Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Transport Gratuit

Mergand pe firul istoriei, descoperim ca dovezile materiale despre existenta si utilizarea radiesteziei dateaza din jurul anului 3000 I Hr. din China si atesta fapTul ca radiestezia se practica cu ajutorul diferitelor baghete.
În tara noastra, 50 % din zăcămintele de petrol şi aur (între anii 1935 şi 1940) au fost găsite prin procedee radiestezice de către ing. Simu Simeon care s-a ocupat cu poziţionarea şi determinarea zăcămintelor de petrol din Valea Prahovei. Acesta poate fi considerat părintele radiesteziei din România, în 1940 publicând primul manual de radiestezie în care se specifică diferite metode de investigaţii.
Avem asadar de a face cu o tehnica ce manevreaza detectia spectrului complet  de radiații emise de corpuri, precum și a diferitelor forme de energie. Pentru a detecta manifestarea radiațiilor se folosesc diverse instrumente printre care cele mai cunoscute sunt dowserele, pendulul...etc
Va oferim un  produs fabricat de compania WILHELM REICH din Essen, Germania considerat unul din cele mai eficiente  dowsere, din punct de vedere energetic. Bobinele incluse îl transformă practic într-un instrument energetic.
Este lucrat manual și este la fel de unic ca si persoana  care urmeaza sa il utilizeze.
Poate fi folosit pentru găsirea de aur - argint, obiecte lipsă și artefacte îngropate, localizarea liniilor de energie, apă subterană sau metal.
 Nicio comoară nu poate ramane ascunsă atunci când se lucreaza armonios cu WILHELM REICH A.
Tijele pereche sunt capabile să filtreze câmpurile energetice și să descopere ținte în perfectă armonie cu câmpurile magnetice ale Pământului, astfel încât operatorul sa nu fie influențat de ținte false.

    Antena este împărțită în 2 părți în funcție de modul dorit de căutare cu fiecăre tija, pentru selectarea sensibilității dorite a tijelor în timpul căutării și ușurința transportului și depozitării.
Utilizatorul poate introduce în camera ascunsă a tijei, metalul pe care dorește să-l descopere pe teren. Dacă este în căutarea aurului, el va pune în cameră o mostră de aur, pentru argint o mostră de argint, pentru cupru o mostră de cupru.
    Fiecare metal are propria sa formă naturală. Metalele topite au propria lor culoare specială. Ele sunt împărțite în numere și cifre. Pentru a face aurul mai durabil, trebuie să coborâm caratele prin adăugarea de argint sau cupru. Cel mai renumit aur este cel de 22 de carate. De obicei, bijuteriile sunt de 18, respectiv 14 carate.

    O unealta energetica adresata  unui anumit segment de oameni , in special celor care    cred ca exista o interactiune continua cu  semnalele provenite din mediul energetic, aceasta determinand stari specifice putandu-se astfel percepe existeta sau absenta unui anumit tip de metal.
S-au folosit urmatoarele materiale:
• Cuarț
• Ametist
• Satinit
• Ochi de tigru
• Lapis lazuli
• Tutun
• Jasper rosu
• Cărbune
• Frunză de aur
• Cupru
• Alama
• Argint
• Bobina de cupru
• Bronz
• Aluminiu
Un obiect de colectie, produs cu multe ore de munca si a carui  valoare va creste odata cu trecerea anilor. Un produs UNIC pentru persoane UNICE !

    Radiestezia reprezintă fenomenul prin care un sistem viu recepţionează extrasenzorial (în afară organelor de simţ) din oceanul energetic şi informaţional un anume semnal inforenergetic de interes, necunoscut, căutat anterior, iar în cazul descoperirii reacţionează într-un mod prestabilit de operatorul radiestezist printr-o senzaţie sau mişcare fizică particulară sau prin stări afectiv-sentimentale specifice. Prin aceste senzaţii sau mişcări, propria raţiune ia act de existenţa sau inexistentă semnalului căutat şi a anumitor caracteristici ale generatorului de semnal.

    Istoricul radiesteziei, al acestei capacităţi de percepţie extrasenzorială a mesajelor provenind din universul informaţional şi energetic a constituit şi constituie un subiect de interes pentru specialiştii din acest domeniu, atât din ţară cât şi din străinătate. Cele mai vechi dovezi materiale despre existenţa şi aplicarea radiesteziei provin din jurul anului 3000 I.Hr. din regiunea Chinei unde au fost găsite pietre sculptate ce reprezentau diferite personaje făcând investigaţii radiestezice cu diferite baghete.

       În România, în domeniul radiesteziei, există din cele mai vechi timpuri preocupări pentru descoperirea surselor de apă - prin activitatea tradiţională a fântânarilor. În plus, cca. 50 % din zăcămintele de petrol şi aur (între anii 1935 şi 1940) au fost găsite prin procedee radiestezice de către ing. Simu Simeon care s-a ocupat cu poziţionarea şi determinarea zăcămintelor de petrol din Valea Prahovei. Acesta poate fi considerat părintele radiesteziei din România, în 1940 publicând primul manual de radiestezie în care se specifică diferite metode de investigaţii.

    Îl îndeamnă să călătorească armonios prin pământ și să găsească metale nobile și nenobile care sunt ascunse de mâinile omului.

YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1

Wilhelm Reich Tija de Radiestezie A


Cod produs: W.R. ALPHA RODS
Greutate pachet: 0.00
Dimensiuni pachet: 0.00 x 0.00 x 0.00
  • Preţ: 150€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele:

Notice: Undefined variable: cookiecontrol in /home/c0543994/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/newtheme/template/common/footer.tpl on line 79