Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

PREGATITI-VA PENTRU O NOUA EXPERIENȚĂ DE DETECTARE A METALELOR CU NOUL MULTI KRUZER!
Kruzer va readuce la vechile zone de detectie prin oferirea celor mai bune performanțe și adâncimi, combinate cu designul său robust și submersibil in apa. Detectati in apa? Kruzer oferă un nou mod de plajă avansat, care oferă o performanță foarte stabilă pe plaja sarata umedă și chiar sub apă.
detector metale makro multi kruzer
CARACTERISTICI
detector metale makro impact
Complet submersibil pana la 5m (16.4ft.)
Protejat si impotriva prafului.
Discriminare excelenta si abilitate de demascare a tintelor
Detectati doar tintele de aur fara interferente date de fier.
Performate inalte la adancimi neegalate
Detectati aur si bijuterii foarte mici la adancimi unde alte detectoare nu pot ajunge.
Mod de plaja avansat
Operare foarte stabila pe plaja uscata, umeda si sub apa.
detector metale makro multi kruzer
Noua functie E.U.D.
Adancime suplimentara (Extra Underground Depth)Detectati anumite tipuri de metale mascate de diferite conditii ale solului sau la adancimi limita.
Viteza mare de recuperare
Pregatiti-va sa aflati ce alte detectoare nu pot identifica in solurile infestate cu fier sau alte gunoaie metalice
3 nivele de precizie pentru identificarea tintei
Ajustati precizia cu care detectorul va afisa identificare digitala a tintelor>
6 Moduri de detectie
Gen (All Metal) / 2 Tonuri / 3 Tonuri / 4 Tonuri / Plaja / Adancime
detector metale makro multi kruzer
Casi audio fara fir 2.4 GHz Wireless
Fara problemele de intarziere a semnalului de la castile bluetooth
Actualizare online de soft
Fiti la curent cu actualizările de firmware (prin USB pe PC) și beneficiați la maximum de detectorul dvs.
Mod vibratii
Ideal pentru utilizatorii cu deficiențe de auz, precum și pentru detectarea sub apă.
Usor (1.4kg)
Bucurați-vă de ore prelungite de detectare fără oboseală.
Acumulator Lipo incorporat
Încărcați ușor la priza cu încărcătorul furnizat sau cu un acumulator extern USB. Oferă până la 19 ore de utilizare.
BOBINE
Bobina KR28 (INCLUSA)
Dimensiuni: 28 x 18 cm (11" x 7")
Bobina standard a detectorului, poate fi scufundata in apa, concepută special pentru vânătoare de monede și relicve, se comporta excelent in soluri cu multe gunoaie
PACHETUL INCLUDE

Casti audio fara fir 2.4 GHz

Incarcator AC si Cablu USB

SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie VLF
Frecvente de operare 5kHz / 14kHz / 19kHz
Frecvente audio 150Hz - 700Hz ajustabila
Moduri de cautare 6 (Gen/2 Tonuri/3 Tonuri/4 Tonuri/Plaja/ Adancime)
Volum audio pentru fier Da
Praguri de separare Da
Filtru de eliminare Da
Calibrarea solului Automata / Manuala / Auto acordare
Pinpoint Da
Ajustare de frecventa Da
Mod vibratii Da
Ajustare de sensibilitate 01 - 99
Identificare vizuala 00 - 99
Bobina standard KR28 Submersibila DD 28 x 18 cm (11'' x 7'')
Ecran LCD
Greutate 1.4 kg (3 lbs.) bobina si bateriile incluse
Lungime 111 cm - 135,5 cm (44" - 53") ajustabila
Acumulator 3700mAh Lithium Polymer
Garantie 2 ani
 


test detector metale makro

Test in Teren


Partea 1 – O prima impresie
Sid Perry

Kruzer face parte din aceiasi gama de produse ca Racer 1 și 2, doua detectoare grozave in segmentul de mijloc al pietei, si care reusesc sa prinda din urma produse cu preturi mult mai mari.

Ba chiar mai mult de atat! Makro a schimbat cu adevărat lucrurile, cu noua gamă Kruzer, formata din trei detectoare; Kruzer, Multi Kruzer și Gold Kruzer. În acest test vom evalua Multi Kruzer-ul si vom folosi un model prototip urmand ca in partea a doua sa evaluam detectorul comercializat pe piata.
Multi-Kruzer este un detector bine echilibrat ce cântărește doar 1,3 kg.
Este complet submersibil in apa, până la 5 metri, IP68 , cu o alerta pe vibrații nouă (functie deosebit de utilă sub apă).
Alte caracteristici:
Extra Underground Depth (EUD)- Adancime suplimentara in pamant, trei frecvențe diferite: 5 kHz, 14 kHz și 19 kHz pentru a se potrivi tuturor tipurilor de condiții ale solului și obiectivelor dorite, timp de reactie mai rapid, baterie incorporata 3700 mah litiu polimer, opțiunea de a cumpăra o baterie externa impermeabilă cu 4 baterii tip AA, ce se poate ascunde frumos in spatele cotierei.
Ideal pentru căutările lungi și excursiile de weekend. In plus are un maner comfortabil de cauciuc cu o aderenta foarte buna, excelent pentru zile ploioase si pentru detectia pe plaja.

Prima impresie

După o asamblare ușoară și o incarcare initiala a bateriei timp de 6 ore eram nerabdator sa ies in teren sa vad ce poate face Multi Kruzer-ul.
Testul 1: Pășune
Prima mea alegere de testare a fost pe o suprafata de pasune de 30 de acri, o zona scanata mai demult si pe care gasisem cateva lucruri in trecut dar care acum era o suprafata “tacuta”.

Am setat detectorul cu:
Deep mode

KHz 14
Gain 94
Disc 03
Notch 04
Fe Vol N2
T-Break 07
Tone Fe 15 gold/non-Fe 43
Isat 01
Vibrate 01


Câmpul era dupa cum ma asteptam, foarte liniștit cu semnale limitate, dar primeam semnalul unei tinte adanci , pe care altii evident o ratasera.
Primul a fost un jeton Victorian de bronz care dadea un semnal intrerupt dar repetitiv, un target ID de 83 la aprox. 12 inch (30,48cm) cu mult peste adancimea indicata de pinpoint.
M-am gandit ca e destul de impresionant si ca e un inceput bun.
Noua funcție de vibrație iti atrage cu adevarat atentia. Este destul de puternica fara a fi in exces si a deveni inconfortabila.
A doua tinta a fost un bronz spart la aprox. 9 inch (23 cm), cu un target ID de 25.1 si care era inconjurat de jumatati de pennies George al III-lea, la aprox. 9-12 inch (23-30 cm) target ID de 85.
Aveam o prima impresie buna legata de adancimea detectorului si ma gandeam deja la urmatoarea parte a testului.

Testul 2: Plaja

La fel ca si cu oricare alt detector setat pentru detectie pe plaja, cel mai mare test este nisipul umed. Deci, exact acolo unde m-am îndreptat si eu mai întâi.

Am setat detectorul cu:
Beach mode

KHz 14
Gain 90
Disc 9
Notch 10
Fe Vol 5
T-Break 10
Tone Fe 15 gold/non-Fe 43
Isat; 01
Vibrate 01

După calibrarea initiala la sol, Kruzer-ul s-a linistit si s-a stabilizat. In unele zone a trebuit sa cobor valoarea Gain aproape de 83 pentru a calma zgomotul dar tot aveam o adancime grozava.
Primul meu semnal clar si tare cu un ID de 43.1 a fost o cheie tip doza de bere, pe care am inceput sa il sap dar groapa se umplea imediat cu apa sarata. In cele din urma am gasit tinta la aprox 8 inch (20,32 cm.).
A doua tinta a fost un penny Victorian ce a dat un semnal clar si puternic la 12 inch (30,48 cm) adancime cu un target ID de 83.Uitandu-ma la nisipul indepartat am vazut ca ultimii 2 inch din groapa erau cu nisip Negru.
Am gasit si nelipsitul gunoi cum ar fi folie, greutati pentru undite si alte monede dar acestea erau la o adancime mai mica decat le-as fi detectat cu majoritatea detectoarelor. In orice caz, tintele adanci ar fi fost, dupa parerea mea, omise de alte Detectoare pe plaja.
Singurul lucru negativ pe care il pot spune despre Kruzer pe plaja este ca atunci cand bobina se lovea de nisip emitea un semnal dar mentinand bobina la 1cm mai sus nu era nici o problema.
Puteti modifica setarile pentru a indeparta aceasta Sensibilitate dar asa riscati sa pierdeti din adancimea impresionanta a detectorului. Eu prefer sa il folosesc asa.

Testul 3: Teren proaspat arat

Aici era locul unde de abia asteptam sa testez programul cu 3 tonuri care promitea o reactivitate foarte rapida cand valoarea Gain era sub 90.
Daca valoarea Gain este setata peste 90, Rectivitatea incetineste un pic dar catigati mai multa adancime.
In ceea ce ma piveste , pe un teren proaspat arat consider ca o reactivitate mai rapida este mai buna decat sa incerc sa cobor mai adanc, daca am un timp limitat pe acea zona.

Am setat detectorul cu:
Mod 3 tonuri

KHz 19
Gain 89
Disc 00
Notch 01
Fe Vol N2
T-Break 05
Tone Fe 15 gold/non-Fe 50
Isat 00
Vibrate 00


A sosit ziua in care urma sa ies impreuna cu alti utilizatori Makro/Nokta. Peter de la LP Metal Detecting folosea si el Multi Kruzer, prietenul meu Stephen folosea Racer 2 si Harry de la I detect folosea Impactul de la Nokta.
Cand am intrat pe teren am primit o gramada de interferente. M-am uitat dupa cauza acestora si am vazut niste stalpi de telefonie destul de aproape. Am facut o schimbare rapida de frecventa si cu asta s-a terminat cu interferenta. Terenul era foarte nisipos si era si un pic de contaminare cu fier.
Primul meu semnal a fost un nasture de uniforma militara, target ID de 60, la aprox 5 inch (12,7 cm) adancime si a fost cu usurinta separat de fier.
Al doilea semnal, a fost tot un nasture si cam atat parea sa fie descoperirea zilei pentru ca nasturii erau peste tot si tocmai ma pregateam sa sap dupa altul cand l-am auzit pe Peter strigand “AUR”. Ne-am imbulzit cu totii sa vedem ce a gasit.
O minunatie de inel de aur , un model frumos cu 3 diamamnte mici la varf.
Ce inceput bun pentru Multi Kruzer pe un teren proaspat arat!! Si cand te gandesti ca astea sunt doar prototipuri ale detectorului!


Cateva minute mai tarziu am gasit o moneda de trei pence de argint din anul 1920, target ID 52- la o adancime nu si foarte impresionanta de 6 inch (15,24 cm) cu un semnal bruiat.
Dupa ce am sapat cam 100 de nasturi, ne-am hotarat sa mancam timp in care ne-am hotarat sa testam detectoarele unul versul altul pentru a vedea care are avantajul adancimii si al recuperarii.
Primul nostru test a fost cu un penny George al III-lea ingropat la 12-13 inch (30,48-33 cm). Toate detectoarele au primit semnalul dar am fost de accord cu totii ca Kruzerul a avut cel mai curat semnal.
Al doilea test a fost unul de viteza cu un cui ruginit de 4 inch (10 cm) si 4 monezi micute . Am asezat cele 3 monezi in linie la o distanta de 3 inch (7,62 cm), si am pus cuiul la sfarsit.
Primul a fost Racer 2 –ul care s-a luptat putin la o scanare rapida; puteai auzi monedele peste fier dar cuiul a inceput sa le mascheze. Cu toate astea la o miscare mai lenta a vazut monedele fara problema.
Al doilea a fost Impactul si ca si Racer –ul la o miscare mai rapida dadea semnal deasupra monedelor dar puteai auzi cuiul care incerca sa mascheze tintele bune. La fel si aici, la miscare lenta nu au mai fost nici o problema. In cele din urma Multi Kruzer-ul la miscare rapida, puteai auzi clar toate tintele si cuiul din fier nu a afectat semnalul in nici un fel. Tonurile erau clare si curate.
Asta ne-a aratat tuturor ca toate detectoarele aveau mari posibilitati dar la Kruzer Reactivitatea 3 Tonuri este foarte rapida si impresionanta.

Verdictul meu
Multi Kruzer-ul celor de la Makro este un detector grozav mai ales la un asa pret competitiv. Are o reactivitate rapida si ajunge la o adancime inpresionanta. Are un ecran LCD pe care se poate naviga usor cu functii lesne de familiarizat
Recomandarea mea pentru o cautare usoara este sa ajustati tonurile sa se potriveasca cu auzul vostru pentru ca tintele bune sa se detaseze de fier.
Daca veti seta tonul Iron la 15 si urmatorul ton la 40 sau peste, aceasta mare diferenta intre tonuri va ajuta cu adevarat. In plus, caracteristica EUD pe sol mineralizat sau roci fierbinti va poate aduce tintele pe care alte Detectoare le-au omis (apasati de doua ori select pentru a activa), veti avea insa nevoie de mai mult timp in teren pentru a va familiariza cu aceste functii. Voi analiza insa aceste aspecte in partea a doua.
Nu as ezita sa recomand acest detector. In mintea mea denumirea de MULTI nu inseamna doar multi frecvente, inseamna multitudine de scopuri si le face pe toate foarte bine.

ACCESORII INCLUSE
LOGO IMGS

Makro Multi Kruzer

Cod produs: Multi Kruzer
  • Preţ: 750€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Va asteptam sa ne vizitati:
- Magazin de prezentare in Bucuresti
- Puteti testa detectorul
- Tehnicianul va poate oferi informatii utile.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Momentan seviciul de verificare colet nu este disponibil
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Accesorii recomandate pentru Nokta & Makro

Pointer Nokta

Conceput sa indeplineasca standardele IP67 pentru standarde de impermeabilitate, Pinpointerul Nokta poate fi folosit pe uscat si sub apa Pointerul va ajuta sa localizati tinta in groapa precis si u..

Pret: 125€ 150€
Pretul include TVA

Standard Digger

Include toc de curea din piele, confecționat din polimer rezistent...

Pret: 27€
Pretul include TVA

Premium Digger

Lama dintata de oțel inoxidabil de 7,5 "ce va tăia prin rădăcini și sol dificil!Include toc de curea...

Pret: 45€
Pretul include TVA

Geanta de transport universala

Reinforced polyster, 50" length with two zipper pockets. Includes convenient shoulder strap and carrying handles with padded handpad. Sized to hold any current Garrett detector without removing searc..

Pret: 30€
Pretul include TVA

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: