Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Detectorul de metale Rover UC este deghizat într-un baston de mers și permite căutarea în zone în care nu puteți fi cu detectoare obisnuite. Fără a stârni interesul public și a obține aspecte curioase, puteți scana locurile pe care nu le-ați mai putea scanat niciodată.

IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI FULLWIDTH
FEATURES FULLWIDTH
FEATURES AFTER (IMAGE)
AFTER FEATURES 2 (WIDE IMAGE)

OKM Rover UC

Cod produs: Rover UC
  • Preţ: 9.500€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI

Tehnologie puternică
Rover UC se bazează pe tehnologia bine dovedită, fiabilă și puternică a seriei Rover, în care multe detalii au fost optimizate și îmbunătățite. Astfel, detectorul de metale Rover UC multifuncțional este capabil să localizeze obiecte îngropate precum aur, argint, cufere și cutii, precum și camere ascunse, morminte și tunele. Așadar, detectorul de metale Rover UC este potrivit pentru orice vânătoare de comori sub acoperire.

Beneficiile
    tija este mică, ușoară și făcută să arate ca un stâlp de trekking
    deghizat într-un stick de drumeție cu radio FM integrat
    smartphone folosit ca unitate a detectorului și afișaj pentru grafică 3D
    nu este necesar un computer
    include discriminarea metalelor între metalele feroase și cele neferoase
    pre-configurate și gata de plecare, din cutie
    folosește baterii standard (bateriile AA disponibile peste tot!)

Lungimea tijei de trekking poate fi ajustată individual datorită mecanismului său telescopic și este echipată cu un radio FM integrat. Astfel, detectorul de metale Rover UC poate fi utilizat ca un baston de drumeție funcțional bazat pe multimedia pentru a-și aduce camuflarea la perfecțiune. Datorită procesoarelor moderne și a componentelor care economisesc energie, două baterii AA standard sunt suficiente pentru a furniza întreaga putere a detectorului.

Funcționalitatea
    Magnetometru vizual pentru localizarea subterană a obiectelor feromagnetice
    Scanări la sol 3D vizuale cu modul impuls manual și automat (scanări grafice la sol cu ​​analiză tridimensională direct pe smartphone)
    Discriminarea vizuală a metalelor între metale feroase și neferoase

Ca toate celelalte detectoare de metale ale seriei Rover, Rover UC este o combinație uimitoare de funcționalitate, ergonomie și design practic. Datorită greutății sale mici, de doar 0,65 kg, o puteți lua oriunde doriți. Folosind un singur buton puteți gestiona toate modurile de operare.

Analiza 3D a datelor de măsurare
Software-ul 3D pentru analiza măsurătorilor grafice a fost integrat complet într-un smartphone Android, deci nu aveți nevoie de niciun computer pentru analiza datelor, reducând în mod dramatic greutatea. Pe baza puterii de procesare a smartphone-urilor de astăzi, inginerii și dezvoltatorii de software au creat un scaner 3D la sol de înaltă tehnologie. Oferă tot ceea ce este necesar pentru a procesa rapid și eficient măsurătorile. Ca urmare a ecranului tactil la îndemână, puteți roti, mări și redimensiona toate graficele 3D afișate doar folosind degetul.

Inclusiv smartphone-ul Android
Smartphone-ul este livrat deblocat, astfel încât dacă introduceți propria dvs. cartelă SIM în smartphone-ul Android fără blocare SIM, puteți nu numai să scanați cu Rover UC, ci să îl utilizați ca un telefon normal, cu toate funcționalitățile sale precum acces la internet, contacte, administrare, precum și orice altă aplicație instalată.

Interfața de utilizare a smartphone-ului și aplicația OKM sunt disponibile în următoarele limbi:
    Engleză
    Français
    Deutsch
    Español
    Ελληνικά
    Türkçe
    italiano
    Nederlands
    Pусский
    فارسی
    عربي

Inclusiv software-ul Visualizer 3D
Toate măsurătorile pot fi analizate instantaneu la fața locului. Dacă este necesar, puteți salva și redeschide toate graficele de pe smartphone pentru analize suplimentare, dacă este necesar. Pentru cei care încă doresc să utilizeze un computer, imaginile de scanare Rover UC sunt complet compatibile cu software-ul nostru Visualizer 3D.

Datele măsurate ale detectorului de metale Rover UC pot fi transferate pe orice computer prin cablu USB din smartphone. După transferul datelor, scanările pot fi analizate cu software-ul Visualizer 3D. Acest lucru face posibilă obținerea de informații exacte despre dimensiunea obiectului îngropat sau sub-suprafață. Scanările fine pot afișa forme precise ale țintei atunci când sunt măsurate și înregistrate în modul de înaltă definiție.

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: