Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul de metale RECON-PRO de la Garrett este proiectat să funcționeze în toate condițiile de teren, este folosit de tehnicieni pentru detectarea minelor antipersonale si a munitiei ramase in urma in zonele de conflict militar (ERW). RECON-PRO este proiectat pentru implementare rapida; Nu este necesară calibrare sau o configurare.
RECON-PRO este versatil, foarte robust, impermeabil și este sumbersibil pana la o adancime de 3m. Este foarte simplu de calibrat la soluri mineralizate și oferă o sensibilitate excelentă la ținte mici în condiții de teren dificile.

detector metale garrett recon
FEATURES
MILITAR: Implementare imediat pentru mine antipersonal, proiectile neexplodate (UXO) si pentru detectarea de explozibile improvizate (IED)
UMANITAR: Foarte fiabil cu capacitatea de detectare la adancime
Sensibilitate optima de detectie: Tintele cu continut mic de metal pana la tinte metalice mari sunt detectabile in orice tip de sol si apa putin adanca, cu capacitate completa de detectie.
Tehnologie avbansata bazata pe puls inductie: Permite operarea in toate conditiile de sol (chiar si cele ce includ roci feroase) cu adaptare rapida la variatii de continut. Puteti folosi reglaje fine pentru conditii extreme de sol.
Nu necesita asamblare: Este gata de functionare imediat ce a fost scos din valiza
Lungime ajustabila: Trei inele de fixare permit operatorului să extindă tija telescopica și să o fixeze la diferite lungimi pentru a se potrivi cel mai bine mediului de căutare și / sau operatorului. Detectarea se poate face în picioare, în genunchi sau în poziție intinsa pe jos. Ansamblul interschimbabil permite utilizatorului să schimbe rapid bobinele de căutare.
detector metale garrett recon
Localizare precisa (pinpoint) este usor de efectuat: O functie speciala este inclusa pentru a identifica marimea, forma si pozitia tinetlor mari
Design compact: RECON-PRO se strange si se pliaza intr-o dimensiune compacta pentru depozitare in rucsac sau valiza de transport.
detector metale garrett recon
Deep Search Capability: Bobina de cautare standard a lui RECON-PRO ofera o adancime excelenta pentru tintele mici.
Bobina UXO: Se foloseste pentru localizarea tintelor ingropate mai adanc. Permite eliminarea resturilor metalice de la suprafata.
Mod selectabl pentru detectia in apa sarata sau plaja umeda: Elimina semnalale false generate de apa sarata.
Control simplu al functiilor: Functionarea este conceputa sa fie simpla. Operatorul poate regla usor detectorul si se poate concentra pe activitatea de detectie
detector metale garrett recon
Control al sensibilitatii: Operatorul poate selecta unul din cele 7 nivele de sensibilitate in functie de nevoie.
Identificare prin tonuri audio: Metalele feroase detectate genereaza un ton inferior si un ton inalt pentru majoritatea metalelor neferoase
Eliminarea interferentelor radio: Prin simpla apasare a unui buton, interferentele radio sunt identificate si eliminate.
Alerta tripa pentru detectie: Difuzorul incorporat impreuna tu indicatorul luminos (matrice de LED-uri) indica tintele detectate. Castile audio pot fi conectate pentru a decupla difuzorul.

detector de metale garrett recon pro
detector de metale garrett recon pro
detector de metale garrett recon pro

PACHETUL AML 1000/UXO CONTINE
detector de metale accesorii garrett recon pro
Pachet complet ce include bobina de 20cm si cea de 38x50cm, casca audio tactica, set de incarcare, acumulatori NiMH (doua seturi), Rucsac de transport, valiza dura de protectie, mostra de test, ghid pentru teren (Engleza), Manual de utilizare in Engleza si Romana, DVD video (Engleza).

Bobina Mono, 8" (20cm)
Sensibilitate excelenta la tinte mici. Se manevreaza excelent in vegetatie sau spatii inguste. Usoara. Include bobina si tija telescopica
Bobina Deepseeker 15” x 20” (38 x 50 cm)
Se foloseste la detectarea obiectelor adanc ingropate. Reduce raspunsul la resturi metalice mici. Include bobina si tija telescopica
Casca audio tactica
Conductia sunetului se face prin os si nu blocheaza canalul auditiv al operatorului. Este conceputa sa stea fixata comod in fata urechii operatorului. Submersibila in apa pana la 3m.
Valiza de transport
Protejeaza detectorul si accesoriile. Interiorul captusit este conceput sa acomodeze detectorul compactat in geanta de transport. Impermeabila si durabila
Acumulatori si kit de incarcare
Include: Incarcator, 8 acumulatori NiMH tip AA, adaptoare 110/240V si 12V auto
Mostra de test

SPACIFICATII TEHNICE
Lungimea detectorului
  • 50,4 cm (pliat)
  • 160 cm (extins))
Greutate
  • Doar detectorul: 2.83 kg
  • Detectorul + valiza: 10.95 kg
Tehnologie de detectare Tehnologie cu puls inductie avansata(APIT)
Protecție impotriva apei și a prafului IP 67
Design Standard MIL STD 810 F
Garanţie 24 de luni pentru componente limitate / manopera
Temperaturi de funcționare
  • Umiditate până la 95% fără condensare.
  • Acumulatori NiMH si baterii alcaline: -23°C pana la 65°C
  • Acumulatori litiu: -40°C pan la 65°C
  • Temperatura de depozitare (fără baterii): -72°F (-58°C) to 158°F (70°C).
Alimentare Opt (8) celule AA reîncărcabile. Încărcător și acumulatori inclusi. Bateriile alcaline sunt opționale. Durata medie de funcționare cu baterii noi este de 15-16 ore.
Indicarea tintei Volum audio reglabil / bara LED
Product Info
3 Ani Garantie
ACCESORII INCLUSE
LOGO IMGS
PACKAGE UNLISTED
Baterii alcaline

Garrett RECON-PRO AML 1000/UXO

Cod produs: Garrett RECON-PRO AML 1000/UXO

  • Preţ: 4.400€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Baterii alcaline

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: