden Sense poate fi folosit cu usurință în toate tipurile de soluri. Veți ajusta sensibilitatea și balansul la sol în doar câteva secunde îi veți ajunge la țintă fără ajutorul setarilor complexe valabile pe alte detectoare. Unitatea centrală a dispozitivului poate fi purtată și în jurul gâtului dar și prinsă de curea, posibilitațile acestea scăzând greutatea mânerului.
DISCRIMINAREA METALELOR
Golden Sense dispune de un mod superior de discriminare a metalelor. Vă informează în legatură cu tipul metalului cu ajutorul a două tonuri diferite dar și cu luminițe (LED-uri) de diferite culori. Cu ajutorul discriminarii sigure și simple a detectorului Golden Sense, veți avea posibilitatea de a vedea tipul de metal detectat fără complexitatea de a citi diferite numere sau informații.
PACHETUL INCLUDE
Bobina GS41
Dimensiune: 34 x 41cm (13" x 16")
Conceputa special pentru utilizatori ce doresc o mai mare adancime, aceasta bobina va ofera o creştere semnificativa in adâncime. In plus, aceasta oferă o acoperire mai mare, si permite in acest fel descoperirea intr-un timp mai scurt a tintelor ingropate.
Include protectie de plastic

Pinpointer Nokta

Casti audio

Cartea: Comori ascunse

SPECIFICATII TECHNICE
Principiul de detectie VLF
Frecventa de detectie 17.5 kHz
Moduri dedetectie 3 (Toate metalele / Discriminare / Fier oprit)
Identificarea tintei Iluminare LED si semnal audio
Tonuri audio 2
Discriminare vizuala 2 LED-uri (Feros si Aur/Neferos)
Reglarea sensibilitatii Manuala
Calibraera solului Manuala
Bobina de detectie Bobina GS41 de 34 x 41cm (13" x 16")
Greutate 1.7 kg
Lungime 95-130cm ajustabila
Iesire casti audio 1/4" mono
Baterii 8x baterii alcaline AA
Garantie 2 ani


INFO
INFO 1
ACCESORII INCLUSE
LOGO IMGS
PACKAGE UNLISTED
Baterii alcaline

Nokta Golden Sense

Cod produs: Golden Sense
PINPOINTER CADOU
  • Preţ vechi: 1.100€

  • Preţ: 1.000€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Baterii alcaline

Produse din aceasi categorie

Nokta Golden Sense - Pachet accesorii

Accesorii recomandate pentru Nokta & Makro

Pointer

Conceput sa indeplineasca standardele IP67 pentru standarde de impermeabilitate, Pinpointerul Nokta poate fi folosit pe uscat si sub apa Pointerul va ajuta sa localizati tinta in groapa precis si uso..

Pret: 125€ 150€
Pretul include TVA

Standard Digger

Include toc de curea din piele, confecționat din polimer rezistent...

Pret: 27€
Pretul include TVA

Premium Digger

Lama dintata de oțel inoxidabil de 7,5 "ce va tăia prin rădăcini și sol dificil!Include toc de curea...

Pret: 45€
Pretul include TVA

PulseDive Pointer

CEA MAI MARE INOVATIE LA CAPITOLUL PINPOINTERE. MODUL WIRELESS INCORPORAT SI POSIBILITATEA DE A FI TRANSFORMAT INTR-UN DETECTOR SUBACVATIC! Indiferent daca sunteti un scafandru profesionist, un tur..

Pret: 149€
Pretul include TVA

PulseDive Scuba 2 in 1 (Negru)

CEL MAI BUN ACCESORIU PENTRU DETECTORUL DE METALE De ce să plătiți pentru un detector subacvatic si pinpointer și sa le folositi separat atunci când exista Pulsedive Scuba 2 in 1? Indiferent..

Pret: 210€
Pretul include TVA

PulseDive Scuba 2 in 1 (Galben)

CEL MAI BUN ACCESORIU PENTRU DETECTORUL DE METALE De ce să plătiți pentru un detector subacvatic si pinpointer și sa le folositi separat atunci când exista Pulsedive Scuba 2 in 1? Indiferent..

Pret: 210€
Pretul include TVA

RS Pinpointer

Cu noul RS PINPONTER câstigați timp pentru căutarile efectuate! Nu este nevoie să mai pierdeți timpul săpând pentru a localiza ținta dorită. Nokta RS Pinpointer va detecta ținta instantaneu. ..

Pret: 100€ 110€
Pretul include TVA

Comori Ascunse

Cartea prezinta o serie de harti vechi, publicate poate pentru prima data, diverse inscriptii pe stanci, interpretari, semne a caror amprenta se mai poate vedea si astazi in nenumarate locuri, imbinat..

Pret: 32€ 40€
Pretul include TVA
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: